Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לנו יש חניה פרטית, אם מגיע אורח אני תופס חניה פנויה ונותן לו לחנות בפרטית כדי שלא יחנה בטעות בחניה פרטית של אחד השכנים .

הרעיון של לחסום את השכן ששומר שבת כמובן בהסכמה אתו נשמע מעולה.

סוציומטי משהו

אם מספר החניות הפרטיות והכלליות עולה על מספר הדירות ניחא

אם לא, שהאורחים יחנו בחוץ או שהמארח שלהם יחנה בחוץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חונה בחוץ- על חניה פנויה אחרת .

זה לא חניון סגור, מדובר בשכונה שהחניה בה היא על בסיס מקום פנוי .

קורה שאני שם את שלי על הכביש כדי להקל על האורחים שבאים ושתהיה להם חניה.

בזמנו כשאבא שלי קנה חניה ב1500 דולר שאר השכנים שהיום שוברים את הראש על חנייה קראו לו פראייר. אמרו שכל אחד יסמן לעצמו.

אז איפה החלק הסוציומטי?

פורסם

המחסום שם כדי שלא יחנו זרים.

אורחים של דיירים אינם זרים.

אני רשמתי את דעתי מניסיוני ואני מכיר המון בניינים מתוקף עבודתי לאורך השנים במספר ערים וכך זה הניהל המוסכם.

אפילו בבניינים עם חברת ניהול ושמירה זה התוקף של חניות שאינן פרטיות.

אסור לדיירים לחנות בהם אלא רק לאורחיהם.

לרוב מקובל שפינוי החניה עי האורח יהיה ב9 בבוקר פרט לשבת שהוא יהיה עד 9 בערב ובחלק מהמקרים אסור להחנות רכב ליותר מ 24 שעות פרט לשבת.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם לדוגמא יש 3 חניות שלא שייכות לאף אחד, ואני מחנה באחת מהן ומזמין עוד 2 חברים לחנות גם. השכנים יצטרכו לחנות ברחוב. על פניו אין פה שום כתוב שאני מפר, אבל למה זה הופך אותי?

זה אותו הדבר לדעתי.

פורסם

אם זה מפריע לרוב השכנים, אפשר לקבוע באסיפת דיירים כי במקומות הללו יכולים לחנות דיירים בלבד. אבל אז יכול להיווצר מצב בו השכן יחנה במשותפת וישאיר את הפרטית לאורחים. אם יש מקום כמובן.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם
כן, הבחור חובש כיפה והרכב שם מחמישי בערב עד מוצ"ש ללא תזוזה. לא כל סופ"ש אלא יותר כל סופ"ש שלישי.

יש חניות זמינות ברחוב.

שווה להשאיר פתק מנומס מתחת לוישר או שעדיף פנים מול פנים?

לפני שבועיים בערך הרכב שלי חנה בחנייה פרטית של הבלוק. איזה "צדיק" יירא שמיים חסם אותי ומנע ממני לצאת. חזרתי בארבע מהעבודה וחשבתי שאולי אותו צדיק יזיז את הרכב יותר מאוחר. הלכתי לישון, למחרת בבוקר, יום שבת והצדיק עדיין שם. בשעה 4 לערך הזמנתי משטרה. הם התקשרו אליו לטלפון, לא ענה. הם הסתכלו במסופון שלהם ולפי זה הבינו שכנראה הבחור הוא "צדיק" שומר שבת. שאלו אותי מה אני רוצה לעשות, עניתי להם שבשביל עוד כמה שעןת שבמילא יוצאת שבת אני לא רוצה להפריע לצדיק הנסתר.

אז מה היה לנו, ה"צדיק" הנסתר ששמר שבת גרם בעצם לארבעה אנשים לחלל את השבת עוד יותר.

אגואיסט חסר התחשבות.

מה יצא, שהייתי בן ערובה בבית שלי בעצמי. כל השבת

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ואז נתת לגיטימציה לאותו צדיק לעשות זאת שוב.

היית צריך לבקש גריטה ושריפת הרכב עם כל תכולתו שאפילו לא ילך לברזל ואולי היו מתפשרים איתך על דוח מוצדק לצדיק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סרברל,

ג'ק עגלה היה פותר לך הרבה בעיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ואז נתת לגיטימציה לאותו צדיק לעשות זאת שוב.

היית צריך לבקש גריטה ושריפת הרכב עם כל תכולתו שאפילו לא ילך לברזל ואולי היו מתפשרים איתך על דוח מוצדק לצדיק

סרברל,

ג'ק עגלה היה פותר לך הרבה בעיות.

תקראו לי פראייר, תקראו לי חנון. אני אזרח שומר חוק וסדר. ברגע שמעיזים לנגוע למישהו ברכוש בצורה מסויימת והגבול נחצה יכול להיות מצב שלא יהיה לזה סוף ואז הרכב שלי ייפגע בצורה כזו או אחרת. מה שלא היה, מעולם לא העזתי להשחית רכוש של אף אחד.

דבר שני, אני חוזר מהעבודה יום אחד ואותו צדיק, חובש כיפה עשה זאת שוב. חסם את הרכב שלי ומנע ממני לצאת. זה היה 12 בלילה. עליתי לבית, רשמתי לו הודעה מאוד מנומסת והסברתי לו שפעם שעברה, אותה שבת עשיתי לו חסד של אמת בזה שלא ביקשתי מהשוטרים לדפוק לו על הדלת ולבקש ממנו להזיז את הרכב בשבת. רשמתי לו בצורה מנומסת שפעם ראשונה ושניה עליי אבל פעם שלישית איך שאומרים "גלידה". אם אי פעם זה יקרה לא משנה מה יהיו הנסיבות את הרכב הוא יזיז אפילו ב 3 לפנות בוקר.

שמתי לו את המכתב מתחת לדלת. למרבה הפתעתי, עוד באותו הלילה הוא הגיע להזיז את הרכב.

הסיפור עדיין רחוק מלהסתיים. הוא הבין עניין, ישנם חלאות אחרות שלא מבינות עניין. לצערי הרב, אנשים בישראל נוטים לא לכבד חוקים, תקנות ורכוש של אחרים וזאת התוצאה. אנחנו רואים את התוצאות יום יום בכל רבדי החיים.

תאונות דרכים על אי כיבוד תמרורים ורמזורים. אגואיסטיות, אגו מנופח ואהבה עצמית יתרה. המחשבה המקולקלת ש"אני הכי חשוב על הכביש".

ההמשך עוד יבוא....

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...