Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקס, אני לא איכנס איתך ליווכח הזה אבל המון גברים עשו את הקורס שלו והתייעצו איתו והצליחו.

לי זה לא אכפת בתכלס כי את הבאסה אי אפשר לתקן...

בקיצור שיהיה שבוע טוב וחג שמח ומה נגיד ומה נאמר, הלוואי ויקרה נס ונכיר מישהי.

אל תתווכח- מי הצליח?

שיטת הפירמדיה גם ב 2017 עובדת !!!

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושריקו, אם אתה מעוניין יש לי אחלה גשר למכור לך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בלי קשר לביישנות של אושר, אני מנסה להבין את המיינדסט שלך:

נשים צעירות יוצאות לבלות, רוצות לשבת בפאב ולהנות ממעט הזמן הפנוי שלהן - וזה הופך אותן למטרה? ואת הפאב לאיזור ציד מורשה? כבר אי אפשר פשוט לשבת בשקט ולדבר עם החברות, או סתם להרהר במשמעות החיים, מבלי שיטרידו אותן בנסיונות לפתוח בשיחה?

על פניו נשמע שבעיניך כל פאב או מסיבה הם בעצם שטח הפקר שבו גברים יכולים 'להתאמן' ונשים הן ציוד, כמו ספת משקולות או שק איגרוף בחדר כושר. וכמובן אם היא לא רוצה לדבר איתו אז זה 'מצחיק'. למה זה מצחיק אני לא ממש מבין, אבל ניחא. יש גם מחנה קצת פחות נחמד שבמצב כזה יסיק שהיא סתם זונה, סנובית מתנשאת וכיו"ב.

תקן אותי אם הבנתי לא נכון.

הבנת אותי ממש לא נכון ואני חושב שהוצאת דברים מהקשרם. לגמרי.

אני חושב שפאב או כל מקום אחר הוא הזדמנות נהדרת להתחיל בשיחה או היכרות, כמובן אם זה מתאים.

לגבי המצחיק - קורה שאתה יכול להגיע לשיחות ממש מצחיקות (מניסיון) עם בחורות שכן דווקא רוצות לדבר. זו הכוונה.

פורסם

אז היתה לי הזדמנות תו"כ טיסה לקרוא (יותר נכון לשמוע את ה-Audible) את הספר "Modern Romance" של הקומיקאי ההודי אזיז אנסארי. הספר מדבר על תרבות הדייטינג בימינו, בדגש על כניסת הטכנולוגיה ששינתה לגמרי את כללי המשחק, על החיפוש אחר ה"מושלם" של הדור הנוכחי (לאו דווקא בתחום הדייטינג, אגב) והחיפוש אחר "הנפש התאומה", שלא היה קיים בעבר. בגדול, ספר רציני (לא הומוריסטי, למרות הכותב) שמגובה בכמות עצומה של מחקרים (נתון שאותי אישית הפתיע ממש - כמעט חצי מהזוגות הנשואים משנת 2014 הכירו דרך אתר/אפליקציית היכרויות), כולל מחקרי שטח שאנסארי והשותף שלו (הסוציולוג אריק קליננברג) עשו בעצמם ב-4 ערים שונות בעולם.

מומלץ למי שמעניין אותו.

פורסם
~

כן, אה? וכשהן אומרות שהן לא מעוניינות הן בעצם מבקשות שתבוא שוב, רק עם משפט פתיחה יותר מוצלח. ותכל'ס, איך שהן מתלבשות שם... ברור שהן באו לחפש ז*ן.

צורת המחשבה הזאת היא מדרון חלקלק.

זה לא מה שאמרתי...

פורסם
~

כן, אה? וכשהן אומרות שהן לא מעוניינות הן בעצם מבקשות שתבוא שוב, רק עם משפט פתיחה יותר מוצלח. ותכל'ס, איך שהן מתלבשות שם... ברור שהן באו לחפש ז*ן.

צורת המחשבה הזאת היא מדרון חלקלק.

אני שונא טענות מדרון חלקלק.

יש הבדל גדול בין לגשת לבחורה בנימוס, לקבל תשובה שלילית, להגיד תודה וללכת, לבין מי שלא יודע לקבל תשובה שלילית וממשיך להציק.

חלק גדול מהרווקות יוחמאו מאוד מהראשון ולמעשה יוצאות לפאב מתוך תקווה להכיר מישהו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דריש יש המון נשים (כמו גברים) אשר באות לפאב / בר כדי להכיר בן זוג.

את אשתי הכרתי בפאב באוסטרליה.

וגם האקסיות.

לא צריך להיות יצור ולהדבק אליהן, מספיק להיות בן אדם, לגשת לשאול ואם הן אומרות לא אז לא.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם
בלי קשר לביישנות של אושר, אני מנסה להבין את המיינדסט שלך:

נשים צעירות יוצאות לבלות, רוצות לשבת בפאב ולהנות ממעט הזמן הפנוי שלהן - וזה הופך אותן למטרה? ואת הפאב לאיזור ציד מורשה? כבר אי אפשר פשוט לשבת בשקט ולדבר עם החברות, או סתם להרהר במשמעות החיים, מבלי שיטרידו אותן בנסיונות לפתוח בשיחה?

על פניו נשמע שבעיניך כל פאב או מסיבה הם בעצם שטח הפקר שבו גברים יכולים 'להתאמן' ונשים הן ציוד, כמו ספת משקולות או שק איגרוף בחדר כושר. וכמובן אם היא לא רוצה לדבר איתו אז זה 'מצחיק'. למה זה מצחיק אני לא ממש מבין, אבל ניחא. יש גם מחנה קצת פחות נחמד שבמצב כזה יסיק שהיא סתם זונה, סנובית מתנשאת וכיו"ב.

תקן אותי אם הבנתי לא נכון.

מצד אחד אני מבין את כוונתך אבל מצד שני יש גברים סופר ביישנים שפשוט לא יודעים איך לדבר לבנות. והכי גרוע שהם אפילו לא מנסים. בשביל גברים כאלה הברירה היא או להתחתן עם הבחורה הראשונה שנותנת להם(שזה בדרך כלל יהיה טנק מרכבה או בחורה שמחפשת סמרטוט), או להשתפשף בלהתחיל עם בחורות עד שזה הופך מ-"לא קיים" עד למצב שאפשר להכיר מישהו שהם היו רוצים להכיר, ולא רק ברירת מחדל שבוחרת אותם.

לצערי ה"השתפשפות" הזאת באה על חשבון 10 שניות של בחורה רנדומלית בפאב(תאמין לי, אם זה יותר מ-10 שניות, אז כניראה הבחורה גם מעוניינת בשיחה) . ואני לא מדבר על כול הדבילים מאומנות הפיתוי שחותרים למגע פיזי או מנסים לחזור עם שורה אחרת.

אם הבחירה היא 10 שניות מבחורה רנדומלית, או חיים שלמים של פספוס מצד בחור מסכן שנולד ללא/לא פיתח כישורים מסויימים בילדותו, אני בוחר בבחור.

אשמח אם אתה מכיר דרך אחרת בשביל לתרום לאותו בחור, אני אישית לא.

פורסם
דריש יש המון נשים (כמו גברים) אשר באות לפאב / בר כדי להכיר בן זוג.

את אשתי הכרתי בפאב באוסטרליה.

וגם האקסיות.

לא צריך להיות יצור ולהדבק אליהן, מספיק להיות בן אדם, לגשת לשאול ואם הן אומרות לא אז לא.

ואיפה עובר הגבול הזה בין בחור שניגש בנימוס ליצור שנדבק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגבול עובר ברגע שהבחורה אומרת לא תודה, אלו שנדבקים (ולצערי היו לי חברים שהיו ממש קרציות) לא מקבלים לא כתשובה, ופשוט נדבקים עד אשר הבחורה מרימה את הקול או עוברת עם החברות שלה למקום אחר.

בשבילי לא זה לא.

פורסם
לגשת לבחורה בנימוס, לקבל תשובה שלילית, להגיד תודה וללכת.

להיות בן אדם, לגשת לשאול ואם הן אומרות לא אז לא.

10 שניות של בחורה רנדומלית בפאב.

השאלה היא כמה 'בני אדם' יגשו לאותה בחורה במהלך הערב ויבזבזו 10 שניות מזמנה בכל פעם, ומדוע כל נקבה עם דופק שנראית סביר ונמצאת בטווח גילאים מסויים צריכה לקבל את זה כתופעת לוואי בלתי נמנעת של יציאה לפאב.

אני לא פמיניסט גדול, זה פשוט עניין של השקפת עולם. אינני רואה הצדקה להפריע לאנשים רנדומליים במהלך בילוי, בלי קשר למינם או גילם. בעיניי זו פשוט גסות רוח.

פורסם
ואיפה עובר הגבול הזה בין בחור שניגש בנימוס ליצור שנדבק?

שמע, באמת בלי להעליב ובכל הרצינות, אתה לא יודע להבדיל בין שאלה נימוסית לבין ניג`וס מטרידני?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• אחראי פורום
פורסם
השאלה היא כמה 'בני אדם' יגשו לאותה בחורה במהלך הערב ויבזבזו 10 שניות מזמנה בכל פעם, ומדוע כל נקבה עם דופק שנראית סביר ונמצאת בטווח גילאים מסויים צריכה לקבל את זה כתופעת לוואי בלתי נמנעת של יציאה לפאב.

אני לא פמיניסט גדול, זה פשוט עניין של השקפת עולם. אינני רואה הצדקה להפריע לאנשים רנדומליים במהלך בילוי, בלי קשר למינם או גילם. בעיניי זו פשוט גסות רוח.

אז מתי? בדואר? בקופה ברמי לוי?

בפאב/מועדון זו האווירה, זה אפילו מתבקש.

למי שלא בא, פשוט יכול לסרב. אחוז גדול יותר יראו בזה מחמאה מאשר מטרד (כמובן, כל עוד זה בגבולות הטעם הטוב).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ככה אנשים הכירו משחר ההיסטוריה, ולא דרך פייסבוק/טינדר/אוקיי/ושות'.

אין משהו לא לגיטימי בלפנות לבחורה בצורה מנומסת.

אם כל זה, ברחוב למשל יש לי הסתייגות מכך... אני מעדיף להכיר בתוך מסגרות או מעטפת כלשהי ולא "ליפול" עליה באמצע שום מקום אבל הכל עניין של גישה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...