Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לאור גדר האיסכורית ברקע, יש יסוד חזק להאמין שמדובר ברכב עבודה, הנזק ממש לא נראה כמו עבודה טיפוסית של רכב פרטי אחר. אני מהמר שהנזק נגרם ע"י מכולת רמ-סע שהוצאה מהאתר.

יכול להיות שחנית ליד מכולת רמ-סע לפני קרות האירוע?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

הסתובבתי ב3 בניינים מגורים . אף אחד לא ראה ולא שמע . שמתי שלט . הכתמים של הבוץ אכן חדושים אבל גובה

המכה נמוך . הדלת והחלון האחורים לא נפתחים .

יש סימנים של צמיגים אז זה כנראה לא רמסע

עריכה אחרונה על ידי Peugeot 106 xr
פורסם

אולי רכב שטח כלשהו עם פגושי ברזל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהחלט מרתיח.

אם תקח את הרכב לפחח אכן תקבל הצעת מחיר גבוהה יותר משווי הרכב.

אני הייתי מנסה לחפש דלת אחורית מפירוקייה, מבקש הצעת מחיר PDR על הכנף האחורית ואת השאר צובע לבד נקודתית או חי עם המכות.

פורסם

כמה אנשים מגעילים יש במדינה הזאת איזה רוע לב לפגוע ככה ברכב.. איזה אומץ לאותו בנאדם פשוט לברוח ולא להשאיר פרטים

עשית סיבוב בשכונה לבדוק מכוניות כלשהם לראות עם יש מכות ברכבים אחרים שאפשר להתאים עם הפגיעה שלך..

באיזה שעה זה תנסה לחשוב מי עובר לך בשכונה בשעה כזאת אולי משאית כלשהי

לדעתי מדובר ברכב עבודה

וכן תבדוק אולי באחד הבתים ליד יש מצלמה לכיוון מקום הפגיעה

לגבי תיקונים במידה ולא תמצא את הבנאדם

אני לא חושב שכדאיי לתקן אבל מה שכן תלך דחוף למוסך תבדוק שלא נגרם נזק לגלגל או למייסב, ותתקן את המראה זה חשוב מאוד

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם

דווקא לתקן לדעתי זה לא בשמיים.

דלת מושלמת מפירוק נמכרת היום בסביבות 500 שקל. בדוק בזירת המסחר לחלקי חילוף.

ליישר את מה שנשאר ולצבוע. אל תעשו מזה עניין כל כך גדול .

חפש פחח שתוכל להביא לו חלקים או שתסביר לו שמצאת דלתות בזול ותראה אם יוכל בעצמו לספק במחיר דומה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני לא נוהג לנבל את הפה ברבים וגם הפעם לא אחרוג ממנהגי. כל מילה רעה בלקסיקון העברי מתאימה כאן. זה שפגע לך ברכב הוא חלאת המין האנושי. כמה השתתפות עצמית היום? 1000 שקל גג? בשביל ה 1000 שקל שהוא, הפוגע "חסך" הוא גרם לך להוציא הון תועפות בכדי לתקן את הרכב או להמשיך לנהוג ככה. איך החלאה יכול לישון בלילה ביודעין שלו זה היה עולה גג 1000 שקל ואילו לך זה יעלה כמחיר הרכב? לא מבין איזה אנשים חיים במדינה הזאת בחיי? הגיהנום בטח קפא כי מיום ליום אני חושב שבנצי ואחרים עשו בשכל שהם לא חיי כאן בחיי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני לא נוהג לנבל את הפה ברבים וגם הפעם לא אחרוג ממנהגי. כל מילה רעה בלקסיקון העברי מתאימה כאן. זה שפגע לך ברכב הוא חלאת המין האנושי. כמה השתתפות עצמית היום? 1000 שקל גג? בשביל ה 1000 שקל שהוא, הפוגע "חסך" הוא גרם לך להוציא הון תועפות בכדי לתקן את הרכב או להמשיך לנהוג ככה. איך החלאה יכול לישון בלילה ביודעין שלו זה היה עולה גג 1000 שקל ואילו לך זה יעלה כמחיר הרכב? לא מבין איזה אנשים חיים במדינה הזאת בחיי? הגיהנום בטח קפא כי מיום ליום אני חושב שבנצי ואחרים עשו בשכל שהם לא חיי כאן בחיי.

מי שפגע לו ברכב הוא, כמובן, אדם נבזה וחסר מצפון.

אם אתה חושב שבחו״ל מלקקים דבש וכולם שם חסידי אומות העולם אז יש לי חדשות בשבילך.

בכל מקרה, נקווה שפות״ש יצליח לתקן את הנזק ולפחות להמשיך לנסוע ברכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ברור לי לחלוטין שזה מעשה שפל . ובטוח שאותו אדם הוא נבלה שחיי מצויין עם המעשה . כמו

ששאולי אומר ... שיהיה לו לתרופות .

לצערי במקרה הזה לא עזרה המצלמת רכב שיש לי . והתקנתי אצל כל המשפחה והחברים . לפעמים אתה מקבל את הזבנג בלי לדעת אפילו .

שבת שלום לכולם ותודה !

פורסם
אני חושב שבנצי ואחרים עשו בשכל שהם לא חיי כאן בחיי.

מצד שני, היכן שבנצי חי אין לאדם שרכש 45. מגאנשופ שכונתית בעיה לדפוק לך כדור בראש אם במקרה נקלעת לשוד כשירדת לקנות חלב.

חארות יש בכל מקום, לפחות כאן מעטים מהם חמושים.

פורסם
כמה אנשים מגעילים יש במדינה הזאת איזה רוע לב לפגוע ככה ברכב.. איזה אומץ לאותו בנאדם פשוט לברוח ולא להשאיר פרטים

לא קשור לאומץ. בארץ זאת נורמה. הרי גם אם יתפסו אותו, הוא יודע שלכל היותר הוא יצטרך לשלם את הנזק. וגם זה רק אם וכאשר תזכה במשפט.

בארץ זה מאוד משתלם לברוח, כי הסיכוי שלא יתפסו גדול מאוד. לגבי מצפון ומוסר, עבור רוב האנשים בארץ זה לע בעיה, כי אין להם לא את זה ולא את זה. מישהו שמשאיר פרטים ולוקח אחריות, זה היוצא מן הכלל בארץ. כל החברים שלו יגידו לו שהוא פראייר ויצחקו אליו.

עושים את זה לא רק נהגים פרטיים, אלא אפילו נהגי אוטובוס. כבר פעם שניה באותו מקום נהג אוטובוס מגלח רכב ובורח מהמקום. פעם שעברה זה היה רכב של אבא שלי ועכשיו זה היה הרכב החדש שלי. המזל הוא שפעם הקודמת היו צילומים ממצלמת אבטחה והפעם רסיסים שהובילו לאוטובוס המסויים שפגע. אני תובע אותם בדיוק עכשיו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מי שפגע לו ברכב הוא, כמובן, אדם נבזה וחסר מצפון.

אם אתה חושב שבחו״ל מלקקים דבש וכולם שם חסידי אומות העולם אז יש לי חדשות בשבילך.

בכל מקרה, נקווה שפות״ש יצליח לתקן את הנזק ולפחות להמשיך לנסוע ברכב.

מצד שני, היכן שבנצי חי אין לאדם שרכש 45. מגאנשופ שכונתית בעיה לדפוק לך כדור בראש אם במקרה נקלעת לשוד כשירדת לקנות חלב.

חארות יש בכל מקום, לפחות כאן מעטים מהם חמושים.

ברור לי כשמש שארצות הברית יכולה להיות מקום מסוכן לחיות בה. מצד שני, אי אפשר לצפות שמתוך 330 מיליון בני אדם שחיים שם כולם יהיו משכמם ומעלה. אבל האמריקאי הממוצע הוא אדם נחמד, חם, נעים, מנומס ואדיב. אין עליהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מעטים רשמו כאן את החלק החשוב ביותר, בדוק היטב את 2 הצמיגים, לאור עוצמת המכה בפח , סביר להניח שגם הצמיג חטף חזק (וכנראה גם המיסב וכל מה שמחובר לצמיג). זה יותר חשוב מכל דלת או מכת פח אחרת.

וכן, הפוגע הוא חלאה אנושית עלובה.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...