Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו שאלה פשוטה, אבל שמעתי כל מיני דיעות ורעיונות, שצריך קודם לנסוע עם האוטו שיתחמם השמן בגיר, וצריך לשים ב D כשמישהו לוחץ על הברקס ואז למדוד .

קיצר מה הנוהל הנכון?

בתמונה המדיד שלי, בחתימה הרכב שלי.

ד״א אני לא מוצא אצלי בורג ריקון ובורג מילוי , יש רק אגן שאליו מתחבר הצינור שמחזיק את המדיד

03a2e2fa3e00861e35f54ab5ce40d158.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

AUDI 80.png

בד"כ מודדים שמן גיר כשהרכב מונע ובניוטרל ( או פארקינג) , עדיף אחרי נסיעה טובה כשהוא כבר בטמפ' עבודה.

הייתי ממליץ לך לבצע החלפה חלקית (3.5 ליטר) אם לא ידוע מתי הוחלף השמן. לפי אוטודאטה זה סתם דקסרון 3 אבל המתן למרק שייאשר סופית, לפעמים אוטודאטה טועים בקטע הזה.

Stay Dirty

פורסם

השאיפה היא החלפה חלקית פלוס פילטר, יש לי כבר הכל כולל שמן בתקן של הרכב g-052-162a1 . האוטודאטה שלך הוא אאוטדייטד [emoji12] הבורג הזה לא קיים אצלי בקרטר גיר.

540d57cce25668e96e4c3b6b08b57df2.jpg

e8c1781b81b20fafcde57bfa0f033268.jpg

ד״א אחד הפילטרים האלה של אאודי אחרת מי שמזהה וצריך יקבלו בשמחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מצאתי , נראה שהפילטר גיר השמאלי לא מתאים אצלי אלא לרכבים שבתמונה

topran 108 759 786Untitled.jpg

• תוכן חדש...