Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מנסה לחפור קצת יותר לעומק: להוציא במשרד הרישוי תדפיס ק"מ בטסטים קודמים, לבדוק מספר ידיים קודמות, לפנות למוסך מורשה של אותו יבואן (כל מוסך בארץ) ולבדוק האם בכלל קיים רישום כלשהו, ממתי ובאיזה ק"מ.

פורסם

התקדמת עם העסקה ללא המסמכים - עכשיו זה כבר אבוד. קח את זה כשכר לימוד לפעם הבאה.

לגופו של עניין - לך למוסך שאתה בד"כ מטפל בו ובצע "ישור קו" - גם עלויות אלו יזקפו תחת הסעיף "שכר לימוד".

פורסם

אין מצב שהרכב טופל בכמה מוסכים מורשים ואצל כולם ללא קבלות ותיעוד. זה לא הגיוני בכלל.

מילא מוסך אחד חיפף אבל לא הגיוני שכולם עבדו בשחור. זה מוסכים מורשים, לכאורה.

תיעוד טיפולים כולם יכולים לראות מה נעשה בכל המוסכים המורשים.

נראה לי ששיקר לך

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

מדובר בזוג שוטרים. אני מאוד מקווה שלא שיקרו.

את שכר הלימוד כבר הפנמתי, ואלך לבצע מיידית טיפול שמנים פילטרים (וגם ברקסים). דיברתי עם היבואן וננאמר לי להגיע לריקול של משאבה משנית כלשהי, וטיימינג לבצע אחרי 7 שנים או 105K ק"מ, המוקדם מבניהם, כך שיש לי עוד שנה לטיימינג.

רישום בחברה קיים רק עד טיפול 30K.

לגבי בדיקה אמיתית של יד וק"מ אני לא מודאג. ראיתי ברישיון שהק"מ בשנה הקודמת סביר והגיוני.

ובנוגע למי שרשם שאולי הרכב נסע שנים ללא טיפול:

בדקתי את הרכב אצל מכונאי מנוסה, ואין לי ספק שאם זה היה המצב הוא היה מגלה סימפטומים לכך שלא נעשו טיפולים.

• תוכן חדש...