Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האורות מאחורה - אלו שאמורים לעבוד באופן קבוע הפסיקו לעבוד.

בגלל ששני הצדדים הפסיקו לפעול אני מעריך שהבעיה היא לא מנורות שרופות (למרות שתמיד יכול להיות איזה כשל טכני שיגרום לזה) אלא פיוז שנשרף.

הורדתי את הספר רכב והגעתי לאיזור שבו מתוארים כל הפיוזים ועל מה הם אחראים אבל אני לא סגור על המינוח באנגלית של האורות הקבועים מאחורה. בדקתי לדוגמא את Parking lamps והפיוז נראה תקין, כנראה שזה לא הפיוז שהייתי צריך לבדוק.

יש למישהו מושג?

תודה מראש!

פורסם

תנסה להחליף את הפיוז(שהפיוז יהיה בערך מתאים שלא ייגרם נזק!!), במידה וזה לא עוזר תנסה להחליף נורה אחת של אורות החניה ותראה אם היא עובדת.

מאמין שהבעיה תיפתר,תעדכן.

פורסם
תנסה להחליף את הפיוז(שהפיוז יהיה בערך מתאים שלא ייגרם נזק!!), במידה וזה לא עוזר תנסה להחליף נורה אחת של אורות החניה ותראה אם היא עובדת.

מאמין שהבעיה תיפתר,תעדכן.

היי מאיר,

כמו שכתבתי הבעיה היא שאני לא יודע איזה מבין כל הפיוזים אני צריך להחליף (ויש הרבה). מה שחסר לי זה המינוח המקצועי באנגלית של האורות הקבועים מאחורה.

אולי התמונה תעזור, צריך לדעת מה מספר הפיוז שאחראי על האורות הקבועים ואז אוכל לשלוף אותו ולבדוק מה מצבו:

33dlc0l.jpg

פורסם

לפי הבנתי מדובר בפיוז מספר 30,מכיוון שאמרת שהוא נראה תקין אני מציע לנסות להחליף אותו בפיוז אחר שווה ערך ובכך לשלול סופית אפשרות שמדובר בפיוז.

במקרה וזה לא עזר נסה להחליף נורית אחת עם הפיוז החדש ולראות אם היא עובדת.

זה כל מה שאני מוצא לנכון לעשות,אם יהיה מישהו שיש לו כיוון אחר לפתרון הבעיה אשמח ללמוד.

בהצלחה,תעדכן מקווה שעזרתי.

פורסם

בנוסף ל30 תבדוק את 59/42/40

בנוסף באוטודיפו יש טסטר לפיוזים שעולה משהו כמו 15-30 שקל לדעתי שיכול להקל עלייך בבדיקה(לא תצתרך להוציא את הפיוזים, רק לחבר צבת אחד למינוס-כל מקום שנוגע בשילדה, ואז לעבור על הפיוזים)

פורסם

תודה על התגובות שלכם. בדקתי את כל הפיוזים שציינתם - לצערי כולם היו תקינים לפחות למראית עין, לא בדקתי עם טסטר רק לפי העין אבל ניסיתי להצליב את פיוז מספר 30 ועדיין לא פתר את הבעיה.

בעקרון מגיע חשמל אחורה כי יש אור רוורס ואורות בלימה ככה שאני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.

החליפו לי לא מזמן מחשב מנוע כי הקודם התקלקל (החליפו במשומש מפירוקייה) - יש איזשהו סיכוי שזה קשור איכשהו???

פורסם (נערך)

עכשיו כשהבנו שלא מדובר בפיוזים,בדוק את הנורות.

אני לא מאמין שמחשב המנוע קשור לבעיה.

עריכה אחרונה על ידי MEIR1998
פורסם
בדקת את הנורות בכלל?

מן הסתם זה השלב הבא, קצת יותר מורכב מלבדוק את הפיוזים וגם בגלל שפתאום לא עובד ב-2 הצדדים אז פחות היה הכיוון שלי.

זה מביא אותי לשאלה - איך אני בודק תקינות של הנורות?

ראיתי איך אני מפרק את הפנס מאחורה אבל איך אני יכול לדעת אם נורה תקינה או לא? יש איזה בדיקה שאפשר לעשות?

פורסם

קודם תבדוק את הפיוזים כמו שצריך,בדיקה בעין היא לא רצינית.

קח רב-מודד על מצב קצר ותעבור פיוז פיוז,או שתאלתר נורת ביקורת ועם סוויץ פתוח תבדוק שיש מתח בשני הפתחים בכל פיוז.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...