Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יש לי סובארו אימפרזה שנת 99

ורציתי לדעת איזה גודל נכנסים בדלתות ומקדימה וגם מאחורה או שאין הבדל בינהם

מחפש אזעקת ביפר עם כמה שיותר תוספות

וגם סאב של רוקפורד

פורסם

לי יש impreza שנת 2000

העיצוב אצלנו זהה ולכן גם המקום בדלת חייב להיות זהה, אחרי שתיפתח את הדלת תימצא תושבת לרמקול המקורי שהיא מתאימה ל 6 וחצי אינט'ש אני לא זוכר אבל יש סיכוי שאפשר לבנות שם קומבינה ולהכניס יותר.

החלפתי באימפרזה אצלי את הרמקולים לפני שבוע אז אני מדבר מניסיון...ובקשר לדלתות מאחורה לא יודע איך אצלך אבל בדלתות לשי לא קיימים חורים אם כי קיים ריבוע שניראה כמו הכנה לרמקול ואת זה מומלץ לבדוק כמה מקום יש בפנים ולא רק על פני הדלת עצמה

פורסם

אח שלי אני לא מחפש מה שטוב לי אני יותר מחפש מה שמתאים באוטו אחר כך אני יתאים את עצמי לזה

וגם סאב של רוקפורד

פורסם

אח שלי מקדימה יש לי מורל 5.25"

ובקשר שאני יכול להכנסי 6.5 לא נראה לי כי יש שמה איזה משהו שיכול להכנס 5.25 כאילו מאין איזה קומבינה שעשו

ככה קניתי את זה

ונכון יש שמה את המקום של הטוויטרים אבל לא אהבתי אותו הוא לא יושב טוב אז שמה את זה יותר למעלה במראה

ואם כבר הטוויטרים גם שמה זה נופל לי כל הזמן איך אני יכול להתפיס אוו יותר טוב

(שמתי דבק דו-צצדי )

וגם סאב של רוקפורד

• תוכן חדש...