Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי השחקנים? (עצלן, אין לי כח לבדוק)

אם זה לא ההוא מהסרט הראשון, אין סיכוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'וש ברנטל מהמתים המהלכים משחק את המעניש, נותן הופעה מצויינת

Sent from my XT1572 using Tapatalk

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בדרדוויל הוא פשוט nailing it, שחקן מעולה אהבתי גם במתים המהלכים ובמיוחד בדרדוויל, אם הוא סופית מקבל סדרה משלו זה יכול להיות טוב.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני היחיד ששם לב שהקולנוע ככלל במגמת ירידה? להוציא במאים ספציפיים מאוד כמו טרנטינו, נולאן וסקורסזה, הרבה מאוד זמן לא יצא לי להנות כמו שצריך מסרט ואני לא מעט פעמים נמצא בבית הקולנוע.

תלוי עם איזה ציפיות אתה מגיע לסרט. אני מגיע עם ציפיות שזה פשוט סרט אקשן ויהיה מעניין לראות את האפקטים וכו'. BVS היה גרוע ביותר ואפילו הציפיות שלי קרסו במהלך הסרט.

אגב זה, דווקא בסרטים המצויירים הולך היום לא רע בכלל!

עוד לא הבנתי, סופרמן ובטמן זה בכלל כוחות??

איזה כוחות על יש בכלל לבטמן חוץ מקול צרוד תחת.

היום במקרה השלמתי צפיה בסרט סופרמן איש-הפלדה 2013.

הסרט עצמו דווקא מרשים מאד, מה שכן סיבות של עיפות, ילדים ופחית בירה 500ML גרמו לי לראות אותו ב-3 חלקים.

בת'כלס ניתן להבין שאי אפשר ממש להרוג אותו רק אם שוברים לו או ליוד את המפרקת,

אחרת הם ככה בסבבה שלהם מפרקים גורדי שחקים בלי שריטה.

באטמן יש סוג של כוחות. הוא גאון. איזה 12 תארים שונים, גאון פיננסי, מומחה לבערך כל אומנות לחימה קיימת. למעשה הוא כלכך חכם שבאחד הקומיקסים של באטמן עם סופרמן הוא וסופרמן הגיעו לאיזו חללית חייזרית שרצתה להשמיד את כדור הארץ והוא תוך רבע שעה הצליח להבין בדיוק איך לעצור את החללית מהשמדת כדור הארץ ולהשמיד את עצמה (ואנחנו מדברים על חללית חייזרית עם כתב חייזרי כן?!). בנוסף כדי להליחם נגד סופרמן הוא יצר חליפה ומשתמש בקריפטונייט.

עוד דבר, הסופרמן של היום עוד חלש. הסופרמן המקורי (לפני המשבר מה שנקרא) היה חזק משמעותית ממה שהוא היום.

הבעיה היא שהיום לא מתאמצים לחשוב ולבנות עלילה שתיהיה מעניינת ‚ היום הכל זה אפקטים‚ אפקטים ואפקטים ‚ זה כמו תוכניות הראלטי ‚ ראו כי טוב אז לא מפסיקים למרות שזה פח אשפה ‚ ככה גם בסרטים ‚ מביאים לך 3D אימקס וזהו אין עלילה אין כלום .

תשמע אם זה טוב אז זה לא פח אשפה.

כאשר היום חייבים לגרוף כמה שיותר כסף בכל סרט וזה מה שחשוב להם באמת, זה מה שקורה. אי אפשר לגרוף רווח קטן (יחסית), חייבים לעבור מיליארד.

פורסם (נערך)

לא קראתי את כל השרשור, כי הסרט הזה ממש לא מעניין אותי. אבל בעניין סרטים "חדשים" שמנסים לשחזר את תהילת העבר, הנה REVIEW שכתבתי למלחמת הכוכבים החדש - שגם לא ממש רציתי ללכת אבל בסופו של דבר אמרתי בו ניתן צ'אנס.

אוייי איזה פח של סרט, (אבל כבוד על הביקורת :-), אני בעמוד 13 מתוך 367 עמודי ביקורות).

I wish i could use the force to remove it from top 250 list

165 out of 289 people found the following review useful:

10.gif

Author: Alon from Israel

28 January 2016

Let's start with the summary:

The force is weak with this one. Its a "cheap" Disney film, not a LucasFilm at all.

The new "Darth Vader" is a nerdy jerk, even Dark Helmet takes himself more seriously. And they made the force so cheap it seems its standing in the junction looking for a job.

Basically this move did StarWars and "The Force" what Facebook made to the "friendship" term. If you haven't watched it (well, you all did probably), don't go.

Lets hope Obi-Wan Kenobi (or someone else who's really strong with the force, not like the high school teenage girl in this movie) will remove it from the top 250 list...

"You will now go to the database of IMDb and will remove this cheap Disney film from the top 250 list".

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כן .

ראוי לחלוטין.

אנשים שוכחים שזה סרט ילדים...

הבעיה היא הסטנדרט שקבע נולן עם טרילוגית האביר האפל.

כל פעם שאני נתקל במקרה בסרט השני בסדרה, אני צופה בו.

סוגשל התמכרות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן .

ראוי לחלוטין.

סוגשל התמכרות...

סרט לילדים ובאטמן לא מסתדר.ולא בגלל נולן

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

אם כבר מלחמת הכוכבים היתה מלאה חורים ורצה מהר מדי לכל כיוון.

*** ספויילר ***

...

איך לעזאזל פין עומד שניה וחצי מול מר סית'? ועוד מחזיק light saber? כאילו וואטאפאק?

איך פין פתאום מחליט שהוא טוב על ההתחלה של הסרט?? מה הלך פה?

אבל כן, אהבתי מאוד את הסרט והשאיר אותי עם טעם של עוד, כאילו השעתיים +- לא היו מספיקות ...

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

הטרילוגיה המקורית (star wars, לא באטמן) כל כך ילדותית שנמנעתי מכל סרט המשך שהוא. פשוט לא מעניין. Spaceballs, להבדיל, קורע מצחוק.

נולאן זאת תופעה של פעם בדור, הסרט השלישי בטרילוגיה (באטמן, לא מלחמת השוצי קוצי מוצי) קצת חלש וחורק אבל את השני כבר ראיתי קרוב ל-6 פעמים, ונפעם כל פעם מחדש.

ב-Interstellar כבר ירדו לי דמעות, גם בגלל העלילה וגם בגלל הדו-שיח המתמשך עם אודיסאה בחלל - והדובדבן שבקצפת, הפסקול של זימר שעוטף בנקודות מסוימות את הדיאלוג ומתגבר עליו. הבמאי היחיד שניחן בכזו רגישות מוסיקלית היה... קובריק, לא פחות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם כבר מלחמת הכוכבים היתה מלאה חורים ורצה מהר מדי לכל כיוון.

*** ספויילר ***

...

איך לעזאזל פין עומד שניה וחצי מול מר סית'? ועוד מחזיק light saber? כאילו וואטאפאק?

איך פין פתאום מחליט שהוא טוב על ההתחלה של הסרט?? מה הלך פה?

אבל כן, אהבתי מאוד את הסרט והשאיר אותי עם טעם של עוד, כאילו השעתיים +- לא היו מספיקות ...

מסתבר שהסטורפטרופרס מקבלים אימונים גם בנשקים קרים, בשביל להוכיח את זה שתלו את הבחור הנחמד הזה:

maxresdefault.jpg

ככה הצדיקו את המיומנות של פין בנשק כמו הלייט-סייבר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
כן .

ראוי לחלוטין.

סוגשל התמכרות...

גם אני, מתמוגג על כל שניה שרואים את הג'וקר על המסך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...