Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתיחה לא נעימה לבוקר,

עומד בפקק תנועה מרגיש מכה, מסתכל במראה, קטנוע מתנגש ברכב שלי במהירות גבוהה יחסית, הוא מחליק, מייצב את הקטנוע, אני יורד לשוליים, הוא יורד גם ואז נותן גז ובורח.

יש לי מצלמת חזית, יש הקלטה של המכה והזעזוע ברכב, יש לי את המספר שלו, אולי גם תעזרו לי לזהות את הדגם.

הנזק מסתכם במעיכה וסריטות לרוחב הבמפר.

מה עכשיו ? ללכת להגיע תלונה במשטרה ? יש אפשרות לעשות את זה דרך הרשת ? בעיקר מזועזע מהרמה של האנשים. שיקחו אחריות על המעשים שלהם.

Capture_acc3.JPG

פורסם

תפנה לתחנת משטרה עם הסרטון בצירוף צילום מודפס של התמונה הזאת וצילום הנזק שנגרם לרכב שלך ותגיש תלונה. הם יזמנו אותו לחקירה. קח בחשבון שזה ייקח קצת זמן...

פורסם

תגיש תלונה במשטרה ותבקש את פרטי בעל הקטנוע. לדעתי מדובר בסוזוקי 400 או 650 סמ"ק, אבל זה לא משנה אם יש לך את מספר הקטנוע.

צור קשר עם בעל הקטנוע תנסה לדבר איתו, לא ילך, תוציא דו"ח שמאי, מכתב דרישה לבעל הרכב, אם אין מענה ישר לתביעות קטנות.

אם לא דחוף לך, בנתיים לא צריך לתקן ועל כן אין לך עלויות כרגע.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אם יש לך מקיף תבדוק איתם אם הם יכולים לטפל בתביעה דרך מוסך הסדר, המוסך תובע את הקטנוע, במידה והכל הולך תקין אתה לא מפעיל את המקיף.

פורסם
אם יש לך מקיף תבדוק איתם אם הם יכולים לטפל בתביעה דרך מוסך הסדר, המוסך תובע את הקטנוע, במידה והכל הולך תקין אתה לא מפעיל את המקיף.

על סידור כזה לא שמעתי מעולם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תפנה לתחנת משטרה עם הסרטון בצירוף צילום מודפס של התמונה הזאת וצילום הנזק שנגרם לרכב שלך ותגיש תלונה. הם יזמנו אותו לחקירה. קח בחשבון שזה ייקח קצת זמן...

לא יזמנו אותו לשום חקירה (אלא אם היו נפגעים בתאונה). תקבל את הפרטים שלו כדי שתוכל לפנות אליו ובמקרה הצורך לתבוע אותו על הנזקים.

• תוכן חדש...