Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה... אחרי שעבדתי והשקעתי קניתי לי מיצובישי קולט... אז יש לי כמה שאלות...

אני רוצה לקנות מערכת ואני מטלבט או יותר נכון מתעניין אם מה שאני רוצה זה טוב או לא...

רמקולים אחוריים MOREL PULSE 300WATT 6*9 רציתי לדעת אם הם חזקיםם (חשוב לי להסביר חחח אני עוד ילד ואני רוצה רמקולים חזקים שישמעוו איכותי מבפנים ובן זונה מבחוץ חחח)

אז כמו שאמרתי לדעת אם הם טובים וחזקים ורציתי לדעת אם שווה לי לשלם עליהם 500 שקל...

**

שאלה שניה לרמקולים הקדמיים... גם של MOREL

הפעם MOREL PULSE 6 ---6.5 intch... אני לא מבין ממש וגם הפעם רציתי לדעת אם הם טובים וחזקים כמובן שהם קומפוננט אה.. ואם המחיר 500 שקל הוא סביר עבורם???

שאלתי השלישית

ככה... יש לי בבית סאב 1000MAX 500 RMS של PURE ACOUSTICS (לא סאב ממש טוב אבל סביר.. וברור לי שאני לא ינצל את כל הכח שלו כי אני מביא מגבר 1)

עם הסאב הזה יהיה בעזרת השם את הרמקולים הקדמיים של MOREL והאחוריים של MOREL מה שרשום בשאלות הקודמות בקיצור רציתי לדעת איזה מגבר יוציא לי את האונד הכי טוב משני הרמקולים האחוריים ומהסאב אני רוצה מגבר טוב חזק ואיכותי עם שם יחסית טוב...

על המגבר אני ישקיע מקסימום 1200 שקל אז רציתי את העזרה שלכם במה שאתם יכולים...

ת ו ד ה ר ב ה ל כ ל ה ע ו ז ר י ם !!!!

פורסם

חחחחח... הכל טוב? חחחחחח.... אח שלו.. נו באמת, ותכתוב נורמאלי שאולי מישהו יוכל להבין מה רשמת בכלל!!!

יש לך הרבה מגברים בסכום הזה, הכי טוב לדעתי הוא ה-JBL GTO 75X4.

רמקולים של מורל בסדר גמור, אם אתה קונה אותם בסכומים שרשמת אז גם המחיר טוב.

פורסם

לדעתי תקנה שני מגברים יד שנייה

במקום מגבר אחד

אם אתה כבר רוצה להגביר את כל הרמקולים כי אתה מחפש פוזה

אם אתה רוצה איכות תחבר את האחוריים כבר לרדיו דיסק ואל תגביר אותם

כי הם לא כאלה משנים

• תוכן חדש...