Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שישמש אותי מידי יום בנסיעות בין עירוניות קצרות (כביש 1 ממבשרת לירושלים).

ידני בלבד, אני מעוניין בצריכת דלק נמוכה ככל האפשר. תקציב - סביב ה 20K (בשאיפה למטה כמובן)

החזקתי בשנה שעברה פונטו גרנדה שעשתה את העבודה, אך גם אז היה קושי למצוא רכב במצב טוב מבעלות פרטית.

אני מעוניין להרחיב את החיפושים גם לרכבים דומים, קטנים וחסכוניים.

אשמח לקבל רעיונות

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה לגבי הפנדה?

חיסכונית עם אמינות טובה,לא יקרה לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מחפש רכב שישמש אותי מידי יום בנסיעות בין עירוניות קצרות (כביש 1 ממבשרת לירושלים).

ידני בלבד, אני מעוניין בצריכת דלק נמוכה ככל האפשר. תקציב - סביב ה 20K (בשאיפה למטה כמובן)

החזקתי בשנה שעברה פונטו גרנדה שעשתה את העבודה, אך גם אז היה קושי למצוא רכב במצב טוב מבעלות פרטית.

אני מעוניין להרחיב את החיפושים גם לרכבים דומים, קטנים וחסכוניים.

אשמח לקבל רעיונות

גטס מ 2008 תכנס בתקציב, וצפויה להיות אמינה.

פורסם

מנסיון עם דרישות זהות לשלך - קניתי גרנדה פונטו ומאוד מרוצה.

על אותו רעיון של פנדה - אבל קצת יותר גדולה ומרווחת.

פורסם
איזה שנתון שלה עשוי להיכנס בתקציב?

הדגם לפני האחרון יכנס בתקציב של 20K (כלומר 2013 ומטה).

אם בא לך פוזה אפשר לחפש אפסילון (אותו מנוע).

פורסם

לדעתי אם ברצונך למצוא רכב במצב טוב בתקציב הנתון, עליך להרחיב את הבחירה גם למכוניות/דגמים עם גיר אוטומטי - זה יכפיל את האפשרויות השונות פי עשר ואף יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזה גטס 2007 בראש שלכם?

לאיש יש תקציב לפנדה 2011...מכונית שתהייה עם 80-100 אלף ק"מ וכל חייה עוד לפניה - יכולה לסחוב עוד 4 שנים של נסיעות כאלה לפני שתתחיל לעשות תקלות כלשהן.

אתה גם יכול לקנות במחיר הזה שברולט ספארק 2011.

אם תגדיל מעט את התקציב תוכל לקנות כבר פנדה 2012-13, ושם זה הדגם החדש שהוא יותר מודרני, יותר מרווח ויותר יפה.

פורסם
לדעתי אם ברצונך למצוא רכב במצב טוב בתקציב הנתון, עליך להרחיב את הבחירה גם למכוניות/דגמים עם גיר אוטומטי - זה יכפיל את האפשרויות השונות פי עשר ואף יותר.

נכון, אבל אז צריכת הדלק תהיה גדולה יותר.

איזה גטס 2007 בראש שלכם?

לאיש יש תקציב לפנדה 2011...מכונית שתהייה עם 80-100 אלף ק"מ וכל חייה עוד לפניה - יכולה לסחוב עוד 4 שנים של נסיעות כאלה לפני שתתחיל לעשות תקלות כלשהן.

אתה גם יכול לקנות במחיר הזה שברולט ספארק 2011.

אם תגדיל מעט את התקציב תוכל לקנות כבר פנדה 2012-13, ושם זה הדגם החדש שהוא יותר מודרני, יותר מרווח ויותר יפה.

את הפנדה אני לא אקנה כי אני לא אוהב את המראה שלה. (אם לדייק - היא נראת זוועה.)

ובנוגע לספארק, יש לי אנטי לשברולט מאז שאחותי נהגה באבאו. (רכב לא נוח, לא סוחב ולא אמין.)

פורסם

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין הרבה אופציות עם מנועי 1200 בתקציב הזה. אני מניח שאם תעלה תקציב תוכל למצוא רנו קליאו 1200 ידנית.

לחילופין אתה יכול לרדת לכיוון מנועי 1000 - שם תמצא פיג'ו 107, סיטרואן C1, סוזוקי אלטו.

• תוכן חדש...