Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Night Driver אתה באמת פורומניאק בן אדם אוהב את הרכב הישן שלו מה אתה מסתלבט עליו?

1d177d7d8076a1410484661f99e420e0.jpg

אלעד תודה על השיתוף.

יצא לי לנסוע ליד חבר יקר (שהוא יותר מחבר קרוב) בג׳ימקאנה באוטוביאנקי. הרכב הזה פשוט תענוג. מאחל לך שתצליח לשמר אותה עוד הרבה שנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהג לילה, מצטער לא הבנתי שזה בצחוק מרוב האנשים שכן צחקו עליו

מקווה שלא נפגעת אם כן, סליחה

אני מעריך את היכולת של אדם לנסוע על רכב ישן שהוא אוהב ולא לרצות לזרוק אותו לים אחרי תקלות מעצבנות שיש לרכבים ישנים הלוואי ואני הייתי יכול להיות כמוהו

פורסם

אני בוודאות לא יכול להיות כמוהו.

אצלי, כשבאות תקלות, האהבה מהר מאוד עפה מהחלון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי איזה תקלות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נהג לילה, מצטער לא הבנתי שזה בצחוק מרוב האנשים שכן צחקו עליו

מקווה שלא נפגעת אם כן, סליחה

אני מעריך את היכולת של אדם לנסוע על רכב ישן שהוא אוהב ולא לרצות לזרוק אותו לים אחרי תקלות מעצבנות שיש לרכבים ישנים הלוואי ואני הייתי יכול להיות כמוהו

ממש לא נפגע. תרגיש חופשי והכל ברוח טובה.

במקרה הספציפי אני לא בטאוח שזו היתה הקנייה האופטימלית לרכב יומיומי בתקציב מוגבל אבל עדיין שאפו על החשיבה היצירתית והתעוזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מסכים לגמרי יש המון רכבים הרבה יותר אמינים (מישהו אמר יפניות?) במחיר הזה אבל אי אפשר להתווכח עם אהבה לרכב מסויים אין בזה שום רציונל

פורסם
ממש לא נפגע. תרגיש חופשי והכל ברוח טובה.

במקרה הספציפי אני לא בטאוח שזו היתה הקנייה האופטימלית לרכב יומיומי בתקציב מוגבל אבל עדיין שאפו על החשיבה היצירתית והתעוזה.

אני מאחל לך לקנות כמוני רכב ישן.

יום אחרי המכירה פנה אליי חבר פורום ואמר לי , שאפו שהשגת אותי בקנייה.

אם תרצה למכור אני פה.

קנית ב5, אקנה ב5.

כך פחות פחדתי מלהפסיד את הכסף אם הפרוייקט היה גדול עליי כרכב אספנות ראשון.

מבחינת ביטוחים + טסט . הביאנקי מנצחת.

320 שקל ביטוח חובה

370 טסט

צד ג 300

גרר 150

קנה אוטו שני בבית ב5 אלף, איזה פונטו 1999-2003

1500 ביטוח חובה

1200 טסט

850 צד ג

150 שקל גרר

30 ק"מ ביום זאת עושה וזאת עושה.

איפה המדינה דופקת אותך יותר?

1-0 לאלעד.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הרכב מאוד פשוט לתיקון והפעלה.

אין מחשב.

אין מחשב גיר.

אין צ'ק אנג'ין.

אני חוזר ואומר, עד היום, 14 אלף ק"מ בשנתיים, הביאנקי נתקעה פעם אחת, ליד הבית. לא הצלחתי להניע, כי הפלטינה- זאת שנותנת הניצוץ, נשברה. הוזמן גרר, לאחר 5 דקות ליד מקום העבודה שלי סודרה התקלה.

בסיויק שיש לי, באמצע נסיעה האוטו כבה. מת! ממש מת. הכויל החזיר נשמתו לבורא. 800 שקל.

בביאנקי זה נגמר ב20 שקל.

ושלא אזכיר שוב את הגופה המגעילה של הסיאט קורדובה 2001 שטופלה עוד אצל רון! רון! הרכב היה אמור להיות סוס עבודה נטול תקלות.

אחרי שנה כמו לא יודע מה, זה נהרס וזה נהרס וזה נהרס.

הלט הלו הלו... זה הרכב שהכי הכאיב לי בכיס. לא אשכח!

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לי יש ניסיון עם גרוטאות כמו באלנו, סופר לנסר, רנו 19 ורנו 5. כולן היו אצלי מספר שנים רב וקילומטרז של עזרות אלפי קילומטרים בלי בעיות והוצאות חריגות.

המינוס הגדול של רכב אספנות כרכב יומיומי אלה שעות התנועה המותרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מאחל לך לקנות כמוני רכב ישן.

יום אחרי המכירה פנה אליי חבר פורום ואמר לי , שאפו שהשגת אותי בקנייה.

אם תרצה למכור אני פה.

קנית ב5, אקנה ב5.

כך פחות פחדתי מלהפסיד את הכסף אם הפרוייקט היה גדול עליי כרכב אספנות ראשון.

מבחינת ביטוחים + טסט . הביאנקי מנצחת.

320 שקל ביטוח חובה

370 טסט

צד ג 300

גרר 150

קנה אוטו שני בבית ב5 אלף, איזה פונטו 1999-2003

1500 ביטוח חובה

1200 טסט

850 צד ג

150 שקל גרר

30 ק"מ ביום זאת עושה וזאת עושה.

איפה המדינה דופקת אותך יותר?

1-0 לאלעד.

ההודעה הזואת מצביעה על חוסר הבנה שלך של עצם קיום וייעוד תקנות רכב אספנות.

הביטוח והסטס המוזלים של רכב אספנות נועדו בשביל דבר אחד מסויים, לא בשביל להתחרות בפיאט פונטו.

הם נועדו לאפשר לך להחזיק רכב אספנות בעלות נמוכה כתחביב, בנוסף לפיאט פונטו. לא במקום.

כאשר כוונה של מי שחוקק את החוק הזה הייתה ברורה:

עם פיאט פונטו אתה נוסע ביום יום לעבודה, עם רכב אספנות אתה נוסע פעם בשבוע למפגש, לטיול קצר ולא יותר מזה, מה שמאפשר לתת מחירי ביטוח ורישוי נמוכירם.

אומנם אין איסור מפרוש להשתמש ברכב אספנות ביום יום אלא רק בים השעות 7:00-9:00, אבל איסור תנועה בשעות האלו נעוד בדיוק למנוע ממך לנסוע עם הרכב לעבודה.

פורסם

באנחה ובהנחה שהוא לא נוסע בין השעות האסורות ישראל ישראלי תיחמן את המערכת.

שא סע ברכה.

ירצו שייסע רק בסופ"ש או בחגים שיתקנו את החוק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אחלה פוסט, הייתה לי אחת בכחול כשהייתי נהג צעיר ומתלהב אי שם בשנות השמונים, תענוג לחובבי נהיגה עם משאלת מוות :-P, אופנוע עם ארבעה גלגלים... פינטזתי שנים על אבארת' נחשקת ועד היום הייתי שמח לאחת כזו משנות ה80'. כל הכבוד לך על ההשקעה, שמח שמצאת מכונאי אוהב ומבין. אל תמכור..תבלה ותהנה ממנה :mm_yeah:

ד"א

כבר אז היה ידוע שהרכב עשוי מחלודה דחוסה כמו ה 127 ואלפות למיניהן, חלודה הייתה מופיעה בד"כ סביב גומיות החלונות גם ברכבים בני שלוש ארבע, עם זאת עובדה שחלק מהרכבים האלה נוסעים עד היום.

עריכה אחרונה על ידי אשרי
פורסם
ההודעה הזואת מצביעה על חוסר הבנה שלך של עצם קיום וייעוד תקנות רכב אספנות.

הביטוח והסטס המוזלים של רכב אספנות נועדו בשביל דבר אחד מסויים, לא בשביל להתחרות בפיאט פונטו.

הם נועדו לאפשר לך להחזיק רכב אספנות בעלות נמוכה כתחביב, בנוסף לפיאט פונטו. לא במקום.

כאשר כוונה של מי שחוקק את החוק הזה הייתה ברורה:

עם פיאט פונטו אתה נוסע ביום יום לעבודה, עם רכב אספנות אתה נוסע פעם בשבוע למפגש, לטיול קצר ולא יותר מזה, מה שמאפשר לתת מחירי ביטוח ורישוי נמוכירם.

אומנם אין איסור מפרוש להשתמש ברכב אספנות ביום יום אלא רק בים השעות 7:00-9:00, אבל איסור תנועה בשעות האלו נעוד בדיוק למנוע ממך לנסוע עם הרכב לעבודה.

.

העבודה שלי היא מ7 עד 17:00

לפני הביאנקי הייתי קם ב5. יוצא ב5:30

מגיע לעבודה ב6:50

היום אני יוצא ב6

מגיע ב6:20 לעבודה, מסדר, מארגן.

מרוויח עוד 800 שקל במשכרות שעות נוספות.

בכל מיקרה לצאת מצפון ירושלים אחרי 6:30 בבוקר יגרום לך לעמוד בפקקים של שעה פלוס ולכן או שתצא לפני או אחרי 9.

כי אם תצא אחרי 6:30 תגיע אחרי 9.

קלאסי למכונית אספנות המקום הזה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
באנחה ובהנחה שהוא לא נוסע בין השעות האסורות ישראל ישראלי תיחמן את המערכת.

שא סע ברכה.

ירצו שייסע רק בסופ"ש או בחגים שיתקנו את החוק

כמה אני מסביר לאנשים שעובדים איתי את יתרון האספנות ולא הולך לי. נופל על אוזניים ערלות.

מעדיפים לקנות קטנוע ב5 אלף, לנסוע בלי ביטוח או לשלם 5 אלף של לשנה ביטוחים.

או לקנות טיוטה סטרלט 97 ב3 אלף, ביטוחים ב4 אלף.

דווקא להפתעתי הרבה, המון ערבים באיזור התעשייה תלפיות גילו את עולם האספנות הזול ובאים עימם לעבודה בשעות שמותר כמובן.

יש חיפושית ירוקה + ברנדה צהובה דהויה + E30 ישנה מפוצצת + סובארו 600.

רובן ככולם נקנו למטרה אחת - 8-10 ק"מ ביום.

חבל שאצלי בעבודה לא מבינים את זה. יש אחלה פיאסטות \ פיאטים אספנות במחירים סבירים ++

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
.

בכל מיקרה לצאת מצפון ירושלים אחרי 6:30 בבוקר יגרום לך לעמוד בפקקים של שעה פלוס ולכן או שתצא לפני או אחרי 9.

כי אם תצא אחרי 6:30 תגיע אחרי 9.

קלאסי למכונית אספנות המקום הזה

זה גם קלאסי לגולף 2010 שלי :) 6:46 מחתים שעון, קבוע.

shaon.jpg

• תוכן חדש...