Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה''כ עוד מעט צריך לעשות טיפול 20000 ק''מ לניסאן מיקרה, אני מאריאל ומחפש מוסך מומלץ באזור פ''ת.

באתר של ניסאן ראיתי שיש את ''מנור ישראל'' בפ''ת אבל ראיתי עליו המלצות לא טובות כ''כ.

אשמח להמלצה עם דגש על אזור פ''ת והסביבה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לשאלה שלך, אני גם מחפש מוסך אמיר לטיפול 30000 בניסאן קשקאי, כמוך גם אני קראתי דברים לא טובים על מנור בפתח תקוה... אם כבר הכנסת את הרכב לטיפול אשמח לשמוע את חוות הדעת שלך...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לבסוף איכשהו התגלגלו הדברים והרכב עמד על 19570 ק''מ, בגלל עבודה ויום העצמאות והרבה נסיעות שצפויות לי בימים הקרובים העדפתי להכניס את הרכב זריז לטיפול שזה לא יעסיק אותי בהמשך.

מצאתי את עצמי בקריית מלאכי אצל ההורים של אשתי, בדיקה באתר ניסאן מצאה מוסך מורשה באשדוד ובאשקלון, 7:30 התקשרתי לשניהם, ענו באשקלון (מוסך שיטרית), בדיקה בוייז הציגה ששני המוסכים במרחק של 20 דק' נסיעה, בגלל ששם ענו קודם ונמסר לי שאין בעיה להגיע מעכשיו לעכשיו יצאתי לדרך (כמובן אחרי בדיקה קצרה באינטרנט שאין עליו משהו שלילי). 8:30 הגעתי למוסך והרכב התקבל בברכה, ניתנה הצעת מחיר של כ 780 ש''ח (יקר ממה שציפיתי, נאמר לי בכללי שזה אמור לעלות סביב ה 600 ש''ח) אך הנציגה מסרה שבסוך יהיו מעט הנחות, אם זה מה יש אז זה מה יש...

ישבתי להמתין לסיום, הקפה בסדר, המקום בסדר, הנציגות סבלניות ונחמדות (גם כשהתעניינתי במחירים של טיפולים למגאן סטיישן דיזל) על הכסא נהג שמו ניילון שלא יתלכלך.

שעה 10:00 הרכב היה מוכן, המחיר הסופי היה 726 ועוגל כלפי מטה ל 700, פירוט חלקים ועבודה, כמו כן הוסבר לי (מראש) שאחרי 15000 ק''מ הם מחוייבים לפרק קאפות של הדראמים וזה על פי הוראות יצרן למרות שידוע שלרוב אין צורך בטיפול בדרמים אחרי 20000 אלף ק''מ.

אין לי משהו שלילי לומר, הרכב בנסיעה חזרה הרגיש רגיל, לא התגלה שום דבר חריג, סה''כ ממליץ בחום על המקום למרות שאמינותם של מקומות כאלה נמדדת במקרים מסובכים.

הכי חשוב זה שלא שמו לי על הרכב שום מדבקה של המוסך (מלבד בשמשה מדבקה של ''הטיפול הבא'') שזה בין הדברים השנואים עליי כשעושים זאת ללא רשות (היה מקרה של מסגרות ניקל + מדבקה מתחת לסמל במוסך מסויים שנורא עיצבנו אותי).

בשורה התחתונה ניתן להמליץ מוסך שיטרית אהרון בהייצול 4 אשקלון.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מחיר טיפול דומה לספייס סטאר,שם עלה לי 727.

מה החליפו לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה.:-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה המלצות שליליות שמעת על מנור ישראל? חוץ מביקורת אחת תמוהה ולא ברורה של מישהו שטען שסילקו אותו, לא מצאתי אף ביקורת

פורסם

ראיתי כמה פסקי דין, כמה שזכור לי משני מקרים שונים, לי זה מספיק.

גם פה בפורום כל היום אנשים מאיימים לתבוע מוסכים, חברות ועסקים, לא ראיתי בנתיים כאלה שתבעו, אם הוא תבע או שניים תבעו מבחינתי זה מספיק כדי לא להגיע למוסך הזה. הוא יכול להיות מצויין אבל יש מספיק מקומות עם המלצות טובות וללא תביעות.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי אני עשיתי טיפול לקשקאי במרכזי בראשון, הרכב באחריות, את הטיפול עשו כמו שצריך אבל כל מה שהיה צריך להיות מטופל במסגרת האחריות (פלסטיק שהתפרק ממקומו, גומי שמשה שיצא מהמקום, שטיח נהג שלא מתחבר טוב וקילוף ריפוד דלת...לא טיפלו כמו שצריך וחיפפו לגמרי... בקיצור, אחלה חדר המתנה אבל לא נפלתי מרמת השירות...

• תוכן חדש...