Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי הונדה סוויק 2001 אני מקבל קוד תקלה po730.

הרכב לא מגיב בכלל להילוכים המנוע מסתובב על ריק בכל מצבי ההילוכים.

האם בהכרח שיפוץ גיר או שזה יכול להיות הרכיב החשמלי שבורר מצבים בגיר?

תודה רבה

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם

יש לגרור את הרכב למכון גירים אוטומטיים.אם אתה קרוב לפ"ת יש את ספי ליד צומת סגולה.

אם אתה מאיזור אחר,כתוב וקבל המלצות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

בדקת מפלס שמן גיר? יכול להיות שחסר שמן.

כמו כן, בדוק שהקונקטורים מסביב לגיר מחוברים (יש איזה 2-3 חיבורים חשמליים, ודא שהם מחוברים).

האם ביצעו החלפת שמן גיר לאחרונה? האם ביצעו שטיפה למנוע עם מים? (יכול להיות שהרטיבו את החיבורים החשמליים של הגיר).

אם יש שמן והמפלס תקין, יכול להיות שזהו סופו של הגיר.

בשנתונים האלה הייתה בעיה בגיר של הסיוויק (2000-2002) וגירים פשוט היו הולכים פתאום, בסביבות ה100-120 אלף ק"מ, בדיוק מה שאתה מתאר.

ממה שזכור לי, הייתה בעיה של פילטרים/מעברים שנסתמו או בסלנואיד תקול.

לאחר מכן, בשנתונים 2003 והלאה, הבעיה טופלה ולא חזרה.

אל תשכח לחזור ולעדכן אותנו בתוצאות..

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

שלומי תודה.

מצב השמן בסדר גמור.

חיבורי חשמל לא נבדקו.

אתמול הנעתי אותו והוא נכנס להילוך אחרי כמה שניות. רק שהיה רעש צורם כזה מכיוון הגיר כנראה של המשאבה. זה נשמע כמו שאתה אומר מעברים סתומים. יש מה לנסות לעשות במצב כזה חוץ מפירוק הגיר ושיפוץ?

תודה

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

• תוכן חדש...