Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורף האחרון באחד הימים היתה סופת ברד רצינית באזור הרצליה שלצערי השאירה ברכב (שחנה בחנייה לא מקורה) שלי לפחות 15 מוקדים של מעיכות, המעיכות בגג, במכסה המנוע, בקורות וכדומה. חלקן ממש קטנות, אחרות יותר גדולות ונראות לעין בצורה די בולטת.

כאחד שמאוד שומר על הרכב אני כמובן רוצה לסדר זאת.

ידוע לי שיש לא מעט מקומות שמפרסמים שהם מתקנים נזקים שכאלו אבל לי אישית חשוב שקודם כל מי שיעשה את זה יהיה איש מקצוע איכותי, כמובן ללא צביעה וכדומה.

דבר שני הוא שאני יודע שלעיתים ניתן להפעיל את הביטוח ללא השתתפות עצמית או בעלות יחסית לא גבוהה ללא התייקרות של הפוליסה שכן אין מדובר בנזקי תאונה. אז מחפש את השילוב בין מקום שעושה עבודה מקצועית לבין מקום שגם עובד עם חברות הביטוח.

אשמח לשמוע מכאלו שביצעו תיקון שכזה על המלצות למקום ושיציינו אם אכן הייתה השתתפות של הביטוח וכיצד הכל עבד, עלויות וכדומה.

אני מאזור השרון.

תודה!

פורסם

יש גם מקום שעוסק בpdr בבאר שבע?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני יודע שPDR+ נמצאים בהסדר עם חברות ביטוח וחברות ליסינג בדיוק לנזקי ברד.

עם כל הכבוד לאודיבה ועבודה מדהימה שלהם בתחום ציפוי, PDR זה לא בדיוק תחום שהם מתמחים בו. גם שכניהם אומנות הציפוי יודעים לעשות PDR, אבל מי מביא אליהם רכב לPDR? שכל אחד יעשה מה שהוא טוב בו.

• תוכן חדש...