Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזו כתובת ב- Shipito עדיפה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודות.

אני מנסה להפוך את אורגון לכתובת הראשית שלי, לברירת המחדל, אבל לא מצליח.

זה מה שמופיע לי ולא הצלחתי. המלל מטה מופיע לי בתוך ריבוע ברשימת כל המחסנים הקיימים. לחצתי על ה- Upgrade Now ולא קרה כלום, כלומר הועברתי למשהו אחר אבל לא הצלחתי למצוא שם איך להמשיך.

למישהו הפתרונות איך לעשות זאת?

OREGON

Virtual Mailbox and get access to our Tualatin, Oregon Warehouse.

Our Oregon warehouse allows you to purchase items from anywhere in the United States without sales tax.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע שה upgrade now שולח אותך לבקשת תשלום להמשך, זה לרוב מה שהכפתור הזה אומר.

כנראה בגלל שהמחסן באורגון נחשק בגלל הפטור ממס, מציעים אותו כשירות בתוספת תשלום (יש מצב שאני מדבר שטויות, אין לי שיפיטו ואני מסתמך רק על מה שכתבת)

פורסם

כן, קיים (ובאירופה :-) ). לא השתמשתי מעולם. לא מצאתי את זה שימושי במיוחד. רוב הדברים שרציתי באיביי UK, או שנשלחים לכל העולם, כולל ישראל, או שנשלחים ל- UK בלבד. יכול להיות שיש מוכרים ששולחים רק ל-EU.

:turn-l:
פורסם

יקר בטרוף! חבילה במשקל 400 גרם בשווי 10$ ובגודל 20/20/20 ס"מ - כמעט $50 משלוח הכי זול לארץ (דואר אוסטריה). אותה חבילה מנוואדה, פחות מ $10.

:turn-l:
פורסם

מבין הכתובות החינמיות, איזו הכי עדיפה? מה הייחוד בנוואדה לעומת קליפורניה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא יצא לי להשתמש בכתובת בנוואדה, אבל ביחס לכתובת באורגון הזמנות שנשלחות עם איירמייל אקונומי (האפשרות הזולה ביותר) מועברות קודם כל לקליפורניה ומשם ארצה. ההעברה הפנימית אורכת מספר ימים. אני מניח כי אותו דבר מבוצע ביחס לנוואדה. לכן ככל ויש חשיבות לקבל את המשלוח במהירות או ההפרש במיסים זניח מאחר והמוצר זול, עדיף להשתמש בקליפורניה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מנוואדה ואורגון החבילות מועברות לקליפורניה, רק משם הם מועברים למרכז המיון של USPS.

המכס בקליפורינה עומד על 10%+-

• תוכן חדש...