Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שמצריך בירור יותר מעמיק ( במוסך ) זה סימני דליפה מהמנוע. כל השאר ללא משמעות. הרכב ללא תאונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כלקוח פרטי יש לך אחריות על המנוע לעוד שנה לפחות (תלוי מתי הרכב עלה אל הכביש).

הייתי ניגש למוסך קאיה כדי לבדוק אם אתה ממש חושש אבל לא חושב,שאם הק"מ הגיוני אכן יש תקלה.

אולי יש נזילה ממקום אחר: רדיאטור/תרמוסטט/פלאנץ מים/צינור ואז הם רוצים לכסות את עצמם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רואה פה רק צמיגים ומצבר שצריך להחליף. פנסים קדמיים אולי ליטוש. מעבר לזה לא רואה כלום.

לפי דעתי נראה טוב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

סימני דליפה בין ראש מנוע והבלוק זה לא נוסח רגיל של מכוני בדיקה כדי רק לרשום X.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מבין למה בכלל צריך "לפענח" בדיקה, תמיד כותבים "לפענח". פלוני משלם 500 שקלים עבור דף נייר שאף אחד לא מבין או יכול להסביר מה כתוב בו . משהו צריך להרים את הכובע ולהפסיק עם כל הדבר המערכת, כל הנושה הזה הזוי מהייסוד שלו ומאוד אופייני לאופי הישראלי. אם אתה חפץ ברכב הנל קח למוסך תעלה על ליפט ותראה בדיוק במה מדובר, אני מהמר כסתח. אבל שוב צריך "לפענח". צורה לכם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

סך הכל נראה כרכב עם בלאי סביר-צמיגים ומצבר.

במידה והנזילה היא אכן כסתח.

חובה ללכת למוסך ולבצע בדיקה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לא מבין למה בכלל צריך "לפענח" בדיקה, תמיד כותבים "לפענח". פלוני משלם 500 שקלים עבור דף נייר שאף אחד לא מבין או יכול להסביר מה כתוב בו . משהו צריך להרים את הכובע ולהפסיק עם כל הדבר המערכת, כל הנושה הזה הזוי מהייסוד שלו ומאוד אופייני לאופי הישראלי. אם אתה חפץ ברכב הנל קח למוסך תעלה על ליפט ותראה בדיוק במה מדובר, אני מהמר כסתח. אבל שוב צריך "לפענח". צורה לכם.

למי שלא מבין - זה באמת לפענח (או להוציא את העיקר מכל הבלילה).

ייתכן לפעמים שלא מדובר בכתב סתרים, למרות שלמכוני בדיקה שפה ונוסחים משלהם.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...