Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע ברומא - לצאת מהעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו 4 חברים (אני עם אשתי וחבר עם בת זוגתו) שטסים לרומא באוקטובר.

נהיה שם שבוע (נגיע בשבת עד לשבת אחריי) וחשבנו אולי לשכור רכב לאיזה 2-3 לילות ולצאת מהעיר.

אולי לנסוע לאזורים כפריים, או אולי עיר אחרת שקרובה לרומא.

אז יש לי כמה שאלות:

מה יש לעשות מעניין באזור של רומא, שאפשר להספיק ב2-3 לילות?

מאיפה אתם ממליצים לשכור רכב?

ובכללי, נשמח לטיפים על מסעדות/מקומות לצאת/אטרקציות מוטוריות/וכו׳.

תודה! :lol:

פורסם

הנה, לפני כמה דקות כתבתי בשרשור אחר על אותו טיול שעשיתי לפני כארבע שנים, בו יצאתי מכיוון רומא לאגם בראציאנו, איזור יפיפה ולא רחוק מרומא. הייתי שם כחלק מהרצון שלי לראות מירוצי מכוניות, והאיזור קרוב מאד למסלול ווללונגה.

שכרנו שם דירה קטנה בבית דירות. ביום אחד נסענו סביב האגם וטיילנו בעיירות הקטנות סביבו, וביום שני הלכנו לראות את המרוצים. בעיר בראצ'יאנו עצמה יש מצודה מרשימה ומסעדות איטלקיות משגעות.

דוגמאות מהאיזור:

PA060569.JPG PA060543.JPG

פורסם

אני יכול להמליץ על מה שאני עשיתי. הזמנתי מראש כרטיסים הלוך-חזור ברכבת לפירנצה. יום אחד מספיק שם. עיר מיוחדת מאד. בנוסף אפשר לקחת פרארי לסיבוב במחיר מופקע בפיאצלה מיכלאנג'לו.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

פורסם

יום אחד מספיק לפירנצה?

לדעתי,ממש לא.

אלא אם כן לרוץ ברחובות זה נחשב אצלך מספיק.

את פירנצה מומלץ לשלב בטיול לטוסקנה, הכולל את פיזה, סיינה , אסיסי וסאן ג'מיניאנו, ולא לרוץ מרומא-העיקר להגיד הייתי.

סלע

פורסם

מצטרף להמלצת סלע - אזור מדהים. פיזה, סיינה, סאן גמיניאנו וכמובן פירנצה אלו מקומות שחובה לבקר בהם במידה וישנה אפשרות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אריי הרבה בירורים אנחנו יותר נוטים לרעיון של סלע. כנראה נהיה 3 לילות ברומא.

משם רכבת לפירנצה ל3 לילות, בהם גם נשכור רכב ונטייל באזור, ראינו כמה עיירות ויקבים שמשכו אותנו.

ובסוף נחזור לעוד לילה ברומא.

פורסם
נראה מעולה, תודה על ההמלצה! אחלה תמונות מהמסלול

תודה.

...

את פירנצה מומלץ לשלב בטיול לטוסקנה, הכולל את פיזה, סיינה , אסיסי וסאן ג'מיניאנו, ולא לרוץ מרומא-העיקר להגיד הייתי.

צודק לחלוטין. גם אני עשיתי טיול כזה ב-2008, שכלל את כל המקומות שסלע ממליץ עליהם. מה שכנראה יעניין אתכם בעיקר, נמצא פה.

פורסם

לגבי פירנצה - הבנים שלי עשו בסתיו מסלול מעגלי שהחל והסתיים במילאנו. בגלל בעייתיות התנועה בפירנצה (הרבה שרשורים על קנסות מצטברים בגלל כניסה לאזורים מוגבלים במרכז העיר) הם לנו במלון בשולי העיר ובפירנצה עצמה טיילו בתח"צ. כמובן שלפיזה ושאר הסביבה הגיעו ברכב השכור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם
יום אחד מספיק לפירנצה?

לדעתי,ממש לא.

אלא אם כן לרוץ ברחובות זה נחשב אצלך מספיק.

מסכים, הייתי באיזור זה פעמיים למשך 3-4 ימים ורק אז הרגשתי שאפשר לעבור הלאה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...