Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר עידן+

Asaf-R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתנתק מהכבלים ומחפש ממיר יציב, חייב יציאת USB, עדיף עם אפשרות הקלטה אבל לא קריטי.

אשמח להצעות.

בנתיים חשבתי על הממיר הזה:

https://clickandpick.yellow.co.il/converter-silver-line?gclid=CMqxzZzKh9ECFVUo0wodvCkKlQ

השרשור האחרון שנתקלתי בו הוא מלפני חצי שנה, וגם בו לא היה יותר מידי מידע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605220-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A1&highlight=%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8+%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F+%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A1

בנוסף, האם קיים מוצר שמשלב ממיר עידן עם אנדרואיד וחנות אפליקציות?

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם אתה רוצה ללכת רק על עידן+ אז תקנה באי ביי או בעלי אקספרס וכד'.

אני קניתי לפני כחצי שנה בסכום של כ 17$ עובד פיקס פרט לעברית משמאל לימין בתפריט התכנית הנצפית, משהו שלא מטריד אותי ואפילו לא בדקתי אם יש אפשרות לתיקון. מכשיר דומה עולה כאן כפול.

פורסם

צעד נבון בהחלט. (15 שנים אני מנותק)

יש אצלי 2 ממירים ללא הקלטה - חוץ ממירים לוויינים.

1. יונדאי עם כניסת USB איכות קליטה חלשה.

2. Magnum T-2629 HD ללא USB. איכות קליטה טובה יותר.

אותי זה מספק כי בנוסף אני מחזיק 2 סטרימרים.

פורסם

לי יש כבר כמה שנים ממיר של silver line עם הקלטה לדיסק און קי (לא ניסיתי) שקניתי באופיס דיפו בכ 90 ש"ח.

בינתיים עובד מעולה, קניתי גם אנטנה עם מגבר שמחוברת אליו.

פורסם
לצערי לא. טלוויזיה בת 4-5.

קשה לי להאמין שלא קיים ממיר לשידורים דיגטליים מובנה בטלוויזיה. בדוק היטב בתיעוד של הטלוויזיה או בתפריטים.

אני רכשתי לפני 5-6 שנים טלוויזיה של סוני עם ממיר מובנה. שום ממיר סיני לא מגיע לאיכות של הממיר המובנה בטלוויזיה לכן המלצתי קנה טלוויזיה עם ממיר

מובנה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...