Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, התחילו קירטועים בהילוך רביעי במהירות נמוכה רק בטור מסוים (כנראה מעל 3), הרכב נכנס לבדיקה במוסך מורשה , לאחר חיבור למחשב לא אובחנה הבעיה, כלומר מבחינה מכנית הגיר תקין.

הטכנאי שבדק את הרכב טוען שזה יכול להיות מצמדים, הבעיה שהיכול להיות הזה עולה 8,000 ש"ח רק עבור החלקים.

יש לי חבר שמבין במכוניות והוא עלה על הרכב ואמר שנראה לו שבסך הכל חסר שמן גיר,

1.אם אני מבין נכון אני חייב מוסך שיבדוק אם חסר שמן גיר? אין לי אפשרות לבדוק את זה לבד ( לא מצאתי את הסיכה שבודקים)

2. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לייעץ לי מה לעשות בנדון?

3. האם כדאי לתבוע את צ'מפיון מוטורוס -האחריות על הגיר והמצמדים נגמרה לפני 5 חודשים וניסיתי לשוחח איתם היום טלפונית, מבחינתם הגיר לא באחריות יצרן. (למרות שבחודש שעבר פיצוי אותי בסכום כסף בגין תביעה ייצוגית עבור תקלה כוללת בגיר).

תודה חברים.

עריכה אחרונה על ידי MotorsEli
פורסם

בהחלט עושה רושם שמדובר במצמדים.. אם זה גיר dsg7 זה מצמדים יבשים, אין קשר לשמן . כמה ק"מ הרכב עשה?

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
בהחלט עושה רושם שמדובר במצמדים.. אם זה גיר dsg7 זה מצמדים יבשים, אין קשר לשמן . כמה ק"מ הרכב עשה?

118K ק"מ. וכן מדובר DSG 7 הילוכים.

קיוותי לא לראות את התשובה הזאת ;-(...

פורסם

באיזה מוסך היית?

קודם כל אפשר להתנהל מול צמפיון ולבדוק איזו השתתפות עצמית שלהם אפשר לקבל אם אכן הבעייה הינה במצמדים.

ואם לא ממליץ שתבדוק במוסכים אחרים כגון מוסך רון שיתן לך חוות דעת ואופציות נוספות מהניסיון שלו.

קובי

:-)

פורסם

בגלל זה התלוננו על הפיצוי המאכזב מצד צ'מפיון, כי כל תקלה קטנה תעלה כמה אלפי שקלים טובים...

לדעתי הפיתרון היחיד שלך זה לשלוח מכתב לגרמניה, לבקש מהם לשאת בעלות.

זה עבד לחבר שלי ב- A1 עם מדחס מזגן מת לאחר שנגמר האחריות.

נ.ב

כל זה רק לאחר שהבעיה מאומתת ולא רק בגדר השערה.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...