Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iRobot Roomba ודגמיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב,

מעוניין לרכוש לאימי איירובוט סביב ה2000 ש"ח.

הקומה שהוא מיועד אליה לא גדולה במיוחד (בערך 60 מטר שכולל בפנים גם כיסאות וכאלה שמפחיתים את השטח)

ישנם בעלי חיים בבית והבית מלכלכך בלי סוף!

יש דגם מומלץ??

ואיפה לקנות, אילת או אמאזון?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

אני לעצמי בשקט הייתי קונה שיומי, למען האמת ברגעים האלו על השולחן שלי אני עובר מנוט 3 לנוט 4 שלהם.

אבל אמא שלי לא שיומי לא קיומי. רק איירובוט.. לך תסביר :)

לא שמתי לב שיש שרשור של זה מעודכן עכשיו אעבור עליו, תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

חבל לי שהאיירובוט שתרכוש לאמא שלך עד 2000 שקל יהיה שווה בעבודה שלו לilife v7s שיעלה לך 800 אולי קצת יותר..

הדגם שהכי מתקרב ל2000 שקל הוא ה774 (בארץ) שתוכל לקנות אותו ב1850 ללא אביזרים נלווים וחוץ מחיישן שמזהה מיכל איסוף מלא לא רואה בו משהו שונה מהV7S..

פורסם
חבל לי שהאיירובוט שתרכוש לאמא שלך עד 2000 שקל יהיה שווה בעבודה שלו לilife v7s שיעלה לך 800 אולי קצת יותר..

הדגם שהכי מתקרב ל2000 שקל הוא ה774 (בארץ) שתוכל לקנות אותו ב1850 ללא אביזרים נלווים וחוץ מחיישן שמזהה מיכל איסוף מלא לא רואה בו משהו שונה מהV7S..

לי אישית יש את הדגם הזה בבית (774) ואנחנו מרוצים מאוד.

אם תרצה, בהייטק זון הוא נמכר ב1815 עם אחריות יבואן ראשי.

פורסם
אני לעצמי בשקט הייתי קונה שיומי, למען האמת ברגעים האלו על השולחן שלי אני עובר מנוט 3 לנוט 4 שלהם.

אבל אמא שלי לא שיומי לא קיומי. רק איירובוט.. לך תסביר :)

לא שמתי לב שיש שרשור של זה מעודכן עכשיו אעבור עליו, תודה רבה

הבחור הסביר בצורה הכי ברורה שזה עבור אימו והיא נעולה על איירובוט אז מה עוזר לו רובוט בפחות מחצי מחיר שהוא של חברה שהיא לא רוצה?

• תוכן חדש...