Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר, נכון שהתגובות בטמקא לא צודקות, אבל אתה לא יכול באמת להגן על ההתנהגות הזאת.

גם אני מכיר כמה אנשים שהתנהגו ככה בתקופת הילדות והנערות, ואחר כך המשיכו ליחידות מובחרות, ואני משוכנע שאם הם היו מחונכים להתנהג כמו בני אדם מגיל קטן הם עדיין היו מגיעים ליחידות הללו.

יש כאלה שלומדים להתנהג עם הגיל, ויש כאלה שמפנימים עד הסוף שההתנהגות הבזיונית שלהם מגיל צעיר היא נורמטיבית או אפילו מועילה להם ודבקים בה עד סוף חייהם. יש ויש, ואם לא תראה לסוג השני של האנשים שיש התנהגות אחרת בעולם הזה, הם לא ידעו לעולם. למה לתת יד לדרדור הזה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו שכתבתי לעיל, גרתי הרבה שנים בחו"ל. הנערים שם היו פי כמה יותר משוגעים ממה שמטיילים לכם מתחת לבית.

די להלקאה העצמית.

אוקי, אז כי ה Yobbos הבריטים הם יותר גרועים אנחנו צריכים לקבל את הערסים האלו?

אני גם גרתי בחו"ל במדינה עם סוג כזה של ערסים (בדרום אמריקה זה ממש רע) ואם אתה מסתכל, הסיכוי שאחד מהם יהפוך לבן אדם נורמטיבי שלא יפריע לאחרים ויהיה שקול ורגוע הוא כמעט אפסי.

פורסם
אתה אולי נורמלי, אבל אם אתה מעודד התנהגות כזו (מה נהיה באמת? קרוב משפחה שלך שם בסירטון?) אתה לא נורמטיבי.

אלה אחושלינג בבונים עם אבא ואמא בבונים ומי שיוצא להגנתם עושה את זה אך ורק מפוזיציה של אינטרס כל שהוא.

קרוב משפחתי לא שם ואינני מכיר אף אחד מהילדים בסרטון.

מגוחך לגמרי (על גבול ההזיה) שאתה מעלה טענה שיש לי אינטרס כלשהוא בעניין, ואשמח לדעת מאוד מדוע ואיך אתה טוען טענה הזויה כזו.

ילדים בחופשה שראו מצלמה והחליטו לעשות שמח.

ביג דיל.

לכנות אותם בבונים? הורים בבונים?

הרגתם את האמ-אמא של הילדים האלו.

פורסם

ניר, אתה מתמקד בזוית של המצלמה - כאילו הפרצופים זה הקטע.

זה כמו לומר שהשכן ששם לך פול ווליום קריוקי ב0200 לפנות בוקר ומתעלם מהבקשות שלך להנמיך, "כולה רצה לשמוע מוזיקה"...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הפעולה הספציפית הזאת שהם עשו היא לא הבעיה אלא סימפטום.

הבעיה היא שהם גדלים להיות גסי רוח, לא שמים על אף אחד וכשאתה מבקש להנמיך את המוזיקה הם ינקטו באלימות ויגידו לך "אתה לא יודע להיות שמח" או שקוראים לך ממורמר.

אין להם טיפת יכולת אמפתיה למי שלא חולק איתם את ה"שמחה" שלהם והם לא מסוגלים להתחשב ולהבין שהם מפריעים.

מרגישים את זה בכל מקום שנתקלים בהם.

במקרה הזה זה בכנרת אבל זה יכול להיות בתור לבנק, במטוס, בחדר מדרגות (כשהם מעשנים), בקופת חולים כשהם עושים הערות גזעניות כלפי חלק מהצוות, ובמיוחד בכביש.

פורסם

הפעם אני לא יכול שלא להסכים עם יבגני ואוריאו (מסתבר שניסים זה לא רק בחנוכה). לא מדובר בצעירים שסתם השתטו להם, אלא בערסים חסרי כבוד, שאין להם לא גבולות ולא בושה.

הפרצופים שאחד מהם עשה זה בכלל לא האישיו (זה יכול היה אפילו להיות מצחיק במינון הנכון, והאם היו מסתפקים בזה), אלא ההתנהגות שלהם - מפריעים לראיון, צועקים, נדחפים (גם החברים של הבחור על הפטריות וגם חבריהם הכהים שהצטרפו לאחר מכן) ומתנהגים כמו קופים.

באמת שלא יפתיע אותי אם הם גם משאירים אחריהם לכלוך, נדחפים בתור/בכביש ומפריעים לשאר המטיילים להינות מהחופשה.

אגב, לא פלא שזה לא החינוך שהוא קיבל מהבית, כי כנראה שהוא פשוט לא קיבל שם שום חינוך.

פורסם

ניר אתה ממש אבל ממש מיתמם.

אני מבין למה אתה יוצא להגנתם. אני מבין שאתה חושב על סמך נסיונך בחיים שמוקדם מדי לחרוץ את גורלם ולקבוע לאן (לא ) יגיעו בחייהם, אבל זו התממות.

אני לא צריך להכיר אותם אישית בשביל לדעת מה ומי הם. זה לא נערים זרים מיפן, שאין לי מושג על הרקע שלהם.

זה בסך הכל ערסים ישראלים קטנים גנריים, החל מהתספורת, דרך הכובע שעובר מחבר לחבר ועד לשירת ה"היי היי ישראל" בחוף בכינרת.

אני לא מכיר את ההורים שלהם, אבל אני חי כאן מספיק שנים, כדי לזהות את הטיפוס וכדי להבין שחינכו אותם לחשוב שהם מושלמים, שהם חלק מעם סגולה, שהכל מותר ושהכי חשוב לא לספור אף אחד אחר חוץ מעצמך.

שוב, זה שהתמזל מזלם של חלק מהאנשים שאתה מכיר, והם הגיעו רחוק למרות שהיו אולי משהו אחר בתור ילדים, זה לא מעיד על הכלל.

כולנו גדלנו במקומות שונים בארץ ולמדנו בבתי ספר ושירתנו בצבא ואנחנו חיים כאן. ומה לעשות, את רוב האנשים שהיו ערסים קטנים בגיל הזה, אתה גם לא תפגוש כעבור עשור במסדרונות החוג למדעיי המוח באונ' תל אביב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גדי, בחייאת, אור - או אוריו. אוריאו זה עוגיה D:

ואין סיבה שלא תסכים עם יבגניפ ואוריו בנושא X, בגלל שבד"כ אתה לא מסכים איתם על נושא Y...

לראיה, אני לא מסכים כאן עם ניר למרות שבד"כ הפוסטים שלו נראים לי כאילו רשמתי אותם בעצמי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

זה כמו להגיד שהקריוקי יהיה בסדר אם הוא היה שם heavy metal במקום מזרחית.

זה לא העניין של מה הם עשו, זה העניין של חוסר הכבוד שמסתתר שם בפנים בפנים בתוך החוסר שכל של הערסוותים האלה.

ואני לא מדבר על כבוד של קצין SS גרמני עם האף למעלה.

כבוד בסיסי של לא להפריע לבנאדם בעבודתו, של לכבד בקשה של איש מבוגר ממך.

בדיוק אותו סיפור בטיסה שכתבתי עליה מרומניה.

הבבונים ישבו איתי במושב יציאת החירום.

לפני ההמראה הדיילת ביקשה שינעלו נעליים כי זה מושב יציאת חירום.

כמובן שאותו חוסר אכפתיות וכבוד לזולת היו שם, ביקשה פעם אחת שמו פס. ביקשה פעם שניה עשו איתה דחקות ושמו פס. בפעם הרביעית אולי הם כבר נעלו את הנעליים.

אלו לא היו בני 18, אלו היו מבוגרים עם ילדים בבית. אפשר רק לדמיין את החינוך הקפדני שהילדים שלהם מקבלים בבית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ניר לגבי לעשות רעש בשעות מאוחרות בחצרות, אז שבחול גם עושים את זה, אבל לאחר שעה מסויימת המשטרה תבוא ותסביר להם טוב מאוד מה שהם עשו עם דרישת תשלום נחמדה.

בזמנו שעוד היתי גר בפ"ת, בחצר מאחורי הבניין היו תמיד חבורות צעירים שבסופי שבוע היו מרעישים, משתללים, עד השעות הקטנות של הלילה.

כל פעם אותו סיפור שהשכנין היו מבקשים להפסיק אם הרעש, וכמובן זה לא היה עוזר, ואז להתקשר למשטרה מספר פעמים, שלא תורחת בכלל לשלוח ניידת, וכמובן בבוקר נשארו כל המזכרות שלהם בדמות, בקבוקי וודקא מנופצים, כוסות חד פעמיות, קונדומים ועוד.

לפי דעתי לא רק ההורים אשמים, כי ברגע שהילד בבית הספר, להורה אין שליטה על מה שהילד עושה, ובבתי ספר לא חסר בהמות ובבונים שהורסים לכולם, ולצערנו יש כאלו שנגררים אחריהם, והמורים? הם בעצמם מפחדים להתערב

פורסם
קרוב משפחתי לא שם ואינני מכיר אף אחד מהילדים בסרטון.

מגוחך לגמרי (על גבול ההזיה) שאתה מעלה טענה שיש לי אינטרס כלשהוא בעניין, ואשמח לדעת מאוד מדוע ואיך אתה טוען טענה הזויה כזו.

ילדים בחופשה שראו מצלמה והחליטו לעשות שמח.

ביג דיל.

לכנות אותם בבונים? הורים בבונים?

הרגתם את האמ-אמא של הילדים האלו.

טענה כמו של הני זובידה. מגוכח פשוט. בוא נגיד את האמת, כן? אותם בני נוער שאתה רואה בסרטון הם דוגמה מייצגת לאלו שגם אחרי זה משאירים את הפסולת שלהם על החופים, שומעים מוזיקה בקולי קולות ובאופן כללי שמים פס על כלל הציבור כי הם מעל הכל.

אז נכון שחלק מאותם בני נוער יגדלו להיות בני טובים, אבל חלק לא קטן מהם גם ימשיך להיות מהערסים שחושבים שמגיע להם הכל, שדופקים חניות כפולות עם הג'יפים שלהם ועושים מה שבראש שלהם.

אגב, הני זובידה כתב לי שאני גזען והראה לי סרטון של תיכון יוקרתי בצ.תל אביב בו בני נוער זורקים אשפה על הרצפה. זה לא שאין אשכנזים (או רוסים או אתיופים) שמזהמים ומתנהגים כמו בהמות, אבל בן אדם שלא מסוגל לראות את הצד הרע של תרבותו ומנסה להגן עליה בכל מחיר, הוא מגוחך בעיניי (זה חלק מהפוליטיקלי קורקט והמבכיינות של שתו לי אכלו לי בתרבות המזרח תיכונית בכלולתה).

פורסם (נערך)
ניר אתה ממש אבל ממש מיתמם.

אני מבין למה אתה יוצא להגנתם. אני מבין שאתה חושב על סמך נסיונך בחיים שמוקדם מדי לחרוץ את גורלם ולקבוע לאן (לא ) יגיעו בחייהם, אבל זו התממות.

אני לא צריך להכיר אותם אישית בשביל לדעת מה ומי הם. זה לא נערים זרים מיפן, שאין לי מושג על הרקע שלהם.

זה בסך הכל ערסים ישראלים קטנים גנריים, החל מהתספורת, דרך הכובע שעובר מחבר לחבר ועד לשירת ה"היי היי ישראל" בחוף בכינרת.

אני לא מכיר את ההורים שלהם, אבל אני חי כאן מספיק שנים, כדי לזהות את הטיפוס וכדי להבין שחינכו אותם לחשוב שהם מושלמים, שהם חלק מעם סגולה, שהכל מותר ושהכי חשוב לא לספור אף אחד אחר חוץ מעצמך.

שוב, זה שהתמזל מזלם של חלק מהאנשים שאתה מכיר, והם הגיעו רחוק למרות שהיו אולי משהו אחר בתור ילדים, זה לא מעיד על הכלל.

כולנו גדלנו במקומות שונים בארץ ולמדנו בבתי ספר ושירתנו בצבא ואנחנו חיים כאן. ומה לעשות, את רוב האנשים שהיו ערסים קטנים בגיל הזה, אתה גם לא תפגוש כעבור עשור במסדרונות החוג למדעיי המוח באונ' תל אביב.

אני לא מיתמם. רחוק מזה.

דעתי היא שונה משלך, וזה בסדר גמור.

ניסיון חיי הראה לי שילדים שעושים שטויות בילדות לא גומרים בהכרח בבית הסוהר.

גם בני הבכור עשה שטויות ובכמות מסחרית.

הייתי כמעט כל שבועיים בבית הספר ויוצא משם בלי שערות על הראש מעצבים.

הוא סיים את התיכון בהצטיינות יתרה ומשרת עכשיו בטופ 3 של יחידות החי"ר בצה"ל.

ניר לגבי לעשות רעש בשעות מאוחרות בחצרות, אז שבחול גם עושים את זה, אבל לאחר שעה מסויימת המשטרה תבוא ותסביר להם טוב מאוד מה שהם עשו עם דרישת תשלום נחמדה.

אין לי מושג היכן כבודו מתגורר.

גם בחו"ל המשטרה לא הצליחה להשתלט על הכנופיות שהיו ברחובות (בעיקר באנגליה).

בן אדם שלא מסוגל לראות את הצד הרע של תרבותו ומנסה להגן עליה בכל מחיר, הוא מגוחך בעיניי (זה חלק מהפוליטיקלי קורקט והמבכיינות של שתו לי אכלו לי בתרבות המזרח תיכונית בכלולתה).

לא מגן על אף אחד.

לא מכיר את הני ולא עשיתי איתו מארבים בלבנון.

כל מה שאני יודע שאלו ילדים. זה הכל.

זה שהחלטת לעשות מזה קונצרט על תרבות המזרח של אכלולי שתולי, זה די מיותר וכדאי שלא ניכנס לפינה הזו.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

מי שמחונך בבית לא יגרר כל כך מהר, אם בכלל.

זה הכל מהבית.

כמובן שאין שום דבר אבסולוטי ויוצאים מהכלל תמיד יהיו.

ילד מבית טוב יתחבר בטבעיות לילדים אחרים גם מבית טוב, זו דרכו בדכ של העולם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

ניר כל מה שכתבת אני מרגיש לי כאילו אני כתבתי לא להאמין.

אולי מספיק עם ההלקאה העצמית הזאת מה קרה הלווו תתעוררו קצת השתובבו הנערים מה הגיע קץ העולם .

אני קורא כאן תגובות כאילו חזרנו לשנות ה 60 WTF זורקים לאוויר שדים עדתיים, חינוך מבית חלאס גם אנחנו היינו ילדים לא פחות שובבים.

היה נחמד אם היו מתנהגים קצת ביותר נימוס כלפי הכתב די שחררו .

את הלקח שלהם הם כבר קיבלו.

אני גר על הכנרת ובכל שנה זה מתחיל מחול השדים הזה לי יותר מפריע הרי הזבל שמשארים אחריהם כולם את חוסר האכפתיות מהסביבה ומהטבע.

גם השנה חילקנו שקיות אשפה על מנת שמטילי ישראל יאספו את הזבל ,

שמעו זה עובד הכל עניין של מודעות .

עריכה אחרונה על ידי eyali23

• תוכן חדש...