Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב ידני שישמש אותי בשנים הקרובות.

הקרטריונים החשובים לי הם אמינות,צריכת דלק בטיחות ומחיר משתלם כמובן.

תקציב עד 35 K.

על איזה מכונית הייתם ממליצים?

תודה 8)

פורסם

אם מיני תספיק, הייתי הולך על C1 כמה שיותר חדשה.

מוכרים חדשה מהסוכנות ב49, אין סיבה שלא תמצא 2015 סביבות התקציב שלך.

אם סופר מיני, קליאו מטורבתת או 208 אטמוספרית, ידניות מ2013 צפונה כנראה יהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך.

פורסם

ממליץ לך לבדוק גם את הפיסאטה הידנית משנתונים 2013 וצפונה או רנו קליאו. שניהן בהחלט סופרמיני ראויות.

גם אני סטודנט, מתנייד עם פיאסטה ידנית ומאוד מרוצה ממנה, מה גם שהיא דיי קולעת לדגשים שכתבת.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם
אם מיני תספיק, הייתי הולך על C1 כמה שיותר חדשה.

מוכרים חדשה מהסוכנות ב49, אין סיבה שלא תמצא 2015 סביבות התקציב שלך.

אם סופר מיני, קליאו מטורבתת או 208 אטמוספרית, ידניות מ2013 צפונה כנראה יהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך.

היכן ראית C1 חדשה מהסוכנות ב49 אלף?

פורסם

הייתה פעם מבצע עליה במחיר הזה.

אולי שווה יש מבצעים עליה גם עכשיו לקראת החג.

http://wheel.co.il/סופעונה-בלובינסקי-סיטרואן-c1-חדשה-ב-49900-שק/

זה המבצע שהיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מוכר אלטו אוטומטית 2012 עם ק"מ מאוד נמוך, ויישאר לך עודף, הרכב מאוד אמין,

הודעה אחריי בלוח - מפורסמת אלטו 2013, גם עם ק"מ נמוך.

שווה בדיקה וזאת בגלל האמינות של הרכבים האלה - לסטודנטים זה מצוין.

פורסם

אני חושב, כמו קודמיי, ששווה לבדוק את השוק של הידניות מנוע 1000 - חפש מראש רכבים שהם יד 2 (לא הבעלים הראשון) - יש הרבה עסקאות שנרכשו במסגרת "ליסינג 0 ק"מ" - ואנשים מוכרים אחרי שנה בערך.

אתה יכול למצוא את עצמך עם רכב בן שנה, שנה וחצי - שאנשים מעדיפים לברוח ממנו בגלל שהוא כבר יד 2 והם יהיו יד 3.

רוכש חכם, מבין שזה משחק לטובתו - ואז אתה מגיע עם מזומן וקוטף את הפרס...

היתרון - רכב כמעט חדש בכלום כסף.

החיסרון - אתה הבעלים השלישי בתוך פחות משנתיים.

לדעתי היתרון מגמד את החיסרון - כשתבוא למכור בעוד 3 שנים, הרכב יהיה שווה גם ככה 10K ולרוכש לא יהיה באמת משנה כמה בעלים היו לרכב.

• תוכן חדש...