Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי ששיגעתי אתכם איזה רכב 7 מקומות לקנות מטעם העבודה, ו4 חודשים אחרי שנרכשה הפריוס פלוס, החלטתי לעזוב את העבודה.

אנחנו משפחה של 6 נפשות.

ההתלבטות היא כזו:

אני נכנס עכשיו לתקופה של חיפוש עבודה, שלא יודע כמה זמן היא תיקח. אולי שבועיים ואולי חצי שנה.

העבודה העתידית שאמצא, יכול להיות שתהיה עם רכב צמוד ויכול להיות שלא.

האפשרויות:

א. שכירת רכב 7 מקומות לתקופת החיפוש, עלות כ5000-7000 ש"ח לחודש.

ב. שכירת רכב רגיל לתקופת החיפוש, עלות כ 4000 ש"ח לחודש.

ג. קניית רכב 7 מקומות חסכוני,( מה שיצריך אותי לפתוח שרשור חדש בפורום ייעוץ) אני יכול להקצות לצורך כך כ70k, עדיפות לרכב ממגרש דוגמת קרסו טרייד אין שנותן אחריות, ולכל היותר אם אמצא עבודה עם רכב אמכור אותו בהפסד מסויים, ואם לא הוא ימשיך לשמש אותי כרכב עבודה.

ד. לקנות רכב רגיל בכ30000, והיה ואראה שלא מצאתי עבודה עם רכב להחליף אותו ברכב שבע מקומות.

השיקול המרכזי אם לא היחיד מבחינתי הוא הכלכלי. מחפש בכל מצב להוציא מה שפחות, ולקבל את הvfm הטוב ביותר.

אשמח מאוד לתובנותיכם המחכימות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...