Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שסבור שאולי ההגינות נבעה מחשש מביקורת סמוייה אני יכול בוודאות לשלול זאת.

גיסתי מוכרת במוסך כלקוחה קבועה ורגילה כי כל טיפול שנתי היא מגיעה אליהם והיא לקוחה כזו שהם לא שוכחים...

היות וגיסתי למחרת הוצאת הרכב מהיבואן עטפה אותו בציפוי של "סאן פילם" להגנה משריטות ושומרת עליו חיצונית בפדנטיות חולנית הרי בכל טיפול היא מתחילה בלהזהיר את הצוות שאף רכב לא יגע בשלה או אפילו יתקרב ומשקיפה עליו דרך הזגוגית בחדר ההמתנה באופן חרדתי.

ולאחר שביררתי מסתבר שבטיפול הזה בין השאר פירקו את כל הגלגלים, חיברו למחשב אקזמינר ועדכנו תוכנה מחדש, ביצעו החלפת נוזל בלמים תקנית ולא דרך הכוסית עם מזרק.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לגיסתך ימאס מהרכב הלא אמין תדאג לפרסם אותו קודם כל אצלנו בפורום.

(שנדע לא לקנות אותו)[emoji57]

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תתחילו להפסיק לבלבל את השכל על מוסכים כי זה מתחיל להיראות מגעיל.

יש הרבה מוסכים טובים ואנשים טובים.

יש הרבה גם על הפנים שמעסיקים חארות. בשביל זה לא הולכים לכל אחד.

אם מוסכניק יעשה אצלי פאשלה אני לא אלכלך על כל שאר המוסכים.

אני כן יכול להגיד שהאנשים עצמם בעייתיים בחלק מהמקרים , אבל לקוח לא אמור לראות את זה.

פורסם

למוסך חשוב השם שלו יותר מלהרויח עוד כמה שקלים. מניסיון אישי אני לא חושב שמוסכניקים הם רמאים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אתה יכול לעשות אחלה כסף במכירת עודפי האופטימיות שלך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
למוסך חשוב השם שלו יותר מלהרויח עוד כמה שקלים. מניסיון אישי אני לא חושב שמוסכניקים הם רמאים.

מה הסיכוי שאתה מוסכניק? (או שמשהו ממשפחתך).

פורסם (נערך)

ולאחר שביררתי מסתבר שבטיפול הזה בין השאר פירקו את כל הגלגלים, חיברו למחשב אקזמינר ועדכנו תוכנה מחדש, ביצעו החלפת נוזל בלמים תקנית ולא דרך הכוסית עם מזרק.

למה החליפו פלגים?

הרי במחיר של 152 ש"ח לפלג (פלג אירידיום) כאשר פלגים מקורים הם פלגים אירידיום מושכים עד 100000 ורכב עשה רק 26000 ?

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

אין ספק שמוסך שמקבל קארט-בלאנש מאשה מקבל במציאות הישראלית את ההזדמנות לשפץ את המטבח שהאשה בבית מתלוננת כבר שנים שצריך להחליף.

לצאת מכזו סיטואציה עם 1200 ש"ח, כולל הטיפול שלשמו בכלל נכנסה למוסך, זה צריך לקבל את כל משאית המדליות של חים הכט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חחח :) אני די רחוק מהתחום (פיסיקאי). פשוט ניסיון אישי. אני לא אבוא למוסך אם אני אחשוב שהוא מרמה אותי. יכול להיות שאני תמים אבל במוסך שאני הולך אליו לא החליפו לי בולמים בלי לקחת אותי לרכב להראות לי את הנזילת שמן מהבולם זעזועים.רפידות בלמים ברכב לא החליפו לי 6 שנים כי לא היה צורך.

פורסם

למה החליפו פלגים?

הרי במחיר של 152 ש"ח לפלג (פלג אירידיום) כאשר פלגים מקורים הם פלגים אירידיום מושכים עד 100000 ורכב עשה רק 26000 ?

ראשית, אינני בטוח שזה בכלל מצת אירידיום.

שנית, דווקא נראה לי שיש טעם בהחלפה. הרכב כבר 4 שנים על הכביש עם מצתים מקוריים. הגיוני שהם לא במיטבם. אכן, האפסילון נסע מעט ק"מ יחסית אבל חלק גדול נסיעות קצרות/עירוניות - כך שעבר לא מעט שעות מנוע. נראה לי גם שהיות ויש לרכב רק שתי בוכנות העומס על המצתים לא קל ונשמע הגיוני לשים מצתים טריים בפרט שהגברת טענה שהאוטו "מקרטע" קמעא.

פורסם
ראשית, אינני בטוח שזה בכלל מצת אירידיום.

שנית, דווקא נראה לי שיש טעם בהחלפה. הרכב כבר 4 שנים על הכביש עם מצתים מקוריים. הגיוני שהם לא במיטבם. אכן, האפסילון נסע מעט ק"מ יחסית אבל חלק גדול נסיעות קצרות/עירוניות - כך שעבר לא מעט שעות מנוע. נראה לי גם שהיות ויש לרכב רק שתי בוכנות העומס על המצתים לא קל ונשמע הגיוני לשים מצתים טריים בפרט שהגברת טענה שהאוטו "מקרטע" קמעא.

סט של 4 פלגים רגילים בחלקי לרכב עולים 45-60 ש''ח, אם לא אירידיום אז במוסך לקחו 152 ש''ח לפלג אחת רגיל ? לא חושב..

ואין קשר 4 שנים על הכביש עם מצתים מקוריים להפך רכב עדיין חדש,במידה ומערכת הצתה תקינה ומנוע לא מזייף -זמן לא קובע במיוחד,מה שכן קובע זה מספר קילומטרים.היום עם דלק נטול עופרת פלג רגיל ב15 שקל אם כל מערכת תקינה עושה 30000 ובקלות !

• תוכן חדש...