Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ביום רביעי האחרון החלפתי דוד אחורי ואמצעי במאזדה 323F לאנטיס 97'.

כשהגעתי למוסך לאוטו היה צליל מסויים מכיוון המפלט... צליל מוכר...

אחרי החלפת האגזוז הצליל נשמע יותר חלק(היו חורים ודליפות)... קיבוע האגזוזים נעשה באמצעי עם רתכת חשמלית(אלקטרודות), וקיבוע האחורי נעשה באמצעות הברגים עם הקפיצים שיושבים בסוף הצנרת שמגיעה מהדוד האמצעי(למי שמכיר).

עכשיו, אתמול כשנסעתי באוטו הרגשתי רעש מוזר(וגם היום).

בשילוב לראשון, אם הסל"ד יורד מתחת לסרק הצליל של המנוע נשמע הרבה יותר עמוק... ובכלליות יצא לי לפתוח את הדלת מקודם בבית ולהקשיב למנוע והוא נשמע קצת מוזר... בכל מקרה, יכול להיות שהריתוכים מסביב לקצוות האמצעי נשברו ויש רעש שונה? אולי משהו מהמנוע? אולי הוא אמור להישמע ככה?(הדוד אמצעי והאחורי היו גמורים - דהיינו, באחורי כל המחיצות התפוררו , טונות של פיח, חורים בצנרת, שישו ושימחו, ובאמצעי ריקבון גם כן...)... למישהו יש רעיונות? קצת מלחיץ אותי....

פורסם
חזור אל מי שטיפל במע הפליטה כדי שירים הרכב ויבדוק אם אין בריחת גזי פליטה ממקום כלשהוא.

דודי פליטה חליפיים עלולים להשמיע רעש שונה.

בברכה - רפי לין :-)

העניין הוא שכשיצאתי מהמוסך היה את אוטו הצליל שהיה לפני ההחלפה, רק יותר שקט טיפה... והרגשה יותר עגולה...

עכשיו הרעש טיפה השתנה בטורים נמוכים... יכול להיות שזה אמור להיות ככה ופשוט התרגלתי לצליל של דוד גמור?

עריכה: אולי בגלל שהדודים(האמצעי והאחורי) היו רקובים וגמורים מכל בחינה שאפשר להסתכל עלייהם, אזי הצטברו משקעים בממיר ובצנרת הכלליות שהתנקו ברגע שהחלפתי את הדודים?(הסופית אגזוז ששמו לי התלכלכה בכמויות רציניות בימים האחרונים)

• תוכן חדש...