Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקחתי הלוואה 45000 מהבנק כדי לשדרג את הרכב, הקודם נמכר ב13000. פשוט כבר לא הייתה ברירה, עלות אחזקה של הרכב שהיה לי הייתה גבוהה בגלל תיקונים..

האם אתם לקחתם הלוואה ובאיזה סכום?

המטרה של השאלה הזאת היא לדעת האם אני המשוגעת היחידה שלקחה הלוואה לצורך רכישת רכב.

פורסם

רוב המכוניות הפרטיות החדשות בישראל נרכשות עם הלוואה כזו או אחרת. את ממש לא המשוגעת היחידה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמעט כל מי שאני מכיר לקח הלוואה לרכישת רכב, לפחות עשרה מכרים - כולל בני משפחה ועמיתים לעבודה.

שמח להגיד שכולם עמדו בהלוואות שלקחו והיום הרכבים משולמים לחלוטין.

הריביות היום נמוכות ואין סיבה כלכלית להמנע מזה אם את מסוגלת לעמוד בהחזר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

את לא המשוגעת היחידה - יש הרבה משוגעים ממך.

כדי להיות יותר מדוייק - צריך לבדוק הרבה פרמטרים - הצרכים שלך, היכולת הכלכלית שלך, תנאי פרעון ההלואה. "משוגע" הוא מי שקופץ מעל הפופיק - לוקח הלואה מעבר ליכולתו והופך עבד לרכב. אדם סביר שזקוק לרכב ולהלואה כדי לרכשו יבחר ברכב ובהלואה שלא ישעבדו אותו לחלוטין בהווה ולא יפגעו משמעותית כאשר יבוא למלא צרכים אלה או אחרים בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יכולה לעמוד בהחזר, יוצא לי כ800 שקל לחודש. הרכב משמש אותי לנסיעות עירוניות בעיקר ולהסעת 2 ילדים (יונדאי I20)

לא קפצתי מעל לפופיק כמו שאומרים. קניתי רכב כמעט בן 3. אם הייתי קופצת הייתי קונה רכב חדש ואז היה לי ספק גדול איך לשלם עליו יתרה בסוף ה3 שנים... מה שמעניין זה שנראה שהמון אנשים לוקחים הלוואות לצורך רכישת רכב כי לאנשים פשוט אין כסף נזיל...

פורסם
אני יכולה לעמוד בהחזר, יוצא לי כ800 שקל לחודש. הרכב משמש אותי לנסיעות עירוניות בעיקר ולהסעת 2 ילדים (יונדאי I20)

לא קפצתי מעל לפופיק כמו שאומרים. קניתי רכב כמעט בן 3. אם הייתי קופצת הייתי קונה רכב חדש ואז היה לי ספק גדול איך לשלם עליו יתרה בסוף ה3 שנים... מה שמעניין זה שנראה שהמון אנשים לוקחים הלוואות לצורך רכישת רכב כי לאנשים פשוט אין כסף נזיל...

ובכל זאת אני קצת לא מבין, אם הנסיעות שלך עירוניות בלבד, מה היה חשוב לקחת רכב בן שלוש, ולא להקל על המצב הכלכלי ולקחת רכב בן 8, 9 ו10 ביותר מחצי המחיר?

פורסם

בגלל יותר תיקונים והוצאות על זה. חשוב לי לנסוע ולא להיתקע באמצע הכביש עם ילדים. בנוסף רכב חדש יותר, יותר בטיחותי. יותר מערכות בטיחות, יותר כריות אוויר. וגם הכיף שלי, אם כבר לקנות, אז לקנות כמה שיותר חדש. לפני הרכב הזה נסעתי על איגניס 2002 אז זה ממש שדרוג בשבילי-מ2002 ל2013. אני הולכת להחזיק ברכב הזה 5 שנים.

פורסם

אלי - השיקול של פות"ש נכון. אמינות שווה הרבה כסף. זמן במוסך שווה כסף (אבדן שעות עבודה). וכמובן שאין תחליף לאמצעי בטיחות.

מובן שאינינו מכירים את מצבה הכלכלי, אבל אם היא מעידה שמדובר בהלואה שהיא יכולה לעמוד בה, בלי אלמנט של בלון, נכאה כי מדובר במהלך נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמו רוב האנשים שלוקחים הלוואות בשביל לרכוש דירה... מה ההבדל?

תבדוק מהי ירידת הערך של רכב, מהי ירידת הערך של דירה, תחזור לעדכן אותנו האם מצאת הבדל בין שני סוגי ה"השקעות" -

זאת מבלי לדבר על ההבדל בסד"ג הסכומים הנלקחים.

פות"ש, לקחת סכום סביר והגיוני, עשית בחירה מושכלת מבחינת הסגמנט/תקציב/צרכים, בסה"כ תחת ההנחה שאת יכולה לעמוד בהחזרים קבלי חיזוק על הליך קבלת ההחלטות :mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...