Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כבר מספר חודשים שאני שובר את הראש במחשבות על הרכב הבא אך לצערי לא מצליח להיתפס על משהו ספציפי.

מקווה שתעזרו לי להתמקד מעט יותר.

צרכים:

ספורטיבית אמיתית, בועטת, כזו שלא תפגוש בכל רמזור.

עדיפות: הנעה אחרוית, גיר ידני שנתון כמה שיותר מתקדם מן הסתם אך לא פוסל רכב בן עשר במידה ואכן יענה על הדרישות.

פחות קריטי: צריכת דלק, מספק דלתות או מושבים.

לא מחפש אחת ממכוניות הסופר מיני החדשות שמציפות את הכבישים דוגמאת הלאונים או איבזות או 208GTI או קליאו RS וכו'. בקיצור לא מחפש את המיני הספורטיבית הראשונה שעולה לכם לראש.

אשמח שתתנו לראש שלכם להיזרק לכל מיני כיוונים אני מודע לכך שהתקציב דיי מגביל את האופציות.

תודה, אורי

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיאטה NC לא אקזוטית במיוחד, אבל אפשר לקנות אחת באזור ה-110 לדגמים שמורים.

z4? או אולי 350 או 370, אם בכלל אפשר למצוא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה עם סדרה 1 ידנית? יש לך שם מנוע לא הכי חזק (136 או 170 סוס, תלוי על איזו אתה "נופל"), אבל יש שלדה והגה טובים, ופוטנציאל שיפורים לא קטן. הייתי מעדיף אחת עם מתלי M קשיחים יותר.

פורסם
מיאטה NC לא אקזוטית במיוחד, אבל אפשר לקנות אחת באזור ה-110 לדגמים שמורים.

z4? או אולי 350 או 370, אם בכלל אפשר למצוא?

NC אכן לא עונה על קטגורית האקזוטית בנוסף לא רואה סיבה לשלם על NC סכום שכזה אלה אם כן היא ממש בשנתונים החדשים מאוד.

Z4 זה מקסימום עלות עבור מנימום כיף, המון פוזה מעט הנאה. 370Z לא נכנסת לתקציב לצערי

S2000 T אוBRZ . GT86

S2000 תמיד חלמתי עלייה לצערי הבודדות מאוד שמוצעות למכירה נשחטו למוות במהלך חייהם לאחר שעברו מספר ידיים לא מבוטל ואף עברו תאונות כאלו או אחרות. הBRZ נשקלת

מה עם סדרה 1 ידנית? יש לך שם מנוע לא הכי חזק (136 או 170 סוס, תלוי על איזו אתה "נופל"), אבל יש שלדה והגה טובים, ופוטנציאל שיפורים לא קטן. הייתי מעדיף אחת עם מתלי M קשיחים יותר.

אני מחפש משהו מעט יותר כוחני מסדרה 1 רגילה ולצערי כמובן הM1 לא נכנסת בתקציב.

פורסם

סדרה 1 עם קיט m ותוכנה יעלה אותך למעל 200 כ"ס , אם תוסיף את ה2 יציאות של רימוס (1 בכל צד כמו של ה135) תגיע לסאונד מושלם לטעמי, אני מחזיק באחת כזאת ואין לה מתחרה במחיר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אינפיניטי g37 קופה. 320 כ״ס. הנעה אחורית. אין הרבה כאלו. בועטת ומהירה. אבל אין ידניות. יש פליפרים בצידי ההגה.

פורסם
סדרה 1 עם קיט m ותוכנה יעלה אותך למעל 200 כ"ס , אם תוסיף את ה2 יציאות של רימוס (1 בכל צד כמו של ה135) תגיע לסאונד מושלם לטעמי, אני מחזיק באחת כזאת ואין לה מתחרה במחיר.

מעניין מאוד, האם תוכל להרחיב עוד בבקשה לגבי עלויות מסביב על מנת להביא את הרכב למצב הזה?

קרייזלר קרוספייר,פונטייאק סולסטיס...דודג' צארג'ר SRT,מרצדס SLK.

רוב הרחבים האלו שראיתי בלוחות היד השנייה דיי גמורים, או לחלופין מחירים הזויים

ג'ולייטה תלתן ירוק יכולה לבוא בחשבון ?

יכולה לבוא בחשבון ואפילו נשקל בכובד ראש כי אפשר למצוא רכבים יחסית שמורים ובשנתון יחסית גבוהה. מצד שני היא יותר מעודכנת ופחות "קשוחה"

אינפיניטי g37 קופה. 320 כ״ס. הנעה אחורית. אין הרבה כאלו. בועטת ומהירה. אבל אין ידניות. יש פליפרים בצידי ההגה.

בהחלט רכב ששווה בדיקה תודה על ההמלצה.

פורסם
יש כמה אופציות מעניינות לעבור עליהן:

G37S-

M135

Z370

Audi S5

אלפא בררה

911 משנות ה2000 המוקדמות.

לצערי כל הרשימה שנתת לא נכנסת לתקציב וחיפשתי טוב טוב...

• תוכן חדש...