Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כרגע מאזדה 3 שנת 2008 עם hu הרגיל של מאזדה ו 4 הרמקוליים המקוריים .

רציתי לשדרג את הרמקוליים הקדמיים לקומפוננט . אינני מתכוון לשדרג את hu ולא להוסיף מגבר .

כל המטרה היא לשפר במקצת את איכות הצליל הבסיסית מינוס של הרמקוליים של מאזדה .

אינני שומע מוזיקה בפול ווליום בכל מקרה . אבל חשוב לי איכות הצליל .

האם יש כאן מישהו שיצא לו להוסיף למאזדה 3 קומפוננט מקדימה ל hu המקורי בלי מגבר וקיבל שיפור משמעותי בצליל ?

האם בכלל ה hu הבסיסי של מאזדה מסוגל להגביר את הרמקולים בצורה סבירה ?

קראתי כאן הרבה על הנושא בפורום והדעות חלוקות . הייתי דווקא מעוניין לשמוע חוות דעת ממישהו שכן שם קומפוננט מקדימה ? האם היה שווה .

אני מן הסתם יחזיק ברכב שנתיים שלוש ובגלל זה אין לי רצון להשקיע הרבה כסף חוץ מאיזה קומפוננט טוב שיעלה לי קצת את איכות הצליל . אז רציתי לדעת בכלל אם שווה .

פורסם (נערך)

טוב למרות שאף אחד לא עזר או פשוט לא התעניין . אספר שהוספתי רמקולים רגילים 5x7 של jvc ושתי טוויטרים איכותים של פיונר . מקדימה . שיפר את האיכות בצורה ניכרת . גם ללא מגבר וסאב אני מקבל צליל נקי וגבוהה . והוספת הבאס על +2 וטריבל +6 מהמערכת המקורית משפרת פלאים את הצליל .

עריכה אחרונה על ידי oreniko
  • תוכן חדש...