Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה מול 124 - מאת ריצ'רד מידן, EVO.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרי מה שמעצבן אותך, לפני הכל, זה שה-370, כדוגמא, לא עומדת בהצהרות הייצרן, ושה-205 לא ממשיכה את המורשת של gti.

אבל

למי איכפת מההצהרה או המיתוג, אם המכונית היא מכונית טובה בעינך בפני עצמה?

רק לך.

צר לי, אבל הגישה שלך לא שונה בהרבה מאלו שאתה מכנה ״פאנבויז״. גם כאן וגם כאן, הסמל משנה לפני התוצאה. ההבדל הוא רק בזה שאצלם הסמל זה מספיק כדי להיות מרוצים, ואצלך זה מגיע עם אסכולה ותאוריות שלמות למה בעבר הסמל היה שווה יותר.

לא יודע מאיפה הקרצת את השטויות האלו.

אתה לוקח חצאי פסקאות, מוציא אותן מהקשרן ומצרף אליהם מסקנות שהמצאת.

אני מאוד אוהב את ה-370Z. היא אחלה מכונית. היא רק פרשנות מאוד שונה לספורטיבית הנעה אחורית מהקאיימן. לא מפריע לי מה ניסאן אמרו, כי לפחות היא כן מכונית ספורט הנעה אחורית. זה רק אמירה מגוחכת שלהם.

אין לי בעיה עם ה-208GTI. היא מכונית בסדר גמור, למחירה וביחס לתחרות. גם כתבתי את זה. היא רק לא מזכירה GTI ישנות של פיז'ו בכלום. היא יותר מזכירה מכוניות של VAG.

וכן, מותג זה תקשורת. זו אמירה לצרכן שאומרת: זה מי שאני ואילו התכונות שלי.

וכשהן לא שם... זה אומר שחירטטו אותך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאלו, תן קרדיט לחברי הפורום, בבקשה. אנשים לא מפגרים.

אני לא מקריץ שטויות, וזה לא מכבד אותך או אותי להתכתב ככה.

אני לא מוציא שום דבר מההקשר.

וכן, מותג זה תקשורת. זו אמירה לצרכן שאומרת: זה מי שאני ואילו התכונות שלי.

וכשהן לא שם... זה אומר שחירטטו אותך.

זה מסכם את הגישה שלך. זה הופך אותך לשפוט של מותגים.

למה?

כי אם מחר אני אעשה נסיעה ב-124, לא יעניין אותי בכלל איך היא ביחס לברושור.

עוד יותר מזה, לא יעניין אותי איך היא בהשוואה ל-124 המקורית.

באותו קו המחשבה, לא הייתי חושב שהיא תבזה או תביך את התחייה של אלפא.

אתה כן.

ולא רק שאתה כן - אצלך תמיד, אבל תמיד, מותג גם נמדד ביחס למה שהוא היה בעבר, כאילו אתה לא מבין שמה שיצרו בשנות ה70 כבר לא ייצרו היום.

מצטער, אני יודע שזה נשמע לך מהפכני כי זה מגיע בסתירה חדה לכל התדמית שאתה בונה לעצמך של אחד שמתעלה מעל לכל הבולשיט השיווקי. בהתחשב בכמות העצבים שהבולשיט הזה מוציא ממך, אתה מושפע ממנו למדי, וגם בונה את הציפיות שלך בהתאם, כפי שאתה עצמך מעיד - וממש לא ב״חציי פסקאות מוצאות מהקשרן״, אלא שרשורים שלמים, שאתה מגיב בהם לפעמים יותר מהפאנבואיז המתגוננים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
רכב נהיגה זה ספקטרום. לא בינארי. גם חובבי נהיגה לא מגרזנים כל יום, כל היום.

אני רוצה לראות חובב נהיגה שכן מתרגזן אפילו בחצי מהתדירות הזו.

גולף GTI, עליה אמרו שהיא רכב של 8/10, ולהעדיף (שומו שמיים, חס וכרפס) על פני מגאן RS, אשר עליה אומרים שהיא רכב של 12/10 וזה עוד לפני שהתנעת אותה.

כרכב של 6th tenths. זה נכון גם לפיקנטו. מכונית שאתה רוצה לנהוג אותה ב--40% מתחת למגבלות שלה.[...]זו המיאטה שנבחנה. רכב של 8/10.

זה לי פעם ראשונה שאני רואה שמדרגים מכונית לפי כמה "עשיריות" (מן המגבלות) אפשר לנהוג אותה. מי שיודע לנהוג 8/10 בכביש (בלי למות, כן?) - שיינהג על טרנזיט, גם ככה הוא יצלח את נס הרים מהר יותר ממני בקייטרהם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני רוצה לראות חובב נהיגה ש

כן מתרגזן אפילו בחצי מהתדירות הזו.

התקופה הכי טובה שלי בהקשר הזה הייתה באוניברסיטה, כי כל יום הייתי נוסע בכביש אליקים-דליית אל כרמל, או כביש המחצבות בנשר. עדיין, הרוב המוחלט מנהלתי.

זה לי פעם ראשונה שאני רואה שמדרגים מכונית לפי כמה "עשיריות" (מן המגבלות) אפשר לנהוג אותה.

ביטוי שגור בעיתונות הרכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אני מכיר את הביטוי מעולם הספורט המוטורי, כתיאור לכמה קרוב אתה נוהג למגבלות או, יותר נכון, לקצה מעטפת הביצועים.

פעם ראשונה שאני נתקבל בו בהקשר לביקורת על מכונית. הרי כתיאור של רכב זה לא מאוד רלוונטי, כי זה תלוי בנהג כמה הוא דוחק, לא ברכב פר סה.

כל מה שרכב "רע" יכול לעשות זה להערים יותר קשיים על הנהג להגיע ל-8/10 (קצב של נהג מירוץ מקצועי בתחרות!) או ל-6/10 שיותר רלוונטים לכביש ציבורי.

פורסם
פאלו, תן קרדיט לחברי הפורום, בבקשה. אנשים לא מפגרים.

אני לא מקריץ שטויות, וזה לא מכבד אותך או אותי להתכתב ככה.

אני לא מוציא שום דבר מההקשר.

למה?

כי אם מחר אני אעשה נסיעה ב-124, לא יעניין אותי בכלל איך היא ביחס לברושור.

עוד יותר מזה, לא יעניין אותי איך היא בהשוואה ל-124 המקורית.

באותו קו המחשבה, לא הייתי חושב שהיא תבזה או תביך את התחייה של אלפא.

אתה כן.

ולא רק שאתה כן - אצלך תמיד, אבל תמיד, מותג גם נמדד ביחס למה שהוא היה בעבר, כאילו אתה לא מבין שמה שיצרו בשנות ה70 כבר לא ייצרו היום.

מצטער, אני יודע שזה נשמע לך מהפכני כי זה מגיע בסתירה חדה לכל התדמית שאתה בונה לעצמך של אחד שמתעלה מעל לכל הבולשיט השיווקי. בהתחשב בכמות העצבים שהבולשיט הזה מוציא ממך, אתה מושפע ממנו למדי, וגם בונה את הציפיות שלך בהתאם, כפי שאתה עצמך מעיד - וממש לא ב״חציי פסקאות מוצאות מהקשרן״, אלא שרשורים שלמים, שאתה מגיב בהם לפעמים יותר מהפאנבואיז המתגוננים.

לדעתי קצת הגזמת. אני חושב שמה שניסית לתאר הוא יותר בכיוון של CORVUS OCULUM CORVI NON ERUIT.

פורסם
כל מה שרכב "רע" יכול לעשות זה להערים יותר קשיים על הנהג להגיע ל-8/10 (קצב של נהג מירוץ מקצועי בתחרות!) או ל-6/10 שיותר רלוונטים לכביש ציבורי.

אני בכלל לא שופט את זה על הכביש ביכולת הרכב. מגבלותיו של כמעט כל רכב מודרני בעל זיקה ספורטיבית יהיו גבוהות מאלה שלי. לכן, אם על מסלול אני אהיה בשאיפה ל-10/10 שלי, בכביש זה לעולם לא יתקרב לשם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם רק היית מחליף את ה-U ב-V (כך לפי הכתיב הלטיני ההסטורי) היית גומר אותי במקום. [emoji38]

לפי רוב השפות הרומאניות אתה צודק, אבל אני ניסחתי את המשפט לפי הלטינית הוולגרית( עממית).

פורסם (נערך)

די נו, אתה הורג אותי. emoji38.png

אני בכלל לא שופט את זה על הכביש ביכולת הרכב. מגבלותיו של כמעט כל רכב מודרני בעל זיקה ספורטיבית יהיו גבוהות מאלה שלי. לכן, אם על מסלול אני אהיה בשאיפה ל-10/10 שלי, בכביש זה לעולם לא יתקרב לשם.

זה לא רק אתה. קוראים לזה "שפיות".

קצת מוציא את הפואטנה מ"רכב של 8/10."

פורסם
שיינהג על טרנזיט, גם ככה הוא יצלח את נס הרים מהר יותר ממני בקייטרהם.

הזכרת לי את אחת הנהיגות הכי מהנות שהיו לי בתור חייל לחוץ בית, עם תובלתית (ריקה) בפיתולים שלפני מצפה רמון (בדרך למרכז). לא 8/10 כן? אבל מספיק כיף, בכל זאת הנעה אחורית ומנוע טורבו :-P

פורסם

שפוט זה מי שמקבל את המסרים שדוחפים לו, מקבל אותם, מפנים אותם ומוצא אותם במותג בו הוא משתמש, גם אם הם לא שם.

וכמובן, קונה.

אני, כצרכן, יש לי ציפיות.

אחת הדרכים להגיד לי, לפני שניסיתי, מה האיכויות של מוצר מסויים, זה דרך המותג והצהרות היצרן.

כשטימברלנד אומרים לי שהנעליים החדשות שלהן אטומות למים, אני מצפה שהן תהיינה אטומות למים, בטח במחיר שלהן.

אם הסולייה מתפרקת, אם הן לא אטומות, אם הן באיכות של נעליים שעולות חצי - חירטטו אותי.

אם אני קונה סלולרי יקר של LG, אני מצפה שהוא יעבוד יותר טוב ואמין ממכשיר זול יותר, שהפונקציות המתקדמות שיש בו יעבדו, ושאם יש תקלה בלוח האם - שהיצרן יטפל בזה. כי הוא מותג. כי המכשיר יקר.

אם זה לא קורה - חירטטו אותי.

בשביל זה טוב שיש מגזיני צרכנות שבוחנים מוצרים ויודעים לבוא ולהצביע, כמו במקרה הז - חירטטו אותכם. האוטו הזה לא שומדבר כמו שהיצרן אמר שהוא.

אל תיקנו.

תקנה את השני.

פורסם
אני רוצה לראות חובב נהיגה שכן מתרגזן אפילו בחצי מהתדירות הזו.

כן, כן...

כל חובבי ההגה צריכים בעצם לקנות פיקנטו אוטומטית, כי בין כה וכה... כמה כבר מתגרזנים באוטו?!

או בגירסת חובבי 'אור ירוק': "מה כבר אפשר לעשות עם אוטו כזה בארץ".

גם אני לא מזיין ב-99 אחוז מהזמן במערכת יחסים, אבל תראה לי מי ששמח לחיות עם פרידג'ידית.

פורסם (נערך)
כל חובבי ההגה צריכים בעצם לקנות פיקנטו אוטומטית.

היי, אם לרוב וילסון יש אופל אסטרה, חובב הגה ממוצע יסתדר גם עם ניסן קבסטר. :wink::lol:

גם אני לא מזיין ב-99 אחוז מהזמן במערכת יחסים, אבל תראה לי מי ששמח לחיות עם פרידג'ידית.

Touché.

• תוכן חדש...