Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פחות מתחבר לאכזבה של חלק מהמגיבים מהטעם של השוק הישראלי. אני חושב שהטבלה משקפת שוק חכם יותר מבעבר.

נכון, רוב הרוכשים של הספורטאז' לא בוחרים בו בגלל מערכות הבטיחות אבל זה בכל זאת מגדיל את כמות כלי הרכב האלה על הכבישים שבתקווה יהפכו אותם למקום בטוח יותר וימנעו טעויות אנוש שגורמות לתאונות. מעבר לזה, הוא פשוט מעניק תמורה טובה למחיר, לרוב האנשים לא אכפת שאוקטביה מאיצה מהר יותר או שמאזדה 3 תהיה חסכונית יותר אם במחיר הזה הם מקבלים רכב מרווח, מאובזר ושנראה כמו שהם אוהבים, מה רע?

מעבר לספורטאז', גם הקורולה שהיא המשפחתית הכי נמכרת קיבלה שדרוג במהלך השנה שכולל תוספת של מערכות בטיחות מקוריות, אז שוב גם כאן, אני לא חושב שבראש מערך השיקולים של הקונה הממוצע שלה מערכות הבטיחות עומדות בראש אבל אם זה תוצר הלוואי של המכירות המרובות שלה אז זה מבורך בעיני.

השנה הסופר מיני הכי נמכרת היא רכב שמציע תמורה טובה למחיר ונמכר במחיר לא רע ולא איזה מלכת ליסינג שמככבת בחברות ההשכרה ומתומחרת בהגזמה.

בנושא המימון, כולם מציעים מימון דומה עד זהה מבחינת תנאים למעט יבואנים עם דגמים לא מיושנים ולא רלוונטיים, נכון שריבוי עיסקאות המימון יכולה להתברר כבועה ענקית אבל רוב האנשים קונים את הרכב שהם רוצים בעזרת המימון ולא קונים עיסקת מימון טובה שמגיעה גם עם רכב שלא מוצא חן בעיניהם.

פורסם (נערך)
בארץ לא מוכרים מכוניות,מוכרים מימון - תנאי תשלום - ואת סחירות הרכב כיד שניה שתרצה למכור- יש לי חבר שעובד בסוכנות גדולה של חברה מהחמישה הפותחת ברשימה הזו ,אומר ש 90% מהאנשים לא עושים אפילו נסיעת מבחן על האוטו

לגבי "בארץ לא מוכרים מכוניות,מוכרים מימון - תנאי תשלום" - זה לא נכון רק לישראל. זה נכון לכל העולם, ובעיקר נכון מאוד לארה"ב. שם מקובל מאוד לממן את עלות הרכישה (אף אחד שאני מכיר לא קונה שם רכב, אלא עושה ליס). לא רואה בזה פסול.

לגבי "ואת סחירות הרכב כיד שניה שתרצה למכור" - זה לא מפתיע. כשרכב עולה כ"כ הרבה וצריך להשקיע בו כ"כ הרבה משכורות, אז טבעי שאנשים יחפשו דיל שישמור כמה שיותר על כספם.

לדעתי הנתונים מראים על שוק שמתבגר ומתבסס. לא עוד רכבי עולם שלישי בעשיריה הראשונה (חוץ מהאטרז שבטח חלק גדול ממנו מסופק לצבא), אלא רכבים ראויים.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם (נערך)
בתקציב של 1.6 ספטוראז יש רכב חדש שעולה עליו? חוץ מהתנהגות כביש וביצועים אני בספק...
ודאי שיש, אפילו יותר מאחד. אבל עם הפוזה מחד, איבזור בטיחות מרשים, מאידך, ומוצא אתני שזה הכי חשוב, קשה למכוניות מערביות להתחרות. ואגב, התנהגות כביש וביצועים אינם דברים שוליים, יש כמה אנשים, אולי לא הרבה, שאלו התכונות בשלהן יעדיפו אוטו אחד על פני מתחרהו. עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

בנושא המימון, כולם מציעים מימון דומה עד זהה מבחינת תנאים למעט יבואנים עם דגמים לא מיושנים ולא רלוונטיים, נכון שריבוי עיסקאות המימון יכולה להתברר כבועה ענקית אבל רוב האנשים קונים את הרכב שהם רוצים בעזרת המימון ולא קונים עיסקת מימון טובה שמגיעה גם עם רכב שלא מוצא חן בעיניהם.

למיטב ידיעתי כל חברות המימון נותנות פריים + 0.5 אחוז.

אמא שלי עשתה בירור בבנק, שם הם מוכנים לתת לה בתנאים פריים + 0.2 אחוז וככה גם הרכב לא משועבד ואין שום בלון.

רק מחזק את מה שאני תמיד מציע, תמיד כדאי לבדוק אופציה של הלוואה מהבנק במקום מימון בהנחה שהלקוח לא בעייתי - בנוסף אפשר להוציא אצל חלק מהייבואנים הנחה על מזומן ואז לתת לו את מלוא הסכום דרך הבנק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אגב, כמות ה-i8 בייבוא אישי פשוט בלתי-נתפסת.

הרכב הכי נפוץ בייבוא אישי בחודשים האחרונים - מעריך שכבר ייבאו 20-30 כאלה לפחות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם ניקח את הניסאן אקס טרייל גם המכירות שלי מרשימות ביחס לקטגוריית המיניוואנים הקומפקטיים.

רק מראה על הפוטנציאל שוק העתידי של סקודה קודיאק ופיג'ו 5008.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למיטב ידיעתי כל חברות המימון נותנות פריים + 0.5 אחוז.

אמא שלי עשתה בירור בבנק, שם הם מוכנים לתת לה בתנאים פריים + 0.2 אחוז וככה גם הרכב לא משועבד ואין שום בלון.

רק מחזק את מה שאני תמיד מציע, תמיד כדאי לבדוק אופציה של הלוואה מהבנק במקום מימון בהנחה שהלקוח לא בעייתי - בנוסף אפשר להוציא אצל חלק מהייבואנים הנחה על מזומן ואז לתת לו את מלוא הסכום דרך הבנק.

מסכים בהחלט, לבדוק בבנק וגם הלוואות ע"ח כספי קרן השתלמות/קופות גמל/קרנות פנסיה.

רק בשבוע שעבר יצא לי להקשיב בבנק למישהו שמספר לבנקאית שהוא קנה רכב ולקח הלוואה ממימון ישיר, היא כמעט התעלפה כשהיא ראתה את הריביות בהסכם.

אנשים קונים וחותמים בלי לדעת על מה ובלי להבין מה הם עושים, בעיקר בשוק המשומשות ובמגרשים אמנם אבל לפעמים גם בסוכנויות של היבואנים.

פורסם

דיי לכל המלעזים. לי יש ספורטאז' 2 ליטר EX ואני מאוד מרוצה. פרט לסופרב 1.8 שבאה עם תאריך אספקה משוער של "אחרית הימים", לא מצאתי מתחרה ראויה במחיר של כ 180 אלף ש"ח עם כזו חבילת בטיחות + אבזור + חייב להיות סטיישן/5 דלתות/ג'יפון. הוזמן ביולי 2016, עם שיקול מרכזי של הרכב הכי טוב בשבילי ובשביל משפחתי (ללא קשר לסחירות, אמינות, צריכת דלק, וכד').

אז אפשר גם טיפה לפרגן. לא יקרה כלום. גם מאזדה 3 הייתה הרכישה הטובה ביותר בשנת 2006 (:-

פורסם

דרך מועדון חבר קיבלתי מהבנק ריבית פריים מינוס 0.3

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

שאלת תם: הנתונים כאן כוללים גם מסירות לליסינג ?

אם לא, שאפו לאופל. מסירות בכמות משוגעת.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
דיי לכל המלעזים. לי יש ספורטאז' 2 ליטר EX ואני מאוד מרוצה. פרט לסופרב 1.8 שבאה עם תאריך אספקה משוער של "אחרית הימים", לא מצאתי מתחרה ראויה במחיר של כ 180 אלף ש"ח עם כזו חבילת בטיחות + אבזור + חייב להיות סטיישן/5 דלתות/ג'יפון. הוזמן ביולי 2016, עם שיקול מרכזי של הרכב הכי טוב בשבילי ובשביל משפחתי (ללא קשר לסחירות, אמינות, צריכת דלק, וכד').

אז אפשר גם טיפה לפרגן. לא יקרה כלום. גם מאזדה 3 הייתה הרכישה הטובה ביותר בשנת 2006 (:-

אין פה עיניין של מלעיזים, יש טוב יותר וטוב פחות.

דווקא דגם ה 1.6 הרבה יותר אטרקטיבי מה 2.0, מאחר והפרש הביצועים לא משמעותי, ובטח לא שווה מעל 40K.

במחיר הזה, הסופרב מכונית טובה לעין ערוך ושיעור, ובכל אספקט מדיד ושאינו מדיד, אבל כל אחד ושיקוליו שלו.

ומי קבע שהמאזדה 3 היתה הרכישה הטובה ביותר ב 06' ?

ללא תרבות השופוני, הספורטאז' לא היתה זוכה לרבע מההצלחה לא היא זוכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...