Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני מחפש רכב עם מערכת נהיגה אוטונומית בפקקים, בנוסף בידוד רעשים גבוה.

מבחינת תקציב - אני מבין שלא אוכל למצוא את זה בסוזוקי אלטו, לכן יש גמישות מסויימת.

אעדיף למצוא את זה ברכב קומפקטי/קטן.

תודה.

נ.ב.

העדכון שהוכרז היום לגולף נראה בדיוק מה שאני מחפש, אך אני תוהה אם יש אלטרנטיבות לרכישה כיום.

עריכה אחרונה על ידי W R X
:evilbat:
פורסם

אתה מתכוון לבקרת שיוט אדפטיבית? הבנתי שיש את זה בקיה נירו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בקרת שיוט אדפטיבית בד״כ נועדה למהירויות שיוט (גבוהות) ולא לתמרון מלא בפקקים / נסיעה איטית.

המערכת שאני מחפש היא ממש נהיגה עצמאית של הרכב במהירויות נמוכות, עם שמירה על מרחק עד לרמת עצירה מלאה כולל שמירה אקטיבית על נתיב.

פורסם

אאודי a8, אולי תצליח לייבא tesla model s, אחרת קשה נירו היא האפשרות היחידה, בטח ברמת מחירים הזאת

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

סיאט אטקה זה כנראה הרכב הראשון שיגיע לארץ עם המערכת הזו, שכרגע יש רק אצל VAG, אבל זה ממש רחוק מהאלטו מבחינת מחיר. :) אבל אני לא יודע אם הייתי סומך על המערכת הזו בפקקים עם כמויות הערסים והמטורפים שיש על הכבישים.

פורסם

אכן, גם אני חשבתי מיד על זה. אפשר אפילו לחסוך קניית רכב ופשוט לקחת מונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, בכל זאת אני צריך רכב :)

חשבתי שיהיה משהו במותגי הפרימיום מרצדס עם ה-A, הקטנות של BMW או לקסוס.

אם אצמצם את החיפוש רק למערכת לשמירת מרחק בפקקים, אוכל למצוא משהו בקלות?

פורסם

זו כנראה המערכת הכי חדשה ולכן מהדרישות שלך היא כרגע תהיה הכי נדירה.

אמנם ציינתי את כל הואגיות העממיות אבל הA3 שהגיעה ממש לאחרונה ארצה ונמכרת מוצעת עם מערכת זו.

בקרת שיוט אדפטיבית בדרך כלל מתייחס לנסיעה בינעירונית, לא ראיתי ציון של מערכת זחילה בפקקים במפרט שלו.

פורסם

הבעיה שבישראל הנהגים נוטים לזגזג בין הנתיבים בפקק בלי התרעה ודי בפתאומיות, ככה שאני לא בטוח כמה המערכת תיהיה יעילה עם תרבות הנהיגה .

פורסם

שום מערכת אוטומטית לא תתן לך לגיטימציה לעצום עיניים/ לענות לאימיילים/ לקרוא עיתון הפרקים, כשאתה נוהג אתה נוהג. לא מתאים קח מונית ותחכה כמה שנים לרכבים אוטונומיים שגם יעבדו בארץ וגם שהרגולציה תתיר את השימוש בהם בכבישי הארץ.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• תוכן חדש...