Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כפי שחלקכם יודעים הדאשבורד של סיאט איביזה מאוד משעמם (במיוחד לפני מתיחת הפנים של מנוע ה-1.0 ליטר) ובא לי להוסיף לו קצת חיים.

לבינתיים רק שמתי פס ירוק (כצבע הרכב) על הדלתות ולמען האמת זה נראה ממש טוב וכבר משפר את האווירה האפרורית משהו.

בנוסף אני שוקל לשים את הלוגו של סיאט על המתקן של הפלאפון. רק שאני לא יודע איך לבצע זאת.

אני צריך להדפיס את הלוגו בדיוק בקוטר של המגנט,מישהו יודע איך מגדירים למחשב שידפיס במידות ספציפיות?

אחר כך צריך לניילן את זה ולהדביק. דבק 3 שניות נראה לי הכי טוב פה.

שוקל לשים את הפס גם על החלק העליון של הדאשבורד וצירפתי תמונה להמחשה. מה דעתכם? יותר מדי ירוק?

ואחרון, ציפוי עור להגה בהזמנה מאיביי/אלי - בעד או נגד?

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה :)

20170723_164713.jpg20170723_164724.jpg20170723_164828.jpg

פורסם

שתדע יש גם פסים שנכנסים יפה ברווח ללא צורך בהדבקה(לעומת מה שאני רואה בתמונה להמחשה)

רואים גם שהפס בדלת לא יושב מושלם, אם זה אותו אחד שהדבקת זה יכול להסביר את זה.

הפס בדאשבורד יכול להוסיף למרות שאני מאמין שימאס לך מהר ממנו. הייתי מחפש צבע קצת פחות חזק שישתלב "בעדינות" יותר.

אם תמצא מדבקה רוחבית מעניינת להדביק בין פתחי המיזוג (הימני ביותר והאמצעי הימני) זה יוכל להיות מעניין, אבל זה טריקי למצוא משהו שהוא לא נדוש, אני לפחות ממש בררן בקטעים האלו :lol:

פורסם

על הפסים שנכנסים לתוך המרווחים שמעתי אחרי שכבר הזמנתי. הפסים האלו אצלי חצי שנה בבית ורק היום הדבקתי.

אשמח לקישור לפסים כאלו.

הפס שהדבקתי אכן לא יושב מושלם בגלל הרווח שקיים שם. פסים כמו שהמלצת עליהם יהיו מעולים.

צבע אחר זאת אופציה, אבל אתה מתכוון רק על הדאש או גם בדלתות?

המדבקה נשמע מעניין אם כי אני מפחד שהרכב שלי יקבל מראה ערסי. גם ככה ככל הנראה הבעלים הקודמים היה סוג של ערס.

קניתי אותה עם חלונות מושחרים מכל כיוון ועם המדבקות האלו על הגג שיש בכל איביזה שלישית.

מאיפה אפשר לרכוש מדבקות? איביי?

פורסם
על הפסים שנכנסים לתוך המרווחים שמעתי אחרי שכבר הזמנתי. הפסים האלו אצלי חצי שנה בבית ורק היום הדבקתי.

אשמח לקישור לפסים כאלו.

הפס שהדבקתי אכן לא יושב מושלם בגלל הרווח שקיים שם. פסים כמו שהמלצת עליהם יהיו מעולים.

צבע אחר זאת אופציה, אבל אתה מתכוון רק על הדאש או גם בדלתות?

המדבקה נשמע מעניין אם כי אני מפחד שהרכב שלי יקבל מראה ערסי. גם ככה ככל הנראה הבעלים הקודמים היה סוג של ערס.

קניתי אותה עם חלונות מושחרים מכל כיוון ועם המדבקות האלו על הגג שיש בכל איביזה שלישית.

מאיפה אפשר לרכוש מדבקות? איביי?

למען האמת המון מוכרים באיביי עושים dropshipping למוצרים מסין (בין אם מדבקות לרכב, כיסויים לההגה או אביזרים אחרים). הייתי ממליץ לך להזמין ישירות מAliexpress כי לרוב תמצא במחיר זהה או נמוך ממה שנמכר באיביי.

אני אישית עשיתי הזמנה של משהו כמו 10 מדבקות השבוע מאליאקספרס בפחות מ5 דולר, יש המון חנויות עם מבחר מדבקות שלא יוציאו אותך במראה ערסי :)

• תוכן חדש...