Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלקים כבר נקנו והייתי מעדיף לתת למישהו אחר לעשות את העבודה אבל במוסך אין לי כרגע אפשרות מבחינה כלכלית לעשות (רצו 1200 שח) לכן חשבתי אולי לעשות לבד ולחסוך את הכסף (מה גם שאמרתם שזה לא מסובך מבחינת ידע) לכן שאלתי אולי מכירים פה איזה סרטון שמסביר איך לעשות ואני ילמד מהסרטון זהו זה זה מה שביקשתי אם אין אז אין לא נורא.. אני אמתין לזמן שאוכל לשלם את הסכום הנ''ל ..

בכל אופן תודה.

Sent from my Lenovo TAB 2 A7-30H using Tapatalk

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אין שום ספר אחזקה של רכב מודרני שרשום בעברית.

אני באופן אישי לא הייתי מושך טיימינג במנוע כמו בסוזוקי שיש בו מפגש שסתומים במקרה של רצועה נקרעת.

עבודה במוסך תעלה בסביבות ה500 ש"ח במידה ויש לו את החלקים.

רק היום הייתי עד באופן אישי איך אחזקת בלאי תוקעת אותך שעתיים על הכביש במקום להגיע ליעד ב20 דקות.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

שאלתי בשתי מוסכים רצו למעלה מ1000 בלי חלקים ידוע לך בצפון על מישהו שיעשה ב500?

פורסם

העבודה על טיימינג בבלנו היא אחת המורכבות ולוקחת לא מעט זמן ולכן המחיר במוסכים הוא בהתאם. לא מאמין שיימצא מוסך שיעשה את העבודה ב 500 ובספק אם גם בשטחים יעשו מחיר שכזה לסוג עבודה שכזו בבלנו.

פורסם

על הרכב אין לחץ בכלל ויש לי את כל הזמן ;)

סט בוקסות יש לי פטיש אימפקט אין.

אבל אם צריך לקנות כלי מסויים וזה לא יקר במיוחד אני יכול לקנות

פורסם

כמו שאמרו פה, הטיימינג בבלנו כל כך נאחס - שאף אחד לא מציע לך עזרה, ותאמין לי שיש פה הרבה אנשים שבד"כ מאוד שמחים לעזור.

תוכל להבין עוד מהתגובה שלי ושל ידידי מיכאל לאוה:

BALENO.PNG

והתמונה היחידה מאותו יום, של משאבת המים, אם יעזור לך.

PUMP.jpg

תדפיס לך את המסמך שיגאל צירף קודם, ותעבוד לאט ובסבלנות והכל יהיה בסדר.

Stay Dirty

פורסם

נעזר בפטיש לפתוח כמעט הכול. פשוט חבל להתאמץ. לדוגמא בורג מרכזי , תושבות מנוע גיר, ברגים של אלטרנטור, וכו.

הטימינג קצת מציק, בגלל כל הפירוק המיותר.

ויש המון אביזרים לפרק, כשמגיעים לטימינג עצמו והוא הרבה יותר פשוט מהמון רכבים שהגישה נוחה אבל לבצע את הטימינג מסובך, פורדים וצרפתיות ללא כייל, מה שנקרא צף שאז חיבים באמת כלים ספציפים לקבל אינדיקציה.

• תוכן חדש...