Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זאת שאלה היפותטית כי אין לי מיאטה ואין לי מנוע.

מה הסיכוי שקיים בארץ בחור טוב שידע להכניס במיאטה מנוע LS1 ולהתאים את שאר המכלולים למנוע החדש?

לגבי חוקיות אני לא שואל כי אני מניח שזה לא חוקי אבל אם אתם יודעים על זה משהו שאני לא, אשמח לדעת.

דרך אגב קיימים די הרבה פרויקטים כאלה.

פורסם

לא תתקשה למצוא בעל מקצוע שיוכל לבצע את הפרוייקט.

קח בחשבון שדבר כזה עוד לא בוצע בארץ (ככל הידוע לי) - לכן זה לא יהיה פרוייקט קל וחלק.

זה יקח זמן, יהיו קשיים ובעיות שתצטרכו לפתור ולהתגבר. להזמין מחול דברים שחסרים ולחכות שיגיעו. לייצר כאן עוד ועוד.

כל זה שווה כסף. גם הקיטים בחול עולים לא זול בכלל - אם אני זוכר נכון סביב 3,000$ לא כולל מנוע.

כל עוד תהיה מוכן להשקיע בהרפתקה הזו - הפרוייקט בר ביצוע ויהיה בעל מקצוע.

תזהר לא לסיים כמו רוב הפרוייקטים כאלו בארץ - מגלים שזה בור כספי בלי תחתית ומוכרים בהפסד גדול.

בהצלחה!!!

אם זה יקרה - יהיה כיף לראות פרוייקט כזה בארץ.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קודם כל בהצלחה, אשמח אם תשתף אותנו במידה והפרויקט יצא לפועל.

אני ממליץ לך לשמור בצד יותר כסף משאתה חושב שזה יעלה, בפרויקטים כאלו בארץ דברים תמיד משתבשים ותמיד יהיה איזה בלת"ם קטן או גדול.

בנוסף, אני ממליץ לך ליצור קשר עם אדם שעשה הסבה כזאת בחו"ל (אולי דרך MiataNet) ולשאול אותו איפה הנקודות הקריטיות ומה היו הקשיים שהתגלו בדרך אצלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...