Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שלא תרכוש דאצ'יה למיניהם\ גולף ?

גולף ידנית לא קיימת בשנתונים 2012 ואילך .

דאציה איננה עונה על דרישת 5 כוכבי הבטיחות.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על הסקירה המקיפה.

אם אין תמונות אנחנו לא מאמינים שהיה לך את הרכב :)

שיהיה בהצלחה במציאת מכונית חדשה. משימה לא פשוטה לאור הדרישות שלך.

אולי 208 דיזל?

לעניין התמונות....

74bdb53a4ddb97ad00d2d964f44359dd.jpg

a53cb1e213040f1c6d28104383e5b0ed.jpg

פורסם

גם לי פיאסטה ידנית שנת 2014, לא יכלת לתאר זאת טוב יותר.

המנוע החלשלוש מצד אחד, וגם לא הכי חסכוני מצד שני הוא ה-חסרון של הרכב. לפחות הוא נראה אמין.

ליאור.

פורסם
בכל הגה עור יהיו קילופים גם במייבאך אם לא תוחזק כראוי.

בישראל אנשים לא יודעים לשמור על שום דבר.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

לא בטוח. במדרכה ליד הבית חונה בורה 2001 עם הגה עור שאני מכיר מיומו הראשון ולכן אני יכול להעיד שלא זכה לשום טיפול מימיו. אז נכון שהעור איבד ממראהו והפך מהעור הרך בצבע מט, כזה שמשמיע איוושות נעימות כשאתה מלטף את ההגה בסיבוב, לעור קשה ומבריק, אבל קילופים אין. מצד שני בגולף 1.8 שכבר חמש שנים איננה אצלי, החל הגה הפלסטיק להתפורר די מהר, מה שחייב ציפויו מחדש בעור.

פורסם
גם לי פיאסטה ידנית שנת 2014, לא יכלת לתאר זאת טוב יותר.

המנוע החלשלוש מצד אחד, וגם לא הכי חסכוני מצד שני הוא ה-חסרון של הרכב. לפחות הוא נראה אמין.

ליאור.

אני יכול להעיד על 4 שנים אמינות, אצל הבעלים הקודם ואצלי.

טיפול פעם בשנה, בשאר השנה תדלק וסע.

פורסם

מה שאני אוהב בפיאסטות האלה( לי יש ידנית 2013) , זה שהן מאוד פשוטות, בלי כל מני מחשבים, בלי הרבה הרבה אלקטרוניקה.

תחזוקה מאוד פשוטה.

רק הבעיה היא שלוי יצחק כנראה לא מתלהב מפיאסטות, ומעריך אותן במחיר שלפי דעתי יותר מדי זול....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מחשבים מטרידים אותך, ולמה אתה חושב שהם לא קיימים בפיאסטה? זה רכב מודרני עם מחשב ניהול מנוע.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה שאני אוהב בפיאסטות האלה( לי יש ידנית 2013) , זה שהן מאוד פשוטות, בלי כל מני מחשבים, בלי הרבה הרבה אלקטרוניקה.

תחזוקה מאוד פשוטה.

רק הבעיה היא שלוי יצחק כנראה לא מתלהב מפיאסטות, ומעריך אותן במחיר שלפי דעתי יותר מדי זול....

בתכלס כאשר היבואנים משתגעים ומוכרים ברוב הזמן סופר מיני חדשה ב70 אלף ש״ח, ירידת מחיר של 50% ב4 שנים נראית דווקא די ריאלית, אולי הוא טיפה פחות מחבב את הפיאסטה, אך בוא נגיד שהוא לא רחוק מהמציאות.

יש לך בעיה בלקנות גולף שנת 12'? אתה נורא בררן יחסית לזה שאין לך אופציות.:oops:

אז שלחת אותי ליד 2, אין אפילו גולף 2012 אחת, לדעתי זו השנה שבה הפסיק היבוא, יש רק בודדות 2011 ואני לא חושב שזו עסקה כזו משתלמת. אני בררן כי אני יכול, יש לי זמן לחפש, אין לחץ.

פורסם
איזה מחשבים מטרידים אותך, ולמה אתה חושב שהם לא קיימים בפיאסטה? זה רכב מודרני עם מחשב ניהול מנוע.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

זה כן מן הסתם, התכוונתי לדברים מסביב...לדוגמא אני נוסע עכשיו על סיטרואן סי 1 בתור רכב חילופי ובוא נגיד ככה שמבחינת טכנולוגיה הוא חללית יחסית לפיאסטה הידנית

פורסם

סי 1 החדשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...