Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכב בארון אצל המשפחה וברצוני להשמיש אותו.

מדובר על אייפון 5. סוללה תקינה לפי אייטונס.

המחשב בחיבור אייטונס מזהה את המכשיר והצלחתי לעשות ריסטור ואפדייט. עדיין, המסך לא נדלק כלל. המסך לא שבור מהסתכלות.

המלצות איך לבדוק מה בדיוק לא תקין ?

יש אפליקציה שעושה מיררור ואפשר לראות את מסך האייפון מהמחשב?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

כנראה המסך נשרף או שהקונקטור שלו התנתק, הגישה לקונקטור יחסית פשוטה רק שתצטרך מברג מתאים וטיפה חוש טכני.

אני מאמין שהוא פשוט התנתק, נסה לקפוץ למעבדה שיבדקו את זה.

פורסם

המלצה למעבדה בחדרה?

הייתי פותח לבד אבל אין לי מברג מתאים אפילו. הברגים שם קטנים יותר מכל דבר שראיתי.

Veni Vidi Vici

פורסם

דבר ראשון, תנסה להדליק אותו באמצעות לחיצה על כפתור ההדלקה וכפתור הבית בו זמנית, למשך כמה שניות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לירן פה זה לא אפקטיבי מאחר והטלפון מוסר מידע לאייטונס בחיבור למחשב, ז"א שהטלפון תקין וישנה בעיה במסך. טלפון כבוי או במצב DFU לא ימסור מידע כזה..

פורסם (נערך)

טוב, נתתי היום בערב את המכשיר למעבדה. אחרי מס' דק' המתנה, נמסר לי שאחרי החלפת מסך, הלוגו של אפל עולה כמה שניות ואז נכבה. הטלפון הושאר במעבדה להמשך בדיקה. הקצבתי לעניין 200₪.

קראתי את הדרכים שיש באינטרנט וניסיתי את כפתור הכיבוי/הדלקה + בית.

אחרי זה, האייטונס זיהה את המכשיר, נתן לי לשכזר ולעדכן גירסה וכל זה בלי מסך עובד. במחשב אני רואה את כל נתוני הטלפון.

עריכה אחרונה על ידי Wiking

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...