Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך חפש גרנדה,פיגו 107, אלה רכבים חיסכונים,אחרת תצטרך לוותר מעט על צריכת דלק לטובת שאר רכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעומת הפנדה/107 כן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כולם רוצים רכב חסכוני, לא לכולם משתלם להוציא יותר כסף בלבד החסכון. לפי השימוש המתואר אתה כנראה לא הולך לנסוע יותר מ-1000 ק"מ בחודש. ולכן כנראה לא בטוח שבגלל חסכון של כמה עשרות שקלים בחודש כדאי לוותר על דגמים אוטומטיים שהרבה יותר מצויים ויותר קל לרכוש אחד שמור במחיר זול יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פתחתי את הדיון כי אני פתוח להצעות. כמובן שאני אעדיף לרכוש ידנית, אך אם אני לא אמצא רכב שמור בהקדם, אני יתפשר על אוטומטית. אילו רכבים אתה מציע?

פורסם

יש בפורום עכשיו פנדה 2012 עם ק"מ נמוך למכירה ב31k ש"ח אני מאמין שתוכלו להגיע להבנות במחיר אם תרצו.

הוא מנסה למכור כבר תקופה את הרכב לפחות כמה חודשים.

פורסם

בגלל בהיד הגבוהה אני מאמין.

פורסם

נכון,אישית לא נסעתי לבדוק את הרכב אבל במידה והכל ברכב כשר לא הייתי מפחד לקנות במידה והייתי פות"ש בכל מקרה פנדה לא שומרת מחירון.

פורסם

אם אוטומטית בתקציב הזה יונדאי גטס 2007/8 תעשה את העבודה. או דייהטסו סיריון 2006 ומעלה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לירן הייתי במצב שלך לפני שנה. האופציות שעמדו לפני: אקסנט, גטס, לנסר, פונטו (פנדה פסלתי כי היא קטנה בשבילי). בסוף קניתי גטס 2009 ממכר עבר שלי. אמנם היא הייתה בליסינג/השכרה ואין לה ABS (ואני חושב שזאת הטעות הגדולה שלי בקניה הזאת), אבל אני מרוצה מאמינות ואחזקה הזולה (כולל דלק).

אילו חלילה וחס והאוטו יהיה במצב של טולטלוס, אני חושב שאקנה שוב פעם גטס בגלל החוסר הדל של מזומן.

פורסם

סיאט איביזה בשנתון 2005 יכולה להיכנס לך ולהשתלב יופי לדרישות.

צריכת דלק של 1-14 בנסיעה רגילה, אפשר להוציא גם יותר טוב אם תיסע רגוע או שרק בינעירוני.

אני החזקתי כזאת שנת 2003 כשנה וחצי ו 36 אלף קילומטר, הרכב הראה אמינות מצוינת וגם שמר על מחירו במעמד המכירה

פורסם

שברולט ספארק, יונדאי i10, רנו קליאו 1.2 כולן משנת 2011.

סיאט איביזה עלול להתגלות כבור בלי תחתית - ואם יש תיקונים הם ממש לא זולים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי תחפש את הרכב עם השנתון הכי גבוהה שאפשר להשיג בתקציב שלך לא משנה איזה מותג כנראה שתצטרך להתפשר על מיני או סופר מיני יש מלא רכבים בשתי הקטגוריות האלו במידה ואתה יכול לנהוג על ידני הרווחת גם פחות תקלות.

מכיוון שאתה לא סגור על עצמך קשה מאוד לתת לך איזה כיוון מדוייק יותר,תחזור הנה אחריי שתבדוק רכב או תינעל על דגם מסויים.

• תוכן חדש...