Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

20 דקות לפני שאפשר לכתוב " היום התחיל".

שעון הקיץ עושה לנו טוב , נכון ?

לפתע נדמה לנו שהיום ארוך וההספקים שלנו גבוהים "תראו כמה הספקנו ועוד לא החשיך " . הכל פיקציה חברים ! אשליה שמאפשרת לנ ובעיקר לשתות עוד קפה ולגלגל עוד שיחה בלול על מה הינו עושים אילו היה לנו יותר זמן .

קחו לדוגמה את אתמול אחה"צ "- ערב בלול : אני מגיע, כולם (בלי שמות: נתי, שחר, מישל, גיל וגולן) לבושים בבגדי עבודה ועסוקים עד מעל הראש בשיחה סביב שולחן העץ העגול ,שכורע תחת נטל כוסות הקפה הריקות והמלאות (אולי 100) והעוגיות שעליו. על מה מדברים ? נעשה ,נשפץ, אוברהולים , פחחות והכל בישיבה נוחה וארוכה .

טוב, אחרי שהשמצתי אז אתקן את הרושם ואומר שעד שהגעתי מישל וגיל כבר הספיקו להוציא את המנוע מהמווריק, גולן ממשיך לעבוד במרץ על הקאפרי, נתי מארגן ומסדר את מליוני החלקים שיש לו למכוניות ישנות ואני?

אני שתיתי קפה:)

על הדרך, פירקנו שוב את הראש בג'יפ כי שוב יש מים בשמן .

ועכשיו לעניין : זוכרים שאנחנו עניינים ורציניים, אז מחר מתחילים ב 6:30 בלול , הכניסה בבגדי עבודה בלבד.. (מי שבאזור וצמא אז שיכנס ) .

אחה"צ נפגשים בקפה GREG חוצות המפרץ לקפה ומכוניות אספנות , כולם מוזמנים חברי מועדון, חברים של חברים עם או בלי מכוניות , עוגה וייין עלינו מחר ויש סיבה ....

להתראות מחר

איתמר

דגל המועדון 1.JPGIMG_0561.jpgIMG_0559.jpgIMG_0562.jpgIMG_0546.JPG

• תוכן חדש...