Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין בו אני גר יש מחסום בכניסה לחניה. מספר מקומות החניה מוגבל מאוד.

לחלק מהדיירים יש חניה פרטית, אך יש 2-3 מקומות חניה חופשיים ולא פרטיים. אצלי אין מקום חניה פרטי ואני חונה באחד ממקומות החניה הפנויים.

ישנו שכן נחמד שגם לו אין חניה פרטית וגם הוא חונה באחת החניות הפנויות, בנוסף מדי פעם הוא מכניס קרוב משפחה שלו שמחנה את הרכב לסופ"ש שלם ובכך הופך את מלאכת מציאת החניה בסופ"ש לכמעט בלתי אפשרי.

אולי ע"פ חוקיות יש לנו את אותה ה"זכות" על מקום חניה כזה שלא שייך לאף אחד, אבל ההגיון שלי אומר שזה לא מכובד. אתה אורח ואני גר בבניין, משלם וועד וכו', אז למה אני צריך לחנות בחוץ? במיוחד שאני אף פעם לא מכניס אורחים פנימה שתופסים חניות.

האם אני טועה בדרך החשיבה שלי? האם כדאי להשאיר לו פתק מנוסח באופן מכובד שיתחשב בדיירי הבניין ויחנה בחוץ?

בסך הכל מדובר באנשים טובים שאני לא מחפש שום סוג של סכסוך איתם.

אודה לטיפים

פורסם

זמן עצמך לכוס קפה או הזמן אותו לכוס קפה.

האם זה כל סופ"ש?

האם יש חניות זמינות ברחוב?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם

אני עם ישה. שיחה מנומסת. אם הוא נחמד או "נחמד" זה כבר יכוון מהר את השיחה.

ההיגיון איתך והוא אמור להבין אותך כי גם הוא באותה סירה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כן, הבחור חובש כיפה והרכב שם מחמישי בערב עד מוצ"ש ללא תזוזה. לא כל סופ"ש אלא יותר כל סופ"ש שלישי.

יש חניות זמינות ברחוב.

שווה להשאיר פתק מנומס מתחת לוישר או שעדיף פנים מול פנים?

פורסם

פנים מול פנים, כוס קפה שחור יעשה את העבודה...

אל תשתמש ברעיון שאתה משלם וועד וכול' ודייר בבניין .

פתקים מתחת לוישר תמיד מעצבן, במיוחד כשזה בין שכנים יחסית קרובים פיזית.

פורסם

יש אופציה לחסום אותו ? אם הרכב לא זז כל הסופש זה לא יפריע לו

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

פשוט תכניס את עצמך לנעליים שלו, תבין איך היית רוצה שיגשו אליך: ותפעל בהתאם.

לדעתי הקייס שלך מאוד נכון ומוצדק, ואם תציג לו את זה באופן חברי ונחמד - תחת ההנחה שהוא אדם נורמטיבי - הוא אמור להבין אותך ב100%.

חשוב לא לתקוף, לא להכניס אותו למגננה, לא לעשות שום דבר בקטע רע. הכי חברי שאפשר. תגרום לו להבין מה הוא היה חש בנעליך, ואולי דרך האמפתיה הזו הוא יגיב בצורה הנכונה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תלך השיחה בטוב, מה טוב.

לא תלך בטוב, תחנה בחוץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לדעתי אתה בכלל לא אמור לחנות שם, זו החניה של האורחים, זה שאתה משלם מיסי ועד וגר בבניין זה לא מקנה לך זכות חניה כמו שזה לא מקנה לאף דייר אחר להחנות שם, זה לנוחיות כלל הדיירים - בשביל האורחים שלהם ולא לשימושם הפרטי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

^^^^

זה ברצינות?

אם יש לו שלט למחסום, הוא כן אמור לחנות שם, רק לא בחניות הפרטיות של דיירים אחרים.

שים לב - השכן שמכניס את האורחים, גם לו אין חניה פרטית בבניין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש אופציה לחסום אותו ? אם הרכב לא זז כל הסופש זה לא יפריע לו

אין אפשרות לחסום אותו. זה אומר שאני חוסם איתו עוד מכוניות.

פשוט תכניס את עצמך לנעליים שלו, תבין איך היית רוצה שיגשו אליך: ותפעל בהתאם.

לדעתי הקייס שלך מאוד נכון ומוצדק, ואם תציג לו את זה באופן חברי ונחמד - תחת ההנחה שהוא אדם נורמטיבי - הוא אמור להבין אותך ב100%.

חשוב לא לתקוף, לא להכניס אותו למגננה, לא לעשות שום דבר בקטע רע. הכי חברי שאפשר. תגרום לו להבין מה הוא היה חש בנעליך, ואולי דרך האמפתיה הזו הוא יגיב בצורה הנכונה.

אני לא אדם שישר תוקף ואין לי כוונה להתחיל להיות כזה. אני תמיד מדבר בנימוס והבנה ואם יגיע הזמן לדבר איתו אני לא אחרוג מהנוהל.

לדעתי אתה בכלל לא אמור לחנות שם, זו החניה של האורחים, זה שאתה משלם מיסי ועד וגר בבניין זה לא מקנה לך זכות חניה כמו שזה לא מקנה לאף דייר אחר להחנות שם, זה לנוחיות כלל הדיירים - בשביל האורחים שלהם ולא לשימושם הפרטי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

זו לא חניית אורחים. כל עוד החניות הללו מאחורי מחסום המשמעות היא שאורחים לא יכולים להכנס אלא אם אחד הדיירים יכניס אותם. אלה חניות שלא רשומות בטאבו של אף דייר ולמעשה אם אני חונה שם אני לא תופס שום חניה פרטית. אני יודע שיש עוד דיירים כמוני ללא חניה פרטית ולכן לא מכניס חברים או אף אחד אחר פנימה. הוא מכניס חבר משפחה תוך מודעות שאני או מישהו אחר ישאר בלי חניה. אני גר בבניין, למה מישהו שמגיע לביקור יחנה בפנים ואני בחוץ? נראה לי כמו חוסר הגיון...

פורסם

גם לנו יש חניה פרטית, אם מגיע אורח אני תופס חניה פנויה ונותן לו לחנות בפרטית כדי שלא יחנה בטעות בחניה פרטית של אחד השכנים .

הרעיון של לחסום את השכן ששומר שבת כמובן בהסכמה אתו נשמע מעולה.

פורסם

כשחיפשתי דירה לפני כשלוש שנים נזהרתי מאוד לא לרכוש בבניין עם חניה משותפת בדיוק בגלל הסיבה הזאת, למרות שבגוש דן קיימים הרבה בניינים עם סידור כזה.

תמיד יש מישהו שמנצל לרעה את הזכות הזאת וזה הופך לכאב ראש בלתי פוסק.

כנראה שבמקרה של פות"ש אין ברירה וחייבים לפנות לשכן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...