Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

ברשותי רכב שברולט אורלנדו 2013, אשר רכשתי לפני כשנה (יד שניה).לקראת הטיפול השנתי שאני נדרש כעת לעשות, אני מתלבט מאוד אם לטפל ברכב במוסך מורשה של שברולט (שהשמועות אגב אומרות שהוא יקר במיוחד ביחס ליבואנים אחרים), או למוסך מורשה אבל לא של היבואן, מה שכמובן יוזיל את העלויות (או בכלל לרכוש חלפים ולהביא למוסך שיחליף). אני מתלבט כי ברכב הקודם שלי, מאזדה 6 שנת 2008, נהגתי ללכת אך ורק למוסכים מורשים של היבואן מתוך אמונה שזה מה שנכון לאוטו וגם לטובת מכירתו בסופו של דבר, בזבזתי עשרות אלפי שקלים בשל חשבוניות מנופחות, ובסופו של דבר כשהעמדתי אותו למכירה, זה לא היה מהפרטים שעניינו במיוחד את הרוכשים, ואם מישהו כן טרח לשאול על הנושא, התשובה לא ממש הרשימה אותו, ובוודאי שלא הייתה לכך שום השפעה על המחיר (מכרתי לצערי הרבה מתחת למחירון). מאידך, כאשר הייתי בעבר במוסכים שאינם של היבואן, ההתרשמות שלי הייתה שהם פועלים על פי הספר בלבד, היינו מחליפים את מה שצריך להחליף וזהו, כלומר לא עורכים בדיקה יסודית ומדוקדקת של הרכב ומציגים בפניך את כל תחלואיו ושיטת הטיפול הרצויה.

מה דעתכם? אשמח גם לשמוע בהזדמנות זו על מוסכים מומלצים ואמינים באזור המרכז (של יבואנים או לא- תלוי בתשובתכם... J).

תודה מראש.

אסף

• תוכן חדש...