Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכריס, בוכריס, איך נפלת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיר שנכתב עבור בוכריס ועל בוכריס. לדעתי האישית האזרח והחייל לשעבר בוכריס גמור מכול הבחינות.

"אנחנו הבנות של בוכריס": השיר שמוחה על פרשת עבירות המין.

ארבע צעירות לבושות מדי צבא שרות שיר שמבקר את פרשת עבירות המין של תת אלוף אופק בוכריס, ומוחות על כאבן של המתלוננות. "דמנו מותר, הבנות, כי אנחנו רק בשר לדרגות", אומרות בשיר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4889361,00.html

איזה כייף לי :)

• תגובות 616
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשהשופט כותב האמנתי לגירסת פלוני ולא האמנתי לגירסת אלמוני...

וערכאת הערעור לא מתערבת בכך אלא במקרים קיצוניים מהנימוק כי לשופט בערכאה הראשונה היתה את האפשרות של ההתרשמות הבלתי אמצעית עם העדים.

והרי במקרה של עבירת מין הנעשית במחשכים זו מילה כנגד מילה.

גם התרשמות אישית מנומקת.

אבל מה השורה התחתונה שלך כאן, שאם אין ראיות פיסיות, אי אפשר להתלונן על אונס?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

להתלונן על אונס אפשר

להרשיע באונס קשה יותר

בייחוד כשהתלונה נעשית אחרי שנים רבות.

לכן נדרשים סימנים נוספים שיסייעו לשופט לקבוע מה קרה, פרט לעדות של א' כנגד העדות של ב'. שבמקרים מסויימים היא גם מספקת.

כאשר שופט כותב האמנתי לפלוני ולא לאלמוני הוא חישק ב 99.9% את האפשרות לשינוי בהכרעת הדין שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אור

הצחקתני או העצבתני

הבאת מקור בחיפוש קליל באינטרנט

ציטטת ממנו שהעונש הוא 3 שנים מאסר ומובא שם כאסמכתא פסק דין

אז קבל את פסק הדין

https://www.nevo.co.il/psika_html/elyon/0409256-padi.htm

ספר לקוראינו הנאמנים מה גזר הדין שהוטל שם

קטעים איתך ישה, בוא נראה אם הבנתי איך עושים את זה:

תחזור להודעה #594

קרא אותה לאט לאט ...

במיוחד את הפסקה האחרונה

:)

עריכה: חיפוש 'ניצול יחסי מרות מתחם ענישה' בגוגל הניב את זה (מקדים תרופה למכה: לא, אני לא אומר שהוא צריך לקבל 3 שנים בכלא, רק רציתי להבין מהו אותו מתחם וזה הentry שמצאתי, בינו לבין 'הורדה לאל"מ במיל + על תנאי' יש פער ניכר).

אבל זה לא נראה לי כמו מקור מהימן מספיק (אתר פרטי וזה...) לכן אם יש לעורכי הדין בינינו משהו רשמי יותר - אשמח להשכיל. ישה? רומן?

התחלתי לקרוא והתעייפתי, הבנתי שהעליון ערער על פס"ד של המחוזי(...?) לא הבנתי כ"כ אם זה בגלל שהעונש חורג ממדרג הענישה המקובל לעבירה, או כי במקרה דנן ספק שהעבירה בוצעה. אבל במקום לכתוב בחידות משפטיות פשוט תפרגן לנו ותאיר את עינינו בנוגע למתחם הענישה? :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בפקודת התעבורה כתוב שכל העובר על הוראות הפקודה עונשו שנתיים מאסר

בערך באותה מידת רצינות ניתן להתייחס ל 3 שנות מאסר.

במקרה של פסק הדין הזה הבן אדם זוכה אחרי שהורשע בבית המשפט המחוזי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
להתלונן על אונס אפשר

להרשיע באונס קשה יותר

בייחוד כשהתלונה נעשית אחרי שנים רבות.

לכן נדרשים סימנים נוספים שיסייעו לשופט לקבוע מה קרה, פרט לעדות של א' כנגד העדות של ב'. שבמקרים מסויימים היא גם מספקת.

כאשר שופט כותב האמנתי לפלוני ולא לאלמוני הוא חישק ב 99.9% את האפשרות לשינוי בהכרעת הדין שלו.

אני לא בטוח שיש לך את הסטטיסטיקה לקבוע אחוזים.

ועדיין לא מבין מה אתה מנסה לאמר?

שקשה להרשיע באונס?!

ידוע.

נו, ו... איך זה קשור לענייננו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם התרשמות אישית מנומקת.

אבל מה השורה התחתונה שלך כאן, שאם אין ראיות פיסיות, אי אפשר להתלונן על אונס?

שאלת שאלה

קיבלת תשובה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
השיר שנכתב עבור בוכריס ועל בוכריס. לדעתי האישית האזרח והחייל לשעבר בוכריס גמור מכול הבחינות.

שיר מפוספס לחלוטין, בא בטענות לטוקבקיסטים ובקושי מאזכר את מעללי בוכריס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדיבורים סביב השיר בחדשות ובאותה נשימה מדברים על מעלליו של בוכריס לדעתי זה מספיק בכדי לגרום לאנשים לקשור את השיר לבוכריס.

השיר לא הוזכר בהקשר של חבר כנסת מסויים או זמר מסויים אלא באופן ישיר למפקדים בצה"ל והדו שיח התפתח לכיוונו של בוכריס.

איזה כייף לי :)

פורסם

שיר מתגלגל

כל שבוע יוסיפו לו בית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מקפיץ ברשותכם,

ומבקש מכל אלו שמצאו את עצמם שואלים את עצמם (כמוני) "למה לקח לה כל כך הרבה זמן להתלונן" -

ואני מדגיש ש"לה" זו לא החיילת מהמקרה של בוכריס, ההיא מקצב, או כל אחת ספציפית, "לה" היא אישה כלשהי שלקח לה שנים להתלונן על משהו שכצופה מהצד נראה שהיה צריך לחזלש מיד לאחר המקרה.

תקדישו כמה דקות מזמנכם, תורידו את משקפי הציניות, ותקראו את הטקסט הזה:

http://www.ha-makom.co.il/article/vered-levy-barzilay-my-buchris

וכן, זה לא כמו המקרה של בוכריס וכו' לפי ההרשעה, לכן אני מדגיש שאני לא מעלה את זה בהקשר של בוכריס, אלא בהקשר של הטענה החוזרת על עצמה "למה לקח לה זמן להתלונן".

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור , (בכתבה שהעלתה) זה אונס.. הבהמה אנס/הכריח וכפה בכוח אקט מיני.

מהידוע לנו.. וזה מה אשר אנו יודעים.

עם בוכריס זה היה יחסי מרות לא תקינים - שימוש בכוח המרות אבל לא בכוח והכרח פיזי.

אתה צודק, זו טראומה ולוקח זמן להבין , כי זה לא סתם סרט רע.

זו מציאות קשה הפוגעת באדם, ולפעמים לוקח זמן רב להתמודד ובמיוחד לספר לאחרים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מקפיץ ברשותכם,

ומבקש מכל אלו שמצאו את עצמם שואלים את עצמם (כמוני) "למה לקח לה כל כך הרבה זמן להתלונן" -

ואני מדגיש ש"לה" זו לא החיילת מהמקרה של בוכריס, ההיא מקצב, או כל אחת ספציפית, "לה" היא אישה כלשהי שלקח לה שנים להתלונן על משהו שכצופה מהצד נראה שהיה צריך לחזלש מיד לאחר המקרה.

תקדישו כמה דקות מזמנכם, תורידו את משקפי הציניות, ותקראו את הטקסט הזה:

http://www.ha-makom.co.il/article/vered-levy-barzilay-my-buchris

וכן, זה לא כמו המקרה של בוכריס וכו' לפי ההרשעה, לכן אני מדגיש שאני לא מעלה את זה בהקשר של בוכריס, אלא בהקשר של הטענה החוזרת על עצמה "למה לקח לה זמן להתלונן".

הזכרת לי מה אלי ויזל כתב על המשך תפקוד כניצול שואה אחרי השואה. אני לא עושה השוואה בין האירועים מן הסתם, צריך להיות דגנרט מדופלם כדי לחשוב זאת. אני פשוט נזכר בנקודה שבה נגע אלי ויזל, על איך פאקינג מתחילים חיים חדשים אחרי אירוע טראומתי.

השורה האחרונה פשוט מדגישה איך אף אחד מאיתנו שלא עבר אונס יכול באמת יכול להבין מה עובר על קרבן כזה. הוא יכול לנסות להבין שלל סיבות, אבל אף פעם יבין איך זה מרגיש. בגלל זה הניסיון שלך יפה, אבל לדעתי חסר תועלת עבור אלו שכבר משוכנעים אחרת.

Often, even in those new lives, ties and connections with other Jews from the samepre-war locations who shared the terrible war experience were most apparent.They, and only they could understand what others could never comprehend.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...