Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

בזמן הקרוב, היונדאי I10 שלי, 2014(הצורה החדשה) תגיע לק"מ ה55000 שלה, וכמעט ל3 שנים על הכביש, והגיע הזמן לטיפול.

צלצלתי לאחד המוסכים המורשים שבקרבת מגוריי (אזור רעננה) וקיבלתי הצעת מחיר, מה דעתכם?

ללא שםדש.jpg

יש באמת צורך בפקק לאגן שמן?

UNIKLEEN לניקוי חיצוני למנוע? מה זה בדיוק? האם הכרחי?

אציין שבטיפול התקופתי הקודם לרכב זה לפני כשנה, שילמתי כ2380 ש"ח, והבנתי בדיעבד שזה היה מחיר מופרז בלשון המעטה, ואני מנסה למזער נזקים הפעם.

(לצורך ההוגנות, אציין שבאותו טיפול גם החליפו לי צלחת ורפידות בלם קדמי)

תודה על העזרה

איתי

פורסם

פקק אגן שמן נדרש בהחלפת שמנים.

לא נדרש נוזל שמשות - יש לך ב10 שקל בתחנות טן.

לא נדרש UNIKLEEN - סה"כ תרסיס מבריק מנוע בשביל האסתטיקה.

המחיר לא נורא. העבודה קצת יקרה, המוסך שלי למשל גובה ממני 90 ש"ח על העבודה (כן ... כן :))

אבל בשביל מוסך מורשה זה סביר.

הרכב כבר לא באחריות - מדובר ברכב פשוט מאוד לטיפול. יהיה טוב לך מבחינה כספית לעבור למוסך פרטי אמין, ואף עדיף לאוטו כדי שתוכל לבחור בעצמך אילו חלפים ואיזה שמן לשים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הררב כבר לא באחריות אז לא חבל על הכסף שלך? קנה את החלפים בחנות חלפים ובצע באופן עצמאי את הטיפול יש פה לא מעט שבטוח יוכלו לעזור לך. סהכ זה רכב פשוט ונוח לתחזוקה עצמאית. אתה יכול לחסוך מעל 400 שח.

פורסם

רק לא הבנתי מדוע שייבה ובורג בחיוב נפרד?

שייבה תספיק בשלב זה .

ניקוי חיצוני למנוע - תוותר .

נוזל שמשות - תוותר .

הנחה של 10% לא בושה לבקש לאחר שבטיפול הקודמת השארת יותר מחצי ממשכורת מינימום במשק.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

המחירים סבירים לחלקים. אין לך מה לחפש בלהשמיט בורג ריקון בשביל לחסוך כמה אגורות. אין כמובן צורך בנוזל שמשות מהמוסך, אבל שוב זה לא כסף גדול.

ניקוי מנוע, אם המנוע נראה נקי, הוא מיותר.

מה שלא סביר זה זמן הטיפול של מעל שעה בזמן תקן. טיפול כזה צריך להיות גג חצי שעה בשעתון יצרן.

אם שעתון כלמוביל הוא שעה+ זו גניבה. בטויוטה טיפול כזה מתומחר לפי 0.4 שעות. שעה+ זה כבר טיפול גדול עם פלגים ומסנן אויר ומזגן. זו הנקודה שצריך להדגיש, ואם זה מה שמבקשים, שיהיה לבריאות ובהצלחה, חפש מוסך אחר.

למה לעזאזל היה צריך לבצע החלפת בלמים באוטו כשהיה בן שנתיים עם 30 ומשהו גג 40 אלף ק''מ???

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)

אני כנראה אינסטנקטיבית מניח שפות''ש יודע לנהוג, מה שמאוד סביר שלא, לפי מה שהולך בכבישי ארצנו.

ועכשיו ברצינות, קשה להאמין שברכב ששוקל כמו קופסת גפרורים ילכו ברקסים, צלחות ורפידות, בקילומטרז' כזה. ואם פות''ש יושב על הבלמים בירידות, זה זמן טוב לייעץ לו להפסיק.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
אני כנראה אינסטנקטיבית מניח שפות''ש יודע לנהוג, מה שמאוד סביר שלא, לפי מה שהולך בכבישי ארצנו.

ועכשיו ברצינות, קשה להאמין שברכב ששוקל כמו קופסת גפרורים ילכו ברקסים, צלחות ורפידות, בקילומטרז' כזה. ואם פות''ש יושב על הבלמים בירידות, זה זמן טוב לייעץ לו להפסיק.

ההנחה הראשונה שלך נכונה, אני נוהג בסדר.

כמובן שלא בשטח/כורכר או משהו אחר שלא אספלט

אגב, אפרורו זמן תקן, באותו מוסך נאמר לי שמשך הטיפול ייקח כ3-3.5 שעות

יענני להגיע ב7 וחצי והרכב אולי יצא ב10 וחצי.

בטיפול התקופתי השני שלי ישבתי שם במוסך גם 3 שעות:?

פורסם

טיפול שכזה בכל מוסך לא אמור לעבור את השעה אחת בלבד. גם בתנאי עבודה ביתיים בביצוע עצמאי לא תעבור את השעה עבודה. אין שום סיבה בעולם שתשב מעבר לזה מלבד האינטרס הכלכלי שבעניין..עוד כמה שקלים שאפשר לגרוף עליך זה ולהכניס את זה כתרוץ להמתנה שלך זה ברכה.

פורסם

3 שעות זה מה שלוקח מהרגע שמגיעים עד שיוצאים, כולל שיחה עם נציג, בדיקות של הרכב, תשלום, בורקסים וקפה. זה בסדר אבל התמחור הוא לפי שעתון יצרן.

אם בשעתון יש שעה לפילטר ומסנן זה פשוט לא סביר.

במוסך מורשה של טויוטה לצורך השוואה טיפול כזה נאמד ב0.4 שעות בלבד. הוגן לחלוטין.

גם עלות שעת עבודה יחסית גבוהה. בטויוטה זה המחיר לשעת עבודה על לקסוס (יש הפרדה).

פורסם

מצאת מקום טוב. בין שלש לשלש וחצי שעות להחליף שמן. זה דבר שאמור לקחת בערך חמש וחצי שש שעות אז הם עושים את זה מהר.

אשכרה דברים כאלו קורים באלפים כל יום בשגרה. פשוט בושה.

רק בשביל הפרינציפ אני מוכן לעשות לך הכל בחינם. חלפים עליך.

טיפול של חצי שעה בתנאי בית גג אומרים לבן אדם שלש וחצי שעות. אין בני אדם היום רק כסף

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

פורסם
3 שעות זה מה שלוקח מהרגע שמגיעים עד שיוצאים, כולל שיחה עם נציג, בדיקות של הרכב, תשלום, בורקסים וקפה. זה בסדר אבל התמחור הוא לפי שעתון יצרן.

אם בשעתון יש שעה לפילטר ומסנן זה פשוט לא סביר.

במוסך מורשה של טויוטה לצורך השוואה טיפול כזה נאמד ב0.4 שעות בלבד. הוגן לחלוטין.

גם עלות שעת עבודה יחסית גבוהה. בטויוטה זה המחיר לשעת עבודה על לקסוס (יש הפרדה).

וואלה במוסך שלי (גם מורשה) תוך שעה פחות משעה הייתי בחוץ.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם
ערב טוב

בזמן הקרוב, היונדאי I10 שלי, 2014(הצורה החדשה) תגיע לק"מ ה55000 שלה, וכמעט ל3 שנים על הכביש, והגיע הזמן לטיפול.

צלצלתי לאחד המוסכים המורשים שבקרבת מגוריי (אזור רעננה) וקיבלתי הצעת מחיר, מה דעתכם?

[ATTACH=CONFIG]493787[/ATTACH]

יש באמת צורך בפקק לאגן שמן?

UNIKLEEN לניקוי חיצוני למנוע? מה זה בדיוק? האם הכרחי?

אציין שבטיפול התקופתי הקודם לרכב זה לפני כשנה, שילמתי כ2380 ש"ח, והבנתי בדיעבד שזה היה מחיר מופרז בלשון המעטה, ואני מנסה למזער נזקים הפעם.

(לצורך ההוגנות, אציין שבאותו טיפול גם החליפו לי צלחת ורפידות בלם קדמי)

תודה על העזרה

איתי

המחירים שקיבלת מצויינים ומתאימים לעבודה מקצועית ואיכותית שמבוצעת במוסך מורשה על-ידי צוות מכונאים שעברו הכשרה מקצועית אצל ייצרן הרכב או בארץ.

מעת לעת ייצרן הרכב מבצע ריקולים שקטים ועידכוני תוכנה שרק מי שמטפל באופן קבוע במוסך מורשה הייבואן זכאי לקבלם חינם אין כסף לכן תחשוב טוב טוב לפני שאתה עובר לטפל ברכב במושך שאינו מורשה הייבואן שלא נדבר על מוסכי מדרכה.

כפי שכבר נכתב אתה יכול לוותר על תוספים שונים וגם על ניקוי תא המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק בחיאת זומזום. זו לא תגובה רצינית. איזו הצדקה יש לעבודה של 300 שקל לפני מעמ להחלפת מסנן ושמן? זה מוגזם. ואני לא משווה למוסך מדרכה, ולא למוסך כללי (מי ישמע עדכונים לi10, זה לא s class) אלא למוסך מורשה יבואן, פשוט של יבואן שהוא אינו גנב.

כנראה שאני צריך בטיפול הבא בפריים להתלונן שהם גובים ממני סכומים סבירים שהם לא מכובדים ולא ראויים למוסך מקצועי שמכבד את עצמו...

• תוכן חדש...