Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

308 - שטיפת מנוע משמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פיגו 308 ויש לי המון הזעות של שמן מהבלוק מנוע.

אני רוצה לבצע שטיפה למנוע אך כדי לא לפגוע בצמות החשמל או כל גורם חשמלי אחר אשמח לעזרה מה צריך לאטום ומה ניתן שלא ?

והאם מישהו מכיר איזה שהוא חומר בייתי שניתן להשתמש בו כדי להוריד את השומנים במהירות ומה ניתן לשטוף עם מים - מה כן ומה לא

תודה רבה מראש

פורסם

לא היית ממליץ לך להרטיב צרפתיה. אתה מרטיב אותה והיא משתינה עליך בקשת. :lol:

בנימה יותר רצינית, הייתי ממליץ לך לבדוק אטם ראש כדי להבין מאיפה מגיעה הנזילה. שנית, הייתי ממליץ לך לקחת ספריי קרבורטור ולעבור על המנוע כדי להוריד משקעים רטובים. מעבר לכך לא הייתי ממליץ לך לעשות כלום במיוחד לא עם מים. אתה תתחרט על זה.

אבל זה אני הקטן. אולי ימליצו לך אחרת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תנקה מלמעלה עם ספריי קרבורטור, תוריד את כל המשקעים כלפי התחתית - כנס עם מנוע קר יחסית למוסך ובקש שישטפו את התחתית .

120 שקל זה מחיר הגון, לרוב .

פורסם

בניגוד לשני קודמיי, אני ממש לא ממליץ להתחיל להשפריץ ספריי קארבורטור לכל עבר בתא המנוע, זה חומר מאוד אגרסיבי שתוקף חלקי גומי.

ספריי בלמים יעשה את אותה עבודה עם הרבה פחות פוטנציאל לנזק.

יום טוב גם לך

פורסם

צריך לבדוק מהיכן הנזילה- כמות כזו של שמן יתכן ומגיעה דווקא מאטם מכסה שסתומים- אם זה כך,החלק אמור להיות פשוט וזול להחלפה.אם הנזילה מאטם ראש המנוע,המצב מסובך ודורש מוסך מומחה לרכב (לאו דווקא מורשה),שמצוייד בכלים ומכשור מתאימים לטיפול ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

בדגם הזה מרביתהנזילות הן מאטם מכסה השסתימים, ממשאבת הוואקום, ומבית מסנן השמן, מוסך שמתמחה בדגם הזה יזהה את הנזילה ברגע

• תוכן חדש...