Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני רוצה להקים סדנא קטנה ברכב מסחרי.

ניסיתי לתכנן את מערכת החשמל ובהנחה שאצטרך לחבר שני מצברים כדי לקבל מתח 24v רציתי לדעת אם זה חשוב ששניהם יהיו טעונים באותה מידה והאם טכנית זה אפשרי שיהיה לי מצבר שלישי כך שאחד יהיה בטעינה וכשאחד יגמר אחליף אותו בטעון?

העניין הוא שככה מצבר אחד תמיד יהיה טעון יותר מהשני מה המשמעות של זה בפועל?

בנוסף כמה זמן בערך לוקח לטעון מצבר של 200amph של 12v?

תודה!

פורסם

הכל תלוי בצריכה שלך. או אתה משתמש בצריכה גבוהה, כלומר בזוג מצברי 12V על 200A/H זה נותן לך 24V על 400A/H. אם אתה משתמש בציוד שצורך 24V על 50A/H, יהיה לך 8 שעות עבודה. זה על פי ידיעתי האישית. יבוא מרק10 ויתן תשובה מנומקת ומלומדת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בקשר לצריכה אני מכיר את החישובים. השאלה היא מה קורה כשיש לי שני מצברי 12v שאחד מהם מלא והשני רק חצי מלא?

האם זה ייתן לי 300amph 24v או שהחישוב יהיה שונה

לפותרים תודה!

• תוכן חדש...