Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נתקל במצב הזה כל יום .... משאית שזוחלת ומטומטם שמפחד לעקוף על פס לבן שממוקם במקום שאין בו שום צורך יוצרים שיירה ענקית במקום לעקוף ולהמשיך, כל עוד יהיו רוב שנותנים לגיטמציה לחוקי התנועה הדבילים בארץ נישאר עם אותם נהגים גרועים ואותם חוקים דבילים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מטומטם שמפחד לעקוף על פס לבן? אני כלכך מזדהה אתך. לא שונה מהמטומטמים שאני נתקע מאחוריהם כל הזמן כי הם מפחדים לעבור באור אדום, למרות שאין אף רכב אחר בסביבה. פשוט משגעים אותי.

פורסם
זה שהכביש מתעקל שמאלה לא אומר שאין שדה ראייה...נראה שהוא נמצא באמצע השממה אין שום דבר שמסתיר לו מה שקורה מצד שמאל, הכל פתוח.

או... "נראה" שהוא באמצע השממה. עוד אחד שמדמיין. היקש לוגי מצטרף לטיעונים....

לא אמרתי שאין שדה ראיה.

אמרתי שאתה לא יודע אם יש.

לפחות לזה אתה מסכים

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני נתקל במצב הזה כל יום .... משאית שזוחלת ומטומטם שמפחד לעקוף על פס לבן שממוקם במקום שאין בו שום צורך יוצרים שיירה ענקית במקום לעקוף ולהמשיך, כל עוד יהיו רוב שנותנים לגיטמציה לחוקי התנועה הדבילים בארץ נישאר עם אותם נהגים גרועים ואותם חוקים דבילים

מטומטמים ופחדנים

איפה הגברים שיושיעו את מי שזמנו כ"כ יקר...

הכי הורגים אותי האידיוטים שלא עוברים באדום כשאין תנועה. יחד עם פחדנים שלא עוברים על פס לבן ובני זונות שלא נוסעים יותר מ-120 בכביש 6.

אבל הכי אני שונא את אלא שאין להם עמוד שדרה , לא מסוגלים להתאזר בסבלנות, וחושבים שכולם חייבים להתיישר לפי תפיסת המציאות המעוותת שהם יצרו בראשם.

פורסם

לעניין הנושא בגינו נפתח השירשור - מעשית, אין מה לעשות עם הצילום המדובר.

חוקית - הצילום אינו קביל בבימ"ש בתור עדות בודדה, כך שאם להסתמך על הצילום לבדו - שהמשטרה לא תעשה עם זה כלום.

מה שכן - אתה יכול לגשת לחוקר תנועה ולהגיש תלונת אזרח בגין העבירה, כאשר אתה מצרף את הצילום בתור תוספת לעדות (ולא בתור הוכחה יחידה).

סעיף 166 לתקנות התעבורה :

צילום לענין סעיף 27א לפקודה ייעשה במצלמה שהוצבה כאמור בו, באישורו של ראש אגף התנועה או ראש מחלקה באגף התנועה במשטרת ישראל. אישור כאמור יכול שיהיה כללי או למקרה מסויים.

אין אישור של גורמים אלו במשטרה ? הצילום אינו קביל בבימ"ש.

פורסם
מכיר את הכביש.

אכן יש שם הרבה מקומות עם פס רצוף מיותר שגורמים לך להתקע מאחורי אוטובוסים/משאיות/זקנים למיניהם.

האם תמיד יש לי את הסבלנות להתאפק בנסיעה של 4 שעות מאילת למשפחה? לא.

אני מסכים עם פרי'גי בעניין.

דמיינתי אותך (עם המשפחה )בדרך חזרה מאילת כאשר סבלנותך פקעה מלזחול אחרי אחד מהם.

פרסם את התאריכים שאתה יורד לאילת השנה בכדי שלא אהיה באיזור.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הכי הורגים אותי האידיוטים שלא עוברים באדום כשאין תנועה.

נו, לא יכולת לחשוב על משהו משלך...? ;)

פורסם

חלק מהתגובות פה מפחידות, אבל אני מניח שהכבישים שלנו נראים כמו שהם נראים לא בגלל מיעוט, אלא כמות לא קטנה של תרבות נהיגה מסוכנת שכנראה חלק מהנהגים ששייכים אליה זלגו גם לכאן.

פורסם

במסגרת הקונצנזוס המתגבש בקרב קבוצה קטנה של סוציומטים, שחושבים שהכביש של אבא שלהם, והמצדיקים כפייה של החוק על הזולת בהתאם לחישקוניו של כל דביל...

בהתאם לזאת, כללי הפורום הפכו גמישים בשרשור זה, ואכיפה נגד מי שיידמו למטומטמים בעיניו, תהיה בהתאם לחשקי המנהל.

פורסם

ככה זה שכל אחד עושה מה שבא לו. לך תדע לאן דברים יגיעו.

פורסם
זה שהכביש מתעקל שמאלה לא אומר שאין שדה ראייה...נראה שהוא נמצא באמצע השממה אין שום דבר שמסתיר לו מה שקורה מצד שמאל, הכל פתוח.

אגיד את זה שוב.

המקום הזה ספציפית מוכר לי. נמצא ליד מוצב "ברווז" באיזור מחולה. הסיבוב בעליה ועיוור לגמרי לצד שמאל. זה ש100 מטר אחרי הכל פתוח, לא משנה.

שימו לב שהתמונה צולמה כשהוא באמצע עקיפה כלומר הוא התחיל אותה עוד למטה כשבאמת לא רואים כלום.

המטומטם שעקף שם חירבן על החיים שלו אבל יותר מזה, חירבן על זה שהיה מת כי רק הגיע ממול ועל אלו שהיה עף עליהם.

ולטפשים (כי אין מילה אחרת לתאר אתכם) שמצדיקים את הנהג, מאחל לכם לא לפגוש אותו ואת האמת, מאחל לעצמי גם לא לפגוש אתכם על הכביש באמצע עקיפה על פס לבן בגלל משאית.

פורסם

בדיוק בגלל צורת חשיבה כזאת תרבות הנהיגה הישראלית נראית כמו שהיא נראית.

"איש הישר בעינייו יעשה" כבר אמרתי.

פורסם
חלק מהתגובות פה מפחידות, אבל אני מניח שהכבישים שלנו נראים כמו שהם נראים לא בגלל מיעוט, אלא כמות לא קטנה של תרבות נהיגה מסוכנת שכנראה חלק מהנהגים ששייכים אליה זלגו גם לכאן.

אלו אותם צדקנים רפי שכל שהגיבו בשירשור של קובי פרץ שלכאורה "עבר על החוק" ואמרו בגבורה, כגיבורי מקלדת מדופלמים, ש"אם הוא גנב, שישלם !"

אבל לא מתייחסים לעובדה שכשהם עוברים על החוק, הם מוצאים לעצמם תירוצים של "מי האידיוט ששם פה קו הפרדה רצוף ?" או "מה אני יחכה אחרי המשאית בנסיעה של 4 שעות מאילת ? על הזין שלי, אני עוקף !" - ואז, בבית המשפט, הם מתחננים על נפשם ומתרצים תירוצים על הקו הרצוף, שלא אמור להיות שם, ויש שדה ראיה רחב מאוד וכולם טועים והם צודקים (וכו' וכו'...).

בהקבלה לשירשור קופי פרץ מפורום אופ-טופיק, קובי חשב לעצמו "מי המניאק שיגיד לי לשלם עשרות אחוזים ממה שאני מרוויח על ביטוח לאומי, מס הכנסה ומע"מ ?! - אני עובד במזומן עם כספת !". כשהוא לכאורה נתפס בדבר עבירה, כולם היו גיבורים לקפוץ "שישלם ! הוא גנב מכולנו כסף !" בלה בלה בלה.

בכביש לא מדובר על גניבה של כסף, מדובר לכל הפחות על "גניבה" של חיים של אדם אחד או יותר - ואפילו בזה אנשים עושים לעצמם דין ומחליטים מה טוב ומה רע במקום להתעזר בסבלנות, להראות דוגמא גם לילדים שנוסעים איתך באוטו, ולגלות איפוק וליישר קו עם מה שקבע החוק - זה לא עולה לך לירה !.

נקודתית לשאלה מההתחלה:

בבתי משפט מתים על כאלה חוכמולוגים שיבואו לתרץ תירוצים של חציית קו הפרדה רצוף כפול !

סביר להניח שהשופט יעשה ממנו מטעמים ! ורק בגלל זה הייתי הולך בשמחה להעיד.

יכול להיות שבזכותך - הצלחת חיים של אנשים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חאלס עם כל ההתייפיפות הזו , אנחנו בני אדם לא רובוטים, קו לבן זה בסך הכל קו !

איפה השיקול דעת ? למה כולם פה כאלו צבועים ?

יש המון הזדמנויות בהם ישנו רכב כבד או משאית שנוסעים בצורה איטית ביותר ויוצרים שובל ארוך מאוד של רכבים מאחורה וכל מה שמונע מנהגים שחרר את העומס זה קו לבן , איפה השיקול דעת שלנו ? איפה ?? עלות מול תועלת , בינה אנושית ? אני מאוכזב מהאנושות בדיוק בגלל החוסר שימוש בשכל הישר כמו בדוגמה שמספקים לנו כמה אנשים כאן..

על ה בדיוק אתם נהנים להתווכח? ע מי יותר צודק? אף לא אחד נתן דוגמא עם נתונים (קמ"ש , רוכב כביש, תנאי מזג אוויר וכו')

כל אחד ואחת עם שכל על הראש היו עוקפים רכב כבד שנוסע בצורה איטית ומסוכנת יתר על המידה באם המצב מאפשר זאת עם או בלי קשר לקו הפרדה רצוף, זה השכל האנושי, כמובן שלכל אחד יש סטנדרט מעט שונה ולכן לאחד זה היה יכול להיות טרקטור שנוסע ב10 קמ"ש והשני משאית שנוסעת 40.... אבל כולנו היינו עוקפים בצורה הגיונית כאשר המצב מאפשר ויזואלית והרכב שלפננו פשוט נע בצורה איטית מדי באופן קיצוני, אז אני לא מבין על מה הוויכח זה הדבר הנכון לעשות בתור בן אדם שחי בחברה בלי קשר לפס הפרדה או לא פס הפרדה, אנחנו לא רובוטים.

מאוכזב מהמין האנושי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...