Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוושת גז / מצערת, גיפ גרנד שירוקי 2011 , בנזין , נפח 3600

amitperil
שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכם , אני בעלים של גרנד שירוקי 2011 , בנזין , נפח 3600. האוטו התחיל לפני 3 חודשים להדליק נורה של סליל אדום ( מצערת ) חיבור למחשב בחברה בדקו מליון דברים , בסוף ראיתי שזה קורה בחימום והחלפתי מכסה ראדיאטור וטרמוסטט - ונסעתי בשקט משהו כמו 3 שבועות. הבוקר שוב נדלקה המנורה... יחד עם המנורה זה מצב שאין גז או כח לאוטו. עצרתי כיביתי ונשארה קבועה.

שוב מוסך , שוב חיבור מחשב ועכשיו אומרים לי דוושת גז.

אני רוצה לציין שהפעם היא נדלקה קבוע ומהבהבת כל הזמן והיה שוב מצב שאין ממש גז - בטח שלא קיק דאון. נסעתי אליהם לאט ( מחדרה לנתניה)

מישהו חווה את הסרט הזה ויכול לשתף אותי ? מה היה ? מה עשה ? מה אפשר לעשות ?

תודה מראש.

לצערי נראה לי שאני חוזר ליפנית בגלל הטראומות האלה. אוטו זה דבר שצריך לסמוך עליו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 9 חודשים מאוחר יותר...

מה קשור המשפט האחרון שלך? נשמע שיש תקלה אחת שלא מתגברים עליה..

זה שבמוסך אהבלים ולא יודעים למצוא תקלה - לא אומר שהאוטו לא אמין ושאי אפשר לסמוך עליו..

דרך אגב זה לא מפתיע - אני מכיר כל מיני מוסכי חברה של מותגים שונים שלא ממש יודעים לאבחן תקלות.

ראית את הסיפור של הבחור עם האאודי Q7 (נדמה לי שזה היה Q7)? אוטו חדש - החליפו לו פעמיים גיר ולא פתרו את התקלה.. אז מה - אאודי זה חרא?

בקיצור - לענייננו - אתה צריך להתחבר למחשב אצל מישהו שיודע גם אנגלית ויודע לאבחן את תקלות הרכב שלך, רק ככה תיפתר הבעיה, במוסכי החברה יש להם חיבור למאגר מידע ובטוח שיש שם משהו שיכול לעזור.

אם המוסך שלך לא יודע לאבחן את התקלה - גש למוסך אחר.

בריאות לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור מה קרה.

אמרת שקבעו במוסך שהמצערת לא תקינה, אז למה החליפו רדיאטור וטרמוסטט?

נתקלתי בתופעה דומה, מצערת של BOSCH, בסבירות גבוהה זה גם יצרן המצערת שיש ברכב שלך.

ראה כאן מהודעה 38: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600608

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכם , אני בעלים של גרנד שירוקי 2011 , בנזין , נפח 3600. האוטו התחיל לפני 3 חודשים להדליק נורה של סליל אדום ( מצערת ) חיבור למחשב בחברה בדקו מליון דברים , בסוף ראיתי שזה קורה בחימום והחלפתי מכסה ראדיאטור וטרמוסטט - ונסעתי בשקט משהו כמו 3 שבועות. הבוקר שוב נדלקה המנורה... יחד עם המנורה זה מצב שאין גז או כח לאוטו. עצרתי כיביתי ונשארה קבועה.

שוב מוסך , שוב חיבור מחשב ועכשיו אומרים לי דוושת גז.

אני רוצה לציין שהפעם היא נדלקה קבוע ומהבהבת כל הזמן והיה שוב מצב שאין ממש גז - בטח שלא קיק דאון. נסעתי אליהם לאט ( מחדרה לנתניה)

מישהו חווה את הסרט הזה ויכול לשתף אותי ? מה היה ? מה עשה ? מה אפשר לעשות ?

תודה מראש.

לצערי נראה לי שאני חוזר ליפנית בגלל הטראומות האלה. אוטו זה דבר שצריך לסמוך עליו!

שלחתי לך בדואר
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...