Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בטיפול 60K שמתי לב לחוסר של כחצי ס"מ נוזל קירור. לא התרגשתי, כי מחיפוש בפורום הבנתי שזה סביר בשנתיים וחצי.

הרכב עכשיו על 65K ובבדיקה היום נמצא:

water.jpg

שוב חצי ס"מ פחות.

יש דרך לבדוק בעצמי את הבעיה?

יש איזה חלק\שסתום כלשהו שהוא חשוד מיידי במצב כזה?

תודה!

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדק בבוקר כשהרכב עמד כמה שעות. אם זה חוזר צריך לבצע בדיקה כזאת.

קיים מכשיר במוסך שמקום מכסה במיכל עודפים מלבישים מכסה מחובר למשאבה .מנפחים ללחץ ובדרך רואים היכן הדליפה.

פורסם

שלום, האם בטיפול 60 אלף הוספת מי קירור לתיקון המפלס? האם עשית זאת כשהרכב קר?

אם כן מילאת לתיקון המפלס בשיטה הנכונה, כדאי לבדוק דליפות, חצי ליטר-ליטר נוזל קירור לא אמור להיעלם ב 5 אלף ק"מ כשהכל תקין.

אם לא מילאת חזרה לקו, אני יכול לחלוק איתך שיש לי בול אותו רכב באותו שנתון וגם לי היה חסר טיפה וממש לפני כמה ימים מילאתי נוזל G12 ++ חזרה לקו ואני פשוט מתכוון לעקוב אחרי זה. מה שכן אצלי זה ירד בהדרגה ולא ירד המפלס פתאום.

הזול עולה ביוקר

פורסם

תבדוק מתחת לפלאנג' אם יש סימני רטיבות. אצלי למשל הוא מטפטף רק בלילות מאוד קרים (10 מעלות) ובבוקר למחרת אני יכול להרגיש רטיבות כשאני מעביר יד על החיבורים שלו. עכשיו חם יותר אז אין נזילות.. VW והחלקים שלהם..

פורסם

אממ... אני לא חושב שאני יודע למצוא את הפלאנג' הזה...

זה בעיה מורכבת? צריך מוסך מאוד מקצועי? ספציפי לוואג?

אם כן יודעים המלצה באיזור חיפה? מעדיף לא מורשה יבואן

פורסם

תקנה לך בקבוק 1 ליטר יורול שעומד בתקן G12++.

תמלא אותו ישירות למיכל כשהרכב קר לגמרי, עד לקו ה-MAX, ותמשיך לעקוב בימים הקרובים.

Stay Dirty

פורסם

כבר יש לי אחד בבית מההמלצה שלך אחרי הטיפול שעשית לרכב הזה.

אמלא אותו הלילה, ונעקוב.

יש סיכוי שאין דליפה? אני די בטוח שבסך הכל יש פחות נוזל קירור היום יחסית לזמן הטיפול לפני 3.5 חודשים

פורסם

מעולה.

כבר נתקלתי בהרבה וואגיות שמפלס הנוזל ירד למינימום ואף פחות. כנראה שהכל תקין ופשוט ככה זה.

Stay Dirty

פורסם

אני מניח שהוא יורד וממשיך לרדת, נכון?

אז בעצם צריך להשלים עם מצב שכל כמה אלפי קילומטרים צריך להוסיף איזה חצי ליטר-ליטר.

רק מוודא שאני מבין נכון

פורסם

חבר יקר, ירידה של 0.5 סנטימטר במפלס של מיכל העיבוי ברכבך מתבטא ב-100-200 מ"ל ולא חצי ליטר.

גם אם תמלא בדיוק עד סימן MAX אתה עלול לגלות למחרת או אחרי שבוע שהמפלס לא עומד במדוייק על סימן MAX בגלל שינוי הטמפ' החיצונית וטמפ' הנוזל וגם בגלל הלחץ השיורי במערכת או במילים אחרות זה לא בית מרקחת. :oops:

הוספה של 100 מ"ל אחת ל-10K אינה מצביעה על בעיה במערכת הקירור אבל למען הסר ספק תן למישהו שמבין במכונאות רכב לבדוק את העניין.

הוספה של 0.5 ליטר כול כמה אלפי קילומטרים אכן מצביעה על בעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מארק, תוכל לומר כמה מ"ל יש בהפרש בין המינימום למקסימום ברכבי ואג?

הסימונים מאוד צמודים ביחס לרכבים אחרים.

• תוכן חדש...