Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי רכב חדש מאזדה 3 בצבע לבן-פנינה ורוצה לעשות בו הרבה שינויים, אבל רציתי להתחיל מטיפול לשמירת המצב שלו הפנימי והחיצוני. אני חדש בתחום, לכן אשמח לעזרה.

לפני שפתחתי בנושא חדש קראתי הרבה פה בפורום ולמדתי הרבה מאוד דברים חדשים, אך בכל זאת יש לי כמה שאלות. חייב לציין שאין לי בעיה להשקיע כסף על מוצר טוב, אבל כן חשוב לי לשמור על ייחס הוגן בין המחיר שלו לתוצאות שהוא נותן. בנוסף, אני יכול להזמין מארצות הברית בלי בעיה. אז אתחיל מהרשימה שבניתי לי.

לגלגלים:

CHEMICAL GUYS WHEEL GUARD

Chemical Guys Diablo Gel

לפלסטיק הפנימי:

Chemical Guys G6 Hyper Coat

לחיצוני:

1. אתחיל מ-Chemical Guys Wonder Wash Soap (כי הבנתי שהוא לא מכיל שום ווקס או אוטם)

2. אחרי זה מעבר עם Chemical Guys OG Clay Bar & Luber Synthetic Lubricant Kit

3. שוב שטיפה עם Wonder Wash לפני האוטם (יש הרבה המלצות על ONR או אלכוהול מדולל, אך לפי הבנתי הONR כולל סוג של ווקס או אוטם, לכן לא אשתמש בו, ובשימוש של אלכוהול מדולל אני מפחד להזיק לצבע או לקה החדשים של הרכב)

4. שימוש בChemical Guys JetSeal Anti-Corrosion Sealant and Paint Protectant (הבנתי שהוא המחליף של 109)

5. פה יש לי שאלה: באיזה ווקס עדיף להשתמש (הלכתי מהזול ליקר):

א. CHEMICAL GUYS BUTTER WET WAX

ב. CHEMICAL GUYS PETE'S '53 BLACK PEARL CRYSTAL POLYMER WHITE CARNUBA

ג. CHEMICAL GUYS 5050 LIMITED SERIES CONCOURS PASTE WAX V2 CHROME

ד. CHEMICAL GUYS CLASSIC PASTE WAX

ה. CHEMICAL GUYS WHITE WAX

לשימוש שבועי חיצוני:

גם פה יש לי שאלה:

א. Chemical Guys Hybrid V7 Optical Select High Suds Car Wash Soap

ב. Chemical Guys Wash and Wax Car Shampoo with Gloss

לסיכום: האם ההנחות שלי, הרשימה שלי נכונות? ואשמח לתשובות על שאלות המודגשות.

תודה רבה לכולם מראש

פורסם

הייתי ממליץ על

CHEMICAL GUYS BUTTER WET WAX, קל מאוד ליישום, חסכוני ונותן מראה מעולה.

חיסרון זה העמידות, אבל קל מאוד ליישם, אפשר לעשות שטיפה זריזה וישר ליישם אותו, גם כשהרכב רטוב.

לגבי הסבון, אם אתה יכול להזמין חינם מארה"ב, קודם כל אתה ממש חרא! סתם סתם..

תלוי מה אתה מחפש, הWONDER WASH נחמד אבל הוא דיי באמצע לדעתי, לשטיפות רציניות והסרת הגנות הייתי קונה את הCLEAN SLATE או את הCITRUS.

בנוסף ממליץ על MAXI SUDS II יש להם מחירים מאוד טובים עליו, הוא נותן סיכוך מעולה ככה שאתה בכל ללא צריך את כל הערכת סיכוך הזאת, בזבוז כסף רציני, אני אישית הייתי קונה כבר כפפת פלסטלינה של FARCELA לדוגמא.

מוצר מעולה של CG זה ה SPEED WIPE שהוא סוג של מקביל לONR.

לגבי הCHEMICAL GUYS WHEEL GUARD הבנתי מביקורות שהוא לא באמת נותן את מה שהוא מבטיח, ובאמת כדי לשמור על גלגלים נקיים אני חושב שאין ברירה אלא ליישם ציפוי, יש כזה של ג'יטכניק אבל הוא יקר.

לגבי החיזוקים השבועיים אני אתן לאחרים לענות, יש פה חבר'ה שמשתמשים בV7 עם שילוב של BSD של סונקס, אני חושב שהV7 לבדו הוא יקר ואני לא יודע אם משתלם, אם יש אוטם + ווקס אני לא רואה טעם ליישם V7, בין כל 3 ~ 4 שטיפות ליישם butter wet wax , ובין לבין אם מתלכלך לנקות עם SPEED WIPE זה מספיק לחלוטין לדעתי.

פורסם

הדבר היחיד שהייתי קונה מהרשימה הזאת של כימיקל גייז זה butter wet wax ובמקום הv7 sealant קונה speed wipe.

כל שאר החומרים די בינוניים ולא שווים את המחיר שלהם.

*אני יחזור הביתה יותר מאוחר אני ירחיב יותר

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

באופן עקרוני אני מסכים, אבל לCG יש גם כמה סבונים מעולים במחירים טובים מאוד.

יש להם גם אחלה מגבות, שכחתי להוסיף בהודעה הקודמת.

ואל תשכח שהוא קונה מארה"ב, אני מניח שהוא יכול להזמין ישירות מהאתר שלהם, המחירים שם ממש זולים ביחס לכאן.

פורסם

ווקס גולד קלאס קרנובה פלוס של מגווירס, קל ליישום ונותן ברק מרהיב

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

תודה רבה למגיבים

נכון, אני יכול לקנות ישירות מהאתר שלהם וגם מאמזון, אבל אני יכול לקנות גם ממגווירס כי גם הם מארצות הברית ואני משלם רק על המוצר, כי המשלוח אני מקבל בארץ בחינם

• תוכן חדש...