Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עושים כל מה שאתה עושה, פשוט לרוב מקריבים שעות שינה וזמן פנוי בערב לאימונים.

אני בטוח שהם לא חוזרים כל יום מיום עבודה של 12 שעות כולל נסיעה הלוך חזור, ואז יוצאים לטריאטלון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בטוח שהם לא חוזרים כל יום מיום עבודה של 12 שעות כולל נסיעה הלוך חזור, ואז יוצאים לטריאטלון.

אתה טועה.

רוב הטריאתלטים שאני מכיר הם אנשי הייטק שגם עובדים 50+ שעות בשבוע וגם מתאמנים בשיא 15 שעות בשבוע. אני לא אומר שזה שפוי אבל זה אפשרי.

זה רק עניין של רצון וכסף, זה תחביב לא זול בכלל.

פורסם
ברור שזה אפשרי.

אבל אז אין לך חיי משפחה.

גם זה לא חייב להיות נכון, התאמנתי לתחרות סיבולת (לא טריאתלון) + אימוני כח והגעתי ל 13-14 שעות בשבוע

של אימונים הצלחתי לתכנן את כך שסיימתי את כל האימונים שלי בשישי בצהריים, מה שכן החיים שלי היו סביב

עבודה אוכל שינה ואימונים במהלך השבוע עם אפס זמן לכל דבר אחר.

חיים אין, חיי משפחה תלוי בך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אגדה אינטרנטית שטוענת שאם אתה נשאר בתול עד גיל 30 אתה הופך למכשף.

יכול להיות שהם טעו, ואתה בעצם הופך לאצן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משעשע לקרוא בפורום שעוסק ברכב את היחס של אנשים לתחביב מסוג אחר. אני מתאר לעצמי שבפורום רצים תחביב מוטוריקה היה זוכה לאותו יחס :)

אנשים, כל אחד והתחביב שלו. כל עוד זה לא פוגע באחרים, למה לשפוט ולצחוק?

זה כמו יצחיק מישהו שמישהו אחר שם על הרכב שלו ציפוי וכל שבוע שוטף את הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בפורום רכב צוחקים על אנשים שמתעסקים ברכב.

אני מניח שגם בפורום ריצה הם צוחקים על רצים לפעמים.

פורסם

אף אחד לא מזלזל כאן ברצים. מזלזלים במדבקות, כאשר יש חשד שרבות מהן אינן מגובות ברגליים.

באותה מידה אפשר לצחוק על כל הטראנטע'ס שנושאות בגאון את המדבקה This car climbed Mt. Washington.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נעלבתי, לא בתור חובב רכב ולא בתור חובב ריצה וגם אני מסכים שלא כל המדבקות 42.2 אותנטיות.

אבל התחלתם לקחת את זה קצת רחוק, מה הלאה נחזור לשרשור שהיה כאן של אין מקום לרוכבי אופניים בכביש?

פורסם
יש אגדה אינטרנטית שטוענת שאם אתה נשאר בתול עד גיל 30 אתה הופך למכשף.

יכול להיות שהם טעו, ואתה בעצם הופך לאצן.

הלא כ"כ אגדה גורסת שמרבית הטריאטלוניסטים הם גרושים/שות, יש גבול עד כמה המשפחה טולרנטית לתחביב שבכל השבתות אבא רץ/שוחה/אופניים (או אמא) ולכן אנחנו יושבים בבית ולא מטילים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף להיות מכשף.

פורסם

מה הקשר של המפכ"ל לפה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגלל זה החיים של אנשי IRON MAN דבש.

הם לא הורסים את האוטו עם מדבקות אלא פשוט עושים קעקוע.

139a612d5be236d94b534bcff6403a42.jpg

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...